Архива вести
                   
30. jануар 2015.

ОТПАКИВАЊЕ: БУЈАНОВАЦ - МЕСТО СУСРЕТА МЛАДИХ

Централни догађај регионалне размене младих из Бујановца и Обреновца у оквиру пројекта „Отпакивање 2014/15" биће одржан у петак, 30. јануара, у 12.00 часова  у Канцеларији за младе Бујановац (Карађорђа Петровића 7).

29. jануар 2015.

СТАНКОВИЋ: СПРЕЧИТИ ИСЕЉАВАЊЕ ИЗ МЕДВЕЂЕ

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу,  први је пут је јуче разговарао са новим руководством општине Медвеђа које је недавно изабрано након изненадне смрти дугогодишњег председника општине Слободана Драшковића.

28. jануар 2015.

НЕРАЗВИЈЕНОСТ ЈЕДИНИ НЕПРИЈАТЕЉ

Бујановац-Прешево - Највећи проблем у Бујановцу је отварање нових радних места, изјавио је заменик председника општине Стојанча Арсић, указујући да у локалној власти „имају проблем да у свест људи усаде да посла више неће бити у општинској администрацији и јавном сектору".

28. jануар 2015.

ГЕНЕРАЛ СИМОВИЋ УРУЧИО ДОНАЦИЈУ ВОЈСКЕ ЗА ОБНОВУ МАНАСТИРА ПРОХОР ПЧИЊСКИ

Врање – Командант Копнене војске генерал-мајор Милосав Симовић уручио је игуманији манастира Прохор Пчињски Стефаниди новчани прилог за обнову манастира.

28. jануар 2015.

НЕМА ОПАСНОСТИ ОД ИЗБИЈАЊА ЕПИДЕМИЈЕ ПОСЛЕ ПОПЛАВА

Врање - Након великих поплава које су претходних дана задесиле Врање и читав југ Србије, ситуација је сада под контролом и ради се на утврђивању штете.

27. jануар 2015.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 27.01.2015

Позивамо вас да у среду 28. јануара у 12 часова испратите посету Зорана Станковића, председника Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, општини Медвеђа.

У 12 часова председник Координационог тела Станковић, састаће се у згради општине са председником општине Медвеђа, Драгишом Петровићем, замеником председника општине Фљоримом Сахитијем и председником Скупштине општине Медвеђа, Гораном Ивановићем.

Изјаве за медије су предвиђене након  сусрета са челницима општине.

26. jануар 2015.

МИНИСТАР ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ВЕЛИМИР ИЛИЋ ПОСЕТИО ПЧИЊСКИ ОКРУГ И ПОПЛАВЉЕНА МЕСТА

Врање - Приликом обиласка бране „Првонек“, Илић је казао да је најтежа ситуација у Владичином Хану, где су прорадила клизишта и где је велики број кућа угрожен. Министар је обећао и помоћ државе у санирању штете настале изливањем река и потока.

26. jануар 2015.

ПРЕИМЕНОВАЊЕ 22 УЛИЦЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Српски чланови општинске комисије за промену назива улица у Бујановцу сагласили су се са променом назива 22 улице у граду, углавном за улице у којима живе Албанци, изјавио је данас један од чланова општинске комисије за промену назива улица Миодраг Милковић.

26. jануар 2015.

БУЈАНОВАЦ: УКРАЛИ АУТО ИСПРЕД ПОЛИЦИЈЕ

Бујановац - Недалеко од Полицијске станице у Бујановцу украден је аутомобил „кадет суза", који је заплењен приликом хапшења трговаца белим робљем. Према речима начелника Полицијске управе у Врању, Слађана Велиновића, аутомобил је пронађен без возача и пратеће документације и довезен је недалеко од станице. Украдено возило је неколико дана било паркирано близу станице.

26. jануар 2015.

ОТКРИВЕНИ ЕМИГРАНТИ У ВОЗУ КОД ПРЕШЕВА

Прешево - На железничкој станици Прешево, цариници су пронашли десет држављана Сирије и Алжира који су илегално покушали да пређу границу са Србијом како би стигли до земаља западне Европе.

  Следећа страна»