Архива вести
                   
31. мај 2022.

ЕУ ПРО ПЛУС ПРЕДСТАВЉА ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ПРЕДУЗЕТНИЦИМА, МИКРО И МАЛИМ ПРЕДУЗЕЋИМА

Београд - ЕУ ПРО Плус програм ће у среду, 1. јуна 2022. године у Врању, у Хотелу Понте Бjanko (Бранислава Нушића 2) у 11 часова одржати инфо-сесију о Јавном позиву за подршку предузетницима и предузетницама и микро и малим предузећима.  

31. мај 2022.

„НА ЛИТИЦИ“ У БУЈАНОВЦУ 31. МАЈА

Бујановац – Београд - Позоришна представа “На литици”, након премијерног извођења у Панчеву и Београду, биће одиграна и у Бујановцу у уторак (31. маја) од 19 часова у Дому културе “Вук Караџић”.

31. мај 2022.

ИСТОРИЈСКИ УСПЕХ - ЛУГИНА ИЗ ПРЕШЕВА У ФУДБАЛСКОЈ ЗОНИ ЈУГ

Прешево – Београд -  Фудбалски клуб Лугина из Прешева је шампион Окружне пчињске лиге и следеће сезоне ће наступати у Зони Југ.

31. мај 2022.

МИНИБАСКЕТАШИ ОКК ПЛАY 017 НА ТУРНИРУ У ВРАЊУ

Бујановац – Београд -  Мини баскеташи ОКК Плаy 017 из Бујановца учествовали су на 3. Међународном мини баскет фестивалу одржаном у Врању.

30. мај 2022.

НАГРАДЕ ЗА БУЈАНОВАЧКО ПОЗОРИШТЕ НА РЕГИОНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ, ОВАЦИЈЕ ЗА МЛАДЕ ГЛУМЦЕ ИЗ ЛЕВОСОЈА

Бујановац – Београд - Бујановачко аматерско позориште (БАП) са својим драмским студиом састављеним од ученика ОШ “Вук Караџић” из Левосоја, освојило је три награде на Регионалном фестивалу аматерских позоришта на југу Србије, одржаном у Лебану.

30. мај 2022.

ОШ „Б. РАДИЧЕВИЋ“ У БУЈАНОВЦУ НАГРАДИЛА НАЈБОЉЕ ЗА УСПЕХЕ НА ТАКМИЧЕЊИМА

Бујановац – Београд -  Ученици Основне школе “Бранко Радичевић” у Бујановцу награђени су дипломама за освајање прва три места  на званичним општинским и окружним такмичењима. Управа школе је наградила 31 ученика, а њихови наставници су добили захвалнице.

27. мај 2022.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ИЗДАЈЕ У ЗАКУП КИОСКЕ НА ТРГУ

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац расписала је оглас за закуп шест трафика на градском тргу. Избор закупца  зависи од висине понуђене закупнине, а почетна цена је 1.000  динара по квадрату.

26. мај 2022.

НА ПОПИС СТАНОВНИШТВА БЕЗ ЛИЧНИХ ДОКУМЕНАТА

Бујановац – Прешево -  Београд – Амбасадор Мисије ОЕБС у Србији, Јан Брату, министарка за људска и мањинска права и друштвени дијалог, Гордана Чомић, в.д. директорке Службе Координационог тела, Данијела Ненадић са сарадницима и директор Републичког завода за статистику,

26. мај 2022.

МИНИСТАРКА ЧОМИЋ: ПОЧИЊЕ ЗАПОШЉАВАЊЕ АЛБАНАЦА У ДРЖАВНИМ ФИРМАМА И ИНСТИТУЦИЈАМА

Бујановац – Београд - Део договора о запошљавању Албанаца у државним и јавним институцијама већ је постигнут, а до јуна ће се знати шта ће још држава урадити по питању запошљавања у бујановачком Дому здравља...

25. мај 2022.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ФИРМЕ КОЈЕ СЕ БАВЕ ЕНЕРГЕТСКОМ САНАЦИЈОМ, КОНКУРС ДО 9. ЈУНА

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац позива привредне субјекте да конкуришу за посао у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији општине, а конкурс за пријаву отворен је до 9. јуна.

  Следећа страна»