Архива вести
                   
30. август 2019.

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ ПОЗИВА НА ИНФОРМАТИВНУ РАДИОНИЦУ

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде позива заинтересована привредна друштва и предузетнике који се баве пружањем консултантских услуга, израдом пословних/бизнис планова, израдом пројеката и техничке документације, израдом студија изводљивости и других студија, да присуствују информативној радионици на тему:

30. август 2019.

РАЗМЕНА СЕМЕНСКЕ ПШЕНИЦЕ ЗА МЕРКАНТИЛНУ И КУКУРУЗА ЗА ТОВНУ ЈУНАД

На основу Закључка Владе Републике Србије, Републичка дирекција за робне резерве извршиће натуралну размену до 18.423.000 килограма семенске пшенице за меркантилну пшеницу рода 2019. и 2020. године са физичким лицима (носиоцима активног породичног пољопривредног газдинства), овлашћеним складиштарима Републичке дирекције за робне резерве, земљорадничким задругама и осталим правним лицима.

30. август 2019.

АТЛАНТИК ГРУПА ТРАЖИ НОВУ ГЕНЕРАЦИЈУ ПОЛАЗНИКА GRADUATE TRAINEE ПРОГРАМА (РОК: 15.СЕПТЕМБАР 2019)

Атлантик група, једна од водећих регионалних компанија, прима нове дипломиране студенте у оквиру Atlantic Graduate Trainee програма, који ће током годину дана имати прилику да стекну драгоцено искуство и успоставе важне пословне контакте.

29. август 2019.

ПОЗИВ ЗА ДИЈАЛОГ МЛАДИХ ИЗ РАЗЛИЧИТИХ НАЦИОНАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА (РОК: 20. СЕПТЕМБАР 2019)

У оквиру пројекта „Регионална иницијатива младих за интеграцију“, чији је циљ успостављање дугорочне платформе за дијалог, академска иницијатива „Форум 10“је објавила позив намењен младима из два региона, Санџака и југа Србије.

29. август 2019.

НАСТАВАК ПРОГРАМА ПРЕКВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ИТ

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић разговарао је са представницима Националне службе за запошљавање и УНДП-а о наставку програма преквалификација за ИТ.

28. август 2019.

ОД ДВА ДО ПЕТ ХЕКТАРА РАЗНОВРСНОГ ПОВРЋА ДОВОЉНО ЗА ПРИСТОЈАН ЖИВОТ ЧЕТВОРОЧЛАНЕ ПОРОДИЦЕ

Да би једна четворочлана породица могла да живи пристојно и да школује своју децу, неопходно је да обезбеди минимум два, а чешће три до пет хектара разноврсног поврћа.

28. август 2019.

МИНИСТАР ПОПОВИЋ: ОСНОВАТИ ШТО ВИШЕ ЛОКАЛНИХ СТАРТАП КОМПАНИЈА

Министар без портфеља задужен за иновације и технолошки развој у Влади Републике Србије Ненад Поповић је разговарао са руководиоцима осам регионалних иновационих стартап центара из читаве Србије о изазовима са којима се суочавају у развоју локалних иновационих екосистема.

28. август 2019.

КОНКУРС ГАЛЕРИЈЕ НАРОДНОГ МУЗЕЈА ВРАЊЕ ЗА 2020. ГОДИНУ (РОК: 30. СЕПТЕМБАР 2019)

Народни музеј Врање је расписао Конкурс за самосталне и групне изложбе за излагачку сезону 2020. године у својој галерији.

27. август 2019.

НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА: ШКОЛА ДОБРИХ ЉУДИ

Основне школе и школарци ће бити главни корисници донације поводом Националног дана давања, који ће ове године бити обележен 9. октобра.

27. август 2019.

ХИТНА ПОМОЋ НА 112 - ЈЕДАН ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ЦЕЛУ СРБИЈУ

Република Србија уводи јединствени позивни број Хитне медицинске службе за целу земљу, те ће оператер из центра бити тај који ће возило Хитне помоћи послати до угроженог пацијента.

  Следећа страна»