Архива вести
                   
31. јули 2019.

ПАРТНЕРСТВОМ СРБИЈЕ И СЕВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ ДО НОВИХ МОГУЋНОСТИ

Лесковац –У Лесковцу је јуче свечано промовисан први јавни позив за подношење предлога пројеката у оквиру програма прекограничне сарадње Србије и Северне Македоније, који из својих фондова финансијски подржава Европска унија.

31. јули 2019.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА КУПИЛА БИВШУ ФАБРИКУ „ИСТРАЖИВАЧКОГ ЦЕНТРА ЗА ИНВЕСТИЦИЈЕ И ИНФОРМТИКУ“ИЗ НОВОГ БЕОГРАДА

Медвеђа - Општина Медвеђа је откупила покретну и непокретну имовину бившег  

31. јули 2019.

ПОЗИВ ЗА ОЦД И НЕФОРМАЛНЕ ГРУПЕ: МЕНТОРСКА ПОДРШКА ЗА ЈАВНО ЗАГОВАРАЊЕ У ВЕЗИ СА ЈАВНИМ ПОЛИТИКАМА НА ЛОКАЛНОМ И НАЦИОНАЛНОМ НИВОУ

Ресурс центар за организације цивилног друштва у Србији позива организације цивилног друштва и нефромалне групе грађана да се пријаве за менторску подршку за јавно заговарање у вези са јавним политикама на локалном и националном нивоу...

31. јули 2019.

ВАТЕРПОЛО КЛУБ „ВИДРА” ОСВОЈИО ТУРНИР У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

Медвеђа – У организацији ватерполо клуба „Видра“из Лесковца и општине Медвеђа, у Сијаринској Бањи је одржан међународни ватерполо турнир на коме су, поред Лесковчана,  учествовали и ВК Бор, ВК Пирот и ВК „Бета“ из Скопља.

30. јули 2019.

ПОЗИВ ОПШТИНАМА И ГРАДОВИМА ДА УЧЕСТВУЈУ У ПРОЈЕКТУ „ПЛАТФОРМА ЗА ОДГОВОРНО УПРАВЉАЊЕ ЈАВНИМ ФИНАНСИЈАМА“ (РОК: 10.9.2019)

Пројекат „Платформа за одговорно управљање јавним финансијама”, који спроводи Програм Уједињених нација за развој (UNDP) у Србији, а финансира Влада Шведске (SIDA), ће радити на јачању партнерства између јединица локалне самоуправе...

30. јули 2019.

СРБИЈА – СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: ПРВИ ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА (РОК: 27.9.2019)

Влада Републике Србије, Министарство финансија, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ (ЦФЦУ), у сарадњи са Министарством за европске интеграције Републике Србије и Министарством...

29. јули 2019.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПРОГРАМЕ И ПРОЈЕКТЕ ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА (РОК: 9. АВГУСТ 2019)

Министарство омладине и спорта је расписало јавни конкурс за програме и пројекте од јавног интереса у областима омладинског сектора: Јавни конкурс за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу.

29. јули 2019.

КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА И ПРОЈЕКАТА МЕЂУНАРОДНЕ САРАДЊЕ У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ И УМЕТНОСТИ (РОК: 7. СЕПТЕМБАР 2019)

Министарство културе и информисања је расписало конкурс за суфинансирање програма и пројеката међународне сарадње у области културе и уметности.

29. јули 2019.

НАРОДНИ ПАРЛАМЕНТ: АВГУСТОВСКА „ОТВОРЕНА ВРАТА”

Народни парламент сваке прве среде у месецу удружењима отвара своја врата за саветовање из најразличитијих области рада организација цивилног друштва (ОЦД).

26. јули 2019.

ПОДРШКА НОРВЕШКЕ ОД 700.000 ЕВРА ПОЧЕТНИЦИМА У БИЗНИСУ (РОК: 15. АВГУСТ 2019)

Рок до којег будући предузетници и постојећа предузећа у Србији могу да аплицирају са пројектима за доделу бесповратних средстава Краљевине Норвешке кроз пројекат „Норвешка за вас" продужен је до 15. августа 2019, саопштено је из Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).

  Следећа страна»