Архива вести
                   
11. децембар 2018.

ОБУКА ЗА ПРЕДУЗЕТНИЧКИ НАЧИН РАЗМИШЉАЊА - CEFE МЕТОДОЛОГИЈА

Који је то начин размишљања који карактерише успешне предузетнике? Која су то основна знања, ставови и вештине које они треба да поседују?

11. децембар 2018.

КОНКУРС АРТ САЈТА ФИОКА

Редакција Арт сајта Фиока позива ауторке и ауторе из Србије да пошаљу своје текстове, фотографије, цртеже, филмове и стрипове – и радови ће бити сигурно објављени.

11. децембар 2018.

У МЕВЕЂИ ОРГАНИЗОВАНО ПРВЕСНСТВО У ШАХУ

Медвеђа – Спортски савез општине Медвеђа је у сарадњи са шаховским клубом „Горња Јабланица“ организовао првенство општине Медвеђа у шаху. За учешће на првенству пријавило се 20 такмичара. Такмичари су током два дана и 7 такмичарских кола одмеравали знања из ове древне игре.

11. децембар 2018.

ПЛАНИНСКА СЕЛА У МЕДВЕЂИ ЧЕСТО БЕЗ СТРУЈЕ

Медвеђа – Последњих неколико месеци села у брдскопланинској општини Медвеђа данима су без струје. Нарочито су угрожена насеља на десетокиловатном правцу напајања „Туларе”, који се налази уз саму административну линију с Косовом и Метохијом.

7. децембар 2018.

ИАЕСТЕ СРБИЈА - СТРУЧНА ПРАКСА У ИНОСТРАНСТВУ У ТОКУ 2019. ГОДИНЕ - КОНКУРС ЗА СТУДЕНТЕ СВИХ УНИВЕРЗИТЕТА У СРБИЈИ

Независна и непрофитна организација за размену студената ИАЕСТЕ Србија је респисала конкурс за стручну праксу и усавршавање у иностранству у току 2019. године. 

7. децембар 2018.

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО УРУЧИЛО У МЕДВЕЂИ УГОВОРЕ СРЕДЊОШКОЛЦИМА КОЈЕ СТИПЕНДИРА

Медвеђа – Средњошколци у Медвеђи, њих 63 од 80 колико се пријавило на конкурсу, наредних девет месеци имаће стипендију од 6000 динара месечно. Стипедије су добили на овогодишњем конкурсу Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

7. децембар 2018.

УКЛОЊЕНЕ ЗАОСТАЛЕ МИНЕ У ДОБРОСИНУ КОД БУЈАНОВЦА

Бујановц – Четири локације на територији Бујановца које су биле сумњиве на заостале мине, у појасу према административној линији, сада су безбедне. Центар за разминирање завршио је пројекте за ову годину. Чишћење терена финансирале су Владе Србије, Сједињених Држава и Јужне Кореје.

6. децембар 2018.

ОТВОРЕН ДРУГИ КОНКУРС РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ (RYCO) ЗА ФИНАСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА (РОК: 25.01.2019)

Регионална канцеларија за сарадњу младих (RYCO) је 3. децембра 2018. године расписала други конкурс за пројекте на који се могу пријавити организације цивилног друштва и средње школе из шест потписница Споразума о оснивању Регионалне канцеларије за сарадњу младих, коке укључују и Србију.

6. децембар 2018.

UN WOMEN СРБИЈА: ПОЗИВ У ОКВИРУ РЕГИОНАЛНОГ ПРОГРАМА „ЗАУСТАВЉАЊЕ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА: ПРИМЕНА НОРМИ, ПРОМЕНА СВЕСТИ"

UN Women Србија позива женске организације цивилног друштва из Србије да се пријаве на позив за подношење предлога пројекта у оквиру регионалног програма  „Заустављање насиља над женама: примена норми, промена свести” који се имплементира на Западном Балкану и у Турској, у периоду од фебруара 2017. до јануара 2020. године.

  Следећа страна»