Архива вести
                   
31. август 2018.

НОВА ПЕШАЧКА ЗОНА У БУЈАНОВЦУ ЋЕ БИТИ ЗАВРШЕНА У ОКТОБРУ

Бујановац – „Радови на новој пешачкој зони,  који су почели почетком ове седмице, ће бити готови у наредних 30 до 40 дана”, изјавио је Енвер Рамадани, начелни Одељења за инвестиције и развој општине Бујановац.

31. август 2018.

221 ПРОСВЕТНИ РАДНИК ИЗ ПЧИЊСКОГ ОКРУГА НА СПИСКУ ТЕХНОЛОШКИХ ВИШКОВА

Прешево, Бујановац – Према подацима Министарства просвете, 4.504 запослених лица у школама је постало технолошки вишак ове године.

31. август 2018.

ОПШТИНСКА УПРАВА МЕДВЕЂЕ ДОБИЛА СЕРТИФИКАТ ИСО 9001:2015

Медвеђа - Након периода усаглашавања свог рада са прописаним стандардима за пружање квалитета услуга, Општинска управа општине Медвеђа добила је сертификат којим се потврђује да је систем менаџмента квалитетом организације усаглашен са захтевима стандарда...

31. август 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 31.08.2018.

Позивамо вас да у понедељак 03. септембра од 12 часова и 30  минута, присиствујте додели бесплатног школаког прибора и ранчева ђацима првацима у школама у Прешеву.

30. август 2018.

ИЗБЕГЛИЦЕ И МИГРАНТИ КОЈИ СУ СМЕШТЕНИ У БУЈАНОВЦУ УЧЕСТВОВАЛИ У ЧИШЋЕЊУ ДВОРИШТА ШКОЛЕ

Бујановац - Избеглице и мигранти који су смештени у прихватном центру у Бујановцу су, заједно са представницима локалне самоуправе, учествовали у акцији чишћења дворишта Основне школе „Бранко Радичевић“ у том граду, коју је током протекле школске године похађало више од 25 деце миграната.

 

30. август 2018.

ПРИВРЕМЕНО ЗАТВОРЕНА ТРИ ПРИХВАТНА ЦЕНТРА ЗА МИГРАНТЕ

Прешево - Координатор Комесаријата за миграције, Слободан Савовић, је изјавио за агенцију Бета да су превремено затворена три центра за прихват миграната у Србији: прихватни центар у Прешеву, прихватни центар у Дивљани код Беле Паланке  и прихватни центар у Димитровграду.

 

30. август 2018.

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА „ ЗА АКТИВНО ЦИВИЛНО ДРУШТВО - ЗАЈЕДНО"

Швајцарска канцеларија за сарадњу у Србији расписала је тендер за нови програм подршке цивилном друштву у Србији: "За активно цивилно друштво - заједно (АЦТ)".

 

29. август 2018.

У „БИВОДИ“ПРИКУПЉЕНО 40 ЈЕДИНИЦА КРВИ

Бујановац -  У традиционалној акцији добровољног давања крви, која је организована у  „Биводи” у Бујановцу, је прикупљено 40 јединица крви.

 

29. август 2018.

ИЗ СЕЛА ГАЗДАРЕ МЛАДИ НЕ ОДЛАЗЕ

Медвеђа – Село Газдаре је по броју становника, а има их око 500, највеће у општини Медвеђа. Одатле млади не одлазе.У селу живи неколико породица са више од четворо деце. У Газдару, које има уређену инфраструктуру, је почела изградња нове цркве, а у плану је и оснивање задруге.

 

29. август 2018.

ВОЈСКА СРБИЈЕ - БУДИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Врање - Министарство одбране и Војска Србије покренули су процедуру за пријем професионалних војника у Војску Србије до попуне радних места, што значи да се заинтересовани могу пријавити за рад у 4. бригади Копнене војске.

 

  Следећа страна»