Архива вести
                   
31. jануар 2022.

НОВЕ ЕЛЕКТРОНСКЕ УСЛУГЕ ДОСТУПНЕ ГРАЂАНИМА МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Београд - Грађани и грађанке Медвеђе од сада могу да користе нове електронске услуге које је општинска управа развила уз подршку Владе Швајцарске кроз програм Свис Про и у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу.

31. jануар 2022.

БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА ТРАЖЕЊЕ ПОСЛА И НА РОМСКОМ ЈЕЗИКУ

Бујановац – Београд - Национална служба за запошљавање спроводи бесплатне онлајн обуке за незапослене “Активно тражење посла” и “Пут до успешног предузетника” и то на ромском језику.

31. jануар 2022.

У КЛЕНИЧКИ КРАЈ НОВА ГОДИНА СТИГЛА КРАЈЕМ ЈАНУАРА

Бујановац – Београд -  Да за новогодишње пакетиће никад није касно, показала је  Фондација “Осмех на дар” из Београда, која је 30.јануара обрадовала ученике нижих разреда кленичке Основне школе “Бора Станковић” и малишане из предшколских група дечијег вртића “Наша радост”.

28. jануар 2022.

ОПШТИНА ПРЕШЕВО ФОРМИРА „ЕТНОГРАФСКИ СЕКТОР“ И „ЛОКАЛНИ САВЕТ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ“

Прешево – Београд – На другој седници Општинског већа Општине Прешево, донета је одлука о оснивању Етнографског сектора у оквиру Библиотеке „Мехмет Јусуфи“.

28. jануар 2022.

ДАН ШКОЛЕ СВЕТИ САВА: КРОЗ ЖИВОТ УЗДИГНУТЕ ГЛАВЕ

Бујановац – Београд – Бујановачка средња школа „Свети Сава“ прославила је свој дан и школску славу.

26. jануар 2022.

У ПОНЕДЕЉАК У МЕДВЕЂИ ПРОМОЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ СЛУЖЕЊА ВОЈНОГ РОКА

Медвеђа – Београд - У понедељак 31. јануара, у времену од 12 до 14 часова, у фоајеу Културног центра општине Медвеђа, биће одржана промоција добровољног служења војног рока са оружјем.

26. jануар 2022.

БАЗА ЈУГ: ОБУКА ВОЈСКЕ ЗА ОБЕЗБЕЂИВАЊЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ ЛИНИЈЕ СА КИМ

Бујановац – Београд -  У бази Југ код Бујановца Војска Србије се интензивно обучава за обезбеђивање административне линије са Косовом и Метохијом и контролу Копнене зоне безбедности, саопштено је из Министарства одбране.

25. jануар 2022.

СВЕТОСАВСКА НЕДЕЉА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  Беседом и скромним програмом у част утемељивача српске православне цркве, Светог Саве, бујановачка црквена општина обележила је 24. јануара почетак Светосавске недеље.

25. jануар 2022.

ЦЕЛОВЕЧЕРЊИ КОНЦЕРТ УДРУЖЕЊА “РАЗИГРАНО КОЛО – ВЕЗ“ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Београд - Поводом предстојеће школске славе “Свети Сава“, Фолклорно дружење “Разиграно коло – Вез“ Медвеђа,најављује целовечерњи концерт за среду, 26. Јануар 2022.године. Концерт ће бити одржан у сали Културног центра Медвеђа, са почетком у 18 часова.

24. jануар 2022.

ОПШТИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ПЕНЗИОНЕРА У МЕДВЕЂИ ДУПЛИРАЛА СВОЈЕ ЧЛАНСТВО

Медвеђа – Београд - Удружење пензионера општине Медвеђа у последњих годину дана, иако у условима пандемије, дуплирало је своје чланство.

  Следећа страна»