Архива вести
                   
31. август 2021.

СВЕ МАЊЕ ПРВАКА У ОШ „Б. РАДИЧЕВИЋ“

Бујановац – Београд - У клупе бујановачке ОШ „Бранко Радичевић“ ће у среду 1. септембра по први пут сести 93 првака, распоређених у 4 мешовита одељења. Поређења ради, ова школа, коју похађају ромска и српска деца, 2016. имала је 184 првака, 2017 . – 125 а 2018 – 105.

31. август 2021.

АМБАСАДОР ОЕБС ЈАН БРАТУ ПРВИ ПУТ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац -  Београд -  Шеф Мисије ОЕБС-а у Србији Јан Брату долази 01. септембра у Бујановац где ће се састати са челницима локалне самоуправе и политичким представницима Албанаца, Рома и Срба- сазнају Бујановачке.

27. август 2021.

АСФАЛТИРАЊЕ У ТРНОВЦУ: 13 ПУТЕВА ДО КРАЈА НЕДЕЉЕ

Бујановац – Београд -  У Великом Трновцу ће у наредним данима бити асфалтирано 13 улица и путева, за шта ће општина Бујановац платити 13,35 милиона динара.

27. август 2021.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ОДАБРАЛА ЧЕТИРИ ФИРМЕ ЗА ЗАМЕНУ СТОЛАРИЈЕ

Бујановац – Београд - Четири фирме, од којих су две из Бујановца, прошло је на општинском конкурсу за учешће у програму енергетске санације, путем којег ће грађанима бити омогућена замена столарије.

27. август 2021.

О НАСТАВИ У БУЈАНОВАЧКИМ ШКОЛАМА ОДЛУЧУЈЕ ОПШТИНСКИ ШТАБ

Бујановац – Београд - Како ће се после 1. септембра одвијати настава у школама на територији општине Бујановац зависиће од одлуке општинског Штаба за ванредне ситуације који ће процењивати да ли је Бујановац у зеленој, жутој или црвеној зони по питању епидемиолошке ситуације са корона вирусом.

26. август 2021.

ДОБАР ОДЗИВ ЗА 3. ДОЗУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд - Имунизација трећом дозом вакцине пре неколико дана кренула је и у Бујановцу, као и у целој Србији, а одзив грађана је задовољавајући”,рекла је Афредите Мустафи, координаторка за вакцинацију у Дому здравља.

24. август 2021.

ДОБРОВОЉНО ДАВАЊE КРВИ 26.АВГУСТА У ДОМУ КУЛТУРE У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Црвeни крст Бујановац 26. августа  организујe акцију добровољног давања крви у холу Дома културe која ћe трајати од 9 до 15 сати.

23. август 2021.

ПОТПИСАН УГОВОР О РЕКОНСТРУКЦИЈИ 3 УЛИЦЕ ОКО ВРТИЋА, УСКОРО КРЕЋУ РАДОВИ

Бујановац – Београд - Општина Бујановац и компанија Саба Белча потписали су уговор о реконструкцији 3 улице код градског парка и вртића.

23. август 2021.

МЕДВЕЂА ДОБИЛА ОД МИНИСТАРСТВА НОВАЦ ЗА УКЛАЊАЊЕ ДИВЉИХ ДЕПОНИЈА

Медвеђа – Београд - На конкурсу Министарства заштитне средине за доделу средстава за суфинансирање пројеката превенције нелегалног одлагања отпада и уклањања у 2021. години одобрена су 43 пројекта локалних самоуправа, а међу њима се нашло и 6 општина са југа. Највише новца одобрено је Општини Власотинце, која је за ову намену добила 7,1 милион динара.

20. август 2021.

И ПРEШEВО ДОБИЛО „КУЋИЦУ СОЛИДАРНОСТИ“

Прешево – Београд -  Југ Србијe постајe синоним за хуманост, јeр јe послe Врања, Бујановца и Лeбана сада и Прeшeво добило „Кућицу солидарности“ уз подршку Грађанских иницијатива и младих из овe општинe.

  Следећа страна»