Архива вести
                   
29. jануар 2021.

ТРАГ ФОНДАЦИЈА ОБЈАВИЛА КОНКУРС ЗА 14. ВИТРУС НАГРАДУ ЗА ФИЛАНТРОПИЈУ (Рок: 25. фебруар 2021)

Траг фондација је објавила конкурс за годишњу, четрнаесту по реду, ВИРТУС награду за филантропију. Овај конкурс има за циљ одавање признања доброчинитељима, како појединцима, тако и компанијама и предузећима...

29. jануар 2021.

КОНКУРС „ПРИЧЕ ИЗ КОЛЕВКЕ" ЗА РОДИТЕЉЕ ДЕЦЕ УЗРАСТА ДО ГОДИНУ ДАНА (РОК: 30. ЈАНУАР 2021)

Млади родитељи који желе да добију колица за бебу, преносив креветац, шеталицу или бустер могу да учествују на наградном конкурсу „Приче из колевке”. За учешће је потребно да опишу њима драг и занимљив догађај...

28. jануар 2021.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДРШКУ ОДГОВОРУ НА ПОСЛЕДИЦЕ КОВИДА 19 У ПОДСТАНДАРДНИМ РОМСКИМ НАСЕЉИМА (Рок: 26. фебруар 2021)

Уз подршку Владе Швајцарске, програм Swiss PRO ће кроз нови јавни позив подржати 10 локалних пројеката чији је циљ побољшање приступа правима и основним потребама грађана и грађанки који живе у подстандардним ромским насељима.

28. jануар 2021.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: У МАЈУ И НОВЕМБРУ ПО 30 ЕВРА ПУНОЛЕТНИМ ГРАЂАНИМА, А ПЕНЗИОНЕРИМА ЈОШ 50 ЕВРА

Београд - Председник Републике Србије Александар Вучић је јуче најавио реализацију пакета економских мера вредног 2,5 милијарде евра, међу којима су новчана давања за све пунолетне грађане и минималне зараде за привреду.

28. jануар 2021.

У ДОМ ЗДРАВЉА У ПРЕШЕВУ СТИГЛО НОВО САНИТЕТСКО ВОЗИЛО

Прешево - Дом здравља у Прешеву је добио ново, најсавременије опремљено санитетско возило, изјавио је директор те установе др Дритон Салиху.

27. jануар 2021.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДРШКУ ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ УСЛУГА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ КАО ОДГОВОР НА ПОСЛЕДИЦЕ КОВИДА 19 (Рок: 26. фебруар 2021)

Уз подршку Владе Швајцарске, програм Swiss PRO ће кроз нови јавни позив под слоганом „Снаге удружи, подршку пружи“ директно подржати до 20 локалних самоуправа да реализују пројекте за спровођење и развој услуга социјалне заштите усмерених на ублажавање ефеката ковида 19.

27. jануар 2021.

ЗАХТЕВ ЗА НАДОКНАДУ ШТЕТЕ ОД ПОПЛАВА ДО САДА ПОДНЕЛО ПРЕКО 130 СТАНОВНИКА ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – За непуне две недеље од како је почело пријављивање штете прозроковане поплавама у општини Бујановац, око 130 мештана поднело је захтеве локалном Штабу за ванредне ситуације за надокнаду.

27. jануар 2021.

ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА И У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ЗАДОВОЉАН ОДЗИВОМ ГРАЂАНА

Медвеђа - Масовна вакцинација је отпочела и на територији општине Медвеђа, где се имунизација грађана обавља на три пункта, у Домовима здравља у Медвеђи, Сијаринској Бањи и Лецу. До петка је кинеску вакцину примило преко 200 становника општине Медвеђа.

26. jануар 2021.

О УПРАВЉАЊУ КАРИЈЕРОМ ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ: ПОЗИВ ЗА YOUTH2BUSINESS ДОГАЂАЈ (РОК: 1. ФЕБРУАР 2021)

Осми по реду Youth2Business догађај под називом „Развој каријере у доба пандемије“ ће се одржати  2. фебруара 2021. године у онлајн формату, са почетком од 20 часова.

26. jануар 2021.

ВЛАДА СРБИЈЕ: ОД ДАНАС ВАКЦИНАЦИЈА САМО ГРАЂАНА КОЈИ СУ ДОБИЛИ ПОЗИВ

Прешево, Бујановац,  Медвеђа - Влада Србије је саопштила је да ће од данас на свим пунктовима моћи да се вакцинишу искључиво грађани који су добили позив од електронске управе са термином вакцинације.

  Следећа страна»