Архива вести
                   
29. септембар 2023.

„ХЕБА“ И РК БСК ПОНОВО ЗАЈЕДНО: МОЖЕМО МНОГО ДА ПОСТИГНЕМО

Бујановац - Бујановачки Рукометни клуб БСК и фабрика воде и сокова „Хеба“ озваничили су данас сарадњу и спонзорство, чиме се „Хеба“ враћа у бујановачки рукомет после више од 10 година година. Уговор о спонзорству данас су потписали директор фабрике Зоран Стојановић и председник клуба Зоран Милошевић.

28. септембар 2023.

СРЕДЊОШКОЛЦИ ТРАЖЕ ПОПУСТ ЗА ПРЕВОЗ

Средњошколци из удаљенијих села бујановачке општине имају проблем са превозом до школе, било да им је у центру општине или путују до Врања. Из неких удаљених села нема редовних линија, а карту до Врања плаћају по пуној цени, нема попуста.

28. септембар 2023.

ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ ЦИКЛУС ПРОГРАМА СТРУЧНЕ ПРАКСЕ ЗА МЛАДЕ ИЗ ЈУЖНЕ И ЈУГОЗАПАДНЕ СРБИЈЕ ЗА 2023. ГОДИНУ

БЕОГРАД - Седморо полазника Програма стручне праксе за младе из јужне и југозападне Србије, 28. септембра у Београду добило је сертификате о завршетку програма и представило пројекте које су осмислили и реализовали током десетомесечног стручног стажа у државним институцијама у Србији.

27. септембар 2023.

У ДОМ ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ СТИЖЕ 1.200 ДОЗА ВАКЦИНА ПРОТИВ ГРИПА, ПРЕДНОСТ СТАРИЈИ И И ХРОНИЧНИ ПАЦИЈЕНТИ

Вакцине против грипа стижу данас у бујановачки Дому здравља, а како најављују из установе вакцинација ће почети ускоро. Предност ће имати старији од 65 година и хронични болесници, каже за Бујановачке директорка Дома здравља др Далиборка Павловић.

26. септембар 2023.

АКЦИЈА ДАВАЊА КРВИ У БУЈАНОВЦУ - 28.09.2023. године

Црвени крст Бујановац, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша, организује акцију добровољног давања крви у четвртак (28. септембар) у просторијама  Дома културе у Бујановцу, у периоду од 9 до 15 часова.

25. септембар 2023.

НЕМА ПОВЛАШЋЕНИХ КАРАТА ЗА 175 ЂАКА: Град негирао да је субвенционисао месечне карте за ученике из Бујановца

Заменица градоначелника Зорица Јовић, градска већница Данијела Милосављевић и шефица Одсека за образовање Мирјана Савов састале су се са представницима родитеља...

25. септембар 2023.

КОШАРКАШИ PLAY 017 ПРЕД ПРВУ СЕНИОРСКУ СЕЗОНУ: СПОЈ ИСКУСТВА И МЛАДОСТИ

ОКК Play 017 из Бујановца одиграо је у недељу пријатељску утакмицу против Феникса из Скопља, у оквиру припрема за прву сезону у сениорској конкуренцији где ће бујановачка екипа бити прави спој младости и искуства.

22. септембар 2023.

БУЈАНОВАЧКИ СРЕДЊОШКОЛЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН МИРА У ГРАДСКОМ ПАРКУ

Ученици средњих школа „Свети Сава“ и „Сезаи Сурои“ из Бујановца обележили су Међународни дан мира, 21. септембар, разменом симболичних порука у градском парку.

21. септембар 2023.

ПОЧИЊУ КУРСЕВИ СРПСКОГ И АЛБАНСКОГ ЈЕЗИКА

Мисија ОЕБС у Србији, преко своје канцеларије у Бујановцу, ове јесени ће организовати нове курсеве српског и албанског језика.

21. септембар 2023.

ОКК PLAY 017 ДОЧЕКУЈЕ МАКЕДОНСКОГ ПРВОЛИГАША У НЕДЕЉУ

У оквиру припрема за наступајући сезону наш први тим ће угостити екипу Феникс из Скопља.

  Следећа страна»