Архива вести
                   
27. фебруар 2015.

БУЈАНОВАЦ ГРАДИ ТРАНСФЕР СТАНИЦУ ЗА УПРАВЉАЊЕ ОТПАДОМ

Бујановац – „Општина Бујановац је обезбедила већи део средстава за изградњу трансфер станице за отпад на бујановачкој депонији, тако да  очекујемо да изградња  прве фазе пројекта буде завршена у току ове године“, изјавила је Фазила Аземовић...

27. фебруар 2015.

САСТАНАК ИНСПЕКТОРА ЗА РАД, ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА И ПРЕДСТАВНИКА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Врање - Отварајући састанак, Славиша Булатовић, начелник Пчињског округа, рекао је да је решавање питања рада на црно од изузетног значаја за Пчињски округ. Он се посебно осврнуо на недолазак на састанак представника града Врања и општина Прешево и Босилеград.

27. фебруар 2015.

СУСРЕТИ НАСТАВНИКА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ИНСТИТУЦИЈА

За учитеље и наставнике српског као нематерњег језика, педагоге и директоре основних школа из Прешева, Бујановца и Медвеђе...

26. фебруар 2015.

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА 26.02.2015.

Седница председништва Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа одржана је данас у Палати Србија.

25. фебруар 2015.

СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА

Блаце - У петак, 27. фебруара, 2015. године, са почетком од 12.30 часова, у Блацу ће у просторијама Високе пословне школе струковних студија бити одржан четврти састанак Управног одбора Европског Прогреса.

25. фебруар 2015.

ЗАГРЉАЈ ЗА ПОДИЗАЊЕ СВЕСТИ ЈАВНОСТИ О РЕТКИМ БОЛЕСТИМА

У договору са удружењима оболелих од ретких болести из региона, Национална организација за ретке болести Србије спроводи кампању „Загрли за ретке болести“. Циљ кампање је подизање свести јавности о ретким болестима и прикупљање што већег броја фотографија којима ће се исказати подршка свим особама са ретким болестима и њиховим породицама.

25. фебруар 2015.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА БИЋЕ ОДРЖАНА СУТРА

Седница председништва Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа биће одржана сутра у 12 часова у Палати Србија.

24. фебруар 2015.

КОМПАНИЈА POR WЕRNER WЕBER ПОКЛОНИЛА ФОТО АПАРАТ СРЕДЊОШКОЛЦИМА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Чланови фото секције средње техничке школе „Никола Тесла" из Медвеђе добили су на поклон фото апарат марке „Никон”. Фотоапарат им је поклонила компанија Por Werner Weber (PWW) која се бави одвожењем смећа са територије општине Медвеђа.

24. фебруар 2015.

ПРОЈЕКАТ „КОРАК ВИШЕ – КОРАК БЛИЖЕ”

Врање - НВО “Нексус”, у сарадњи са  партнерском НВО “Офер” из Бујановца, је отпочео прву фазу реализације пројекта „Корак више - корак ближе“ кроз организовање едукативних радионица за употребу „Форум” театра у Врњачкој Бањи.

23. фебруар 2015.

„СРЦЕ ОД ПЛИША“ ДОБИЛО ПРВУ НАГРАДУ

Медвеђа - Ученици основне школе „Радован Ковачевић“ у рударском насељу  Леце код Медвеђе, коју похађа 50 ученика, већ две године праве најбоље кратке филмове и побеђују на конкурсима Агенције за борбу против корупције.

  Следећа страна»