Архива вести
                   
31. мај 2013.

ПРЕДЛОГ ПЛАТФОРМЕ АЛБАНАЦА СА ЈУГА СРБИЈЕ УСКОРО ПРЕД ВЛАДОМ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Бујановац - Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Зоран Станковић, изјавио је јуче да очекује да ако Влада Србије усвоји захтеве албанских политичких лидера са југа Србије, то буде корак ка трајном решењу у том делу земље.

31. мај 2013.

ОЛАКШАЊЕ ПРИСТУПА ЗДРАВСТВЕНОЈ ЗАШТИТИ ЗА РОМСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ

Врање – НВО „НЕKСУС“ из Врања је у фебруару 2013. године започела имплементацију пројекта „Олакшање приступа здравственој заштити за ромске заједнице у јужној Србији“. Пројекат финасира Фондација КАРИТАС Луксембург, а пројектне активности ће се спроводити од фебруара 2013. године до јануара 2014. године у Врању, Врањској Бањи и Бујановцу.

30. мај 2013.

ПРОЈЕКАТ РАЗВОЈА ПРИВАТНОГ СЕКТОРА У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ

Врање – Пројекат "Развој приватног сектора у јужној Србији" почео је у септембру 2011. године и трајаће до октобра 2014. године. Пројекат финансира Швајцарска агенција за развој и сарадњу СДЦ, а имплементира га регионална агенција за економски развој и предузетништво Пчињског округа ВЕЕДА д.о.о...

29. мај 2013.

ПРИЗНАЊЕ ЗА ПРОИЗВОЂАЧА ДУВАНА СА ЈУГА СРБИЈЕ

Бујановац, Нови Сад - Компанија Алајанс Ван Тобако уручила је на 80. Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду, по седми пут, годишњу награду „Златни дувански лист“ најбољим пољопривредним произвођачима, за постигнути квалитет дувана у прошлој години.

28. мај 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 28.05.2013.

Представници Привредне коморе Србије и Регионалне привредне коморе Лесковац, у наредна три дана  (28. 05 - 30.05.) пружаће техничку подршку  свим заинтересованим привредним субјектима који желе да се пријаве на конкурс који је објавила Служба Координационог тела...

28. мај 2013.

ДЕЛЕГАЦИЈА САВЕТА ЕВРОПЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Делегација Савета Европе, коју је предводила Сара Батон,  боравила је јуче у Бујановцу где су разговарали са председником те општине Нагипом Арифијем, као и са председницима општина Прешево и Медвеђа Рагмијем Мустафом и Слободаном Драшковићем.

28. мај 2013.

НА САЈМУ ВИШЕ ОД 60 ФИРМИ

Бујановац – У Бујановцу је јуче отворен шести Сајам пољопривреде и инвестиција, на којем се представља више од 60 излагача.

27. мај 2013.

„УЈЕДИЊЕНИ УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТИ У ПРОМОЦИЈИ ЉУДСКИХ ПРАВА“

Пројекат „Уједињени ученички парламенти у промоцији људских права“ реализује Едукациони центар из Лесковца на простору Јабланичког и Пчињског округа, у општинама Лесковац, Власотинце, Лебане, Бојник, Медвеђа, Црна Трава, Врање, Владичин Хан, Сурдулица, Босилеград,Трговиште, Бујановац и Прешево. Пројекат траје 12 месеци.

24. мај 2013.

СВАКИ ШЕСТИ НЕЗАПОСЛЕНИ ИМА ДИПЛОМУ ФАКУЛТЕТА

Међу незапосленима у Врању налази се чак 542 високошколца, а међу њима је највише економиста, учитеља, правника и васпитача.

22. мај 2013.

САВО МИЛОШЕВИЋ ПРОМОВИШЕ ПРОЈЕКАТ "МОЈА ШКОЛА, МОЈ КЛУБ"

Лесковац - Фудбалски савез Србије покренуо реализацију пројекта „Моја школа, мој клуб“.

  Следећа страна»