Архива вести
                   
29. фебруар 2024.

КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКТА ПРОИЗВОДЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА У 2024. ГОДИНИ

Општинско Веће општине Бујановац, на седници одржаној 29.02.2024.год. расписала Конкурс за суфинансирање пројекта производње медијских садржаја у области јавног информисања у 2024. години.

 

28. фебруар 2024.

МЕДВЕЂА: ВИШЕ ОД ПОЛА МИЛИОНА ДИНАРА ПРИКУПЉЕНО СИНОЋ НА ХУМАНИТАРНОМ КОНЦЕРТУ ЗА МАРИЈУ НИКОЛИЋ ИЗ РУЈКОВЦА

Са више од 27 музичара из Јабланичког округа, великим бројем хуманих људи из Медвеђе, Лесковца и Лебана, синоћ је у ресторану Камелот одржан хуманитарни концерт на коме је за лечење Марије Николић из Рујковца прикупљено 504.000,00 динара.

 

28. фебруар 2024.

ФИЛМ О ЏЕЈУ "НЕДЕЉА" УСКОРО ЋЕ БИТИ У БУЈАНОВЦУ

Љубитељи седме уметности у Бујановцу моћи ће 6. марта у два термина да погледају филм „Недеља“, који прати живот једног од најпопуларнијих певача на овим просторима Џеја Рамадановског. слота, од 17.00 и 19.30 часова у великој сали Културног центра „Вук Караџић“.

 

28. фебруар 2024.

НАТАША СТАНИСАВЉЕВИЋ И НЕНАД МИТРОВИЋ ПОСЕТИЛИ КОРИСНИКЕ КОЛЕКТИВНОГ ЦЕНТРА У БУЈАНОВЦУ

Комесарка за избеглице и миграције Републике Србије Наташа Станисављевић је заједно са в.д. директором Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненадом Митровићем, посетила кориснике колективног центра ''Салваторе и Техничка школа'' у Бујановцу и том приликом разговарала са корисницима о њиховим потребама.

 

23. фебруар 2024.

НЕНАД МИТРОВИЋ НА САЈМУ ТУРИЗМА

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Ненад Митровић и в.д. помоћницe директора Јелена Јакшић посетили су 45. Међународни сајaм туризма у Београду.

 

23. фебруар 2024.

РАСПИСАН ЈЕ ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА РАЗВОЈ СЕОСКОГ ТУРИЗМА

Министарство туризма и омладине Владе Републике Србије објавило је данас Јавни позив за подношење пријава за доделу подстицајних средстава за развој сеоског туризма, који ће трајати до 15. априла ове године.

 

23. фебруар 2024.

ДРАГАН КУЛИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

На другој седници Скупштине општине, одржаној данас са почетком у 10 часова, пред одборницима се нашло 18 тачака.

 

23. фебруар 2024.

ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА СУБВЕНЦИОНИСАНЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ КРЕДИТЕ

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и ове године субвенционише најповољније кредите за пољопривредне произвођаче за које је у буџету опредељено 1,2 милијарде динара, а рок за подношење захтева је 15. октобар текуће године.

 

22. фебруар 2024.

МУХОВАЦ ЈЕ ПРВО СЕЛО КОЈЕ ЋЕ ОВЕ ГОДИНЕ ДОБИТИ АСФАЛТ

Општина Бујановац припремила је 3,7 милиона динара за асфалтирање две улице у селу Муховац.

 

22. фебруар 2024.

АРИФИ: АМЕРИЧКИ ИНСТИТУТ ЗАИНТЕРЕСОВАН ЗА РАЗВОЈ СТОЧАРСТВА У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Председник општине Бујановац Нагип Арифи састао се у среду у Бујановцу са делегацијом Међународног републиканског института САД са којим је разговарао о могућностима развоја пољопривреде и сточарства.

 

  Следећа страна»