Архива вести
                   
2. април 2020.

БЕСПЛАТНИ ДИГИТАЛНИ САДРЖАЈИ НА НОВОМ ПОРТАЛУ „ДИГИТАЛНА СОЛИДАРНОСТ“

Канцеларија за ИТ и е-Управу објавила је нови портал „Дигитална солидарност” на адреси www.digitalnasolidarnost.gov.rs, намењен свима који су услед пандемије коронавируса у својим кућама.

2. април 2020.

КОНКУРС ЗА ЧЛАНСТВО У ДОПИСНИШТВУ ОМЛАДИНСКОГ ПОРТАЛА YOUTH VIBES (РОК: 10. АПРИЛ 2020)

Ниш – Тинејџерски портал Youth Vibes је расписао конкурс за нове дописнике, односно све средњошколце и средњошколке који желе простор на коме могу да искажу своје ставове и размишљања.

2. април 2020.

КОМПАНИЈА ИЗ ЖБЕВЦА ДОНИРАЛА ХИТНОЈ ОПРЕМУ ВРЕДНУ 250.000 ДИНАРА

Бујановац – Служби хитне помоћи (СХП) бујановачког Дома здравља добила је заштитну опрему у вредности од 250.000 динара, коју им је донирала транспортна фирма „Еуро лидер“ из Жбевца.

2. април 2020.

СИМПО ДУШЕЦИ БУЈАНОВЦУ ДОНИРАЛИ 1.500 МАСКИ

Бујановац – Симпова фабрика душека у Бујановцу донирала је самоиницијативно, уз сагласност генералног директора компаније, Слађана Дисића, 1.500 заштитних маски, рекао је директор, Драган Михајловић..

1. април 2020.

CEI: ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛОГЕ ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИМА ЗДРАВСТВЕНЕ ЗАШТИТЕ, ОБРАЗОВАЊА И ПОДРШКЕ МИКРО, МАЛИМ И СРДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА (РОК. 9. АПРИЛ 2020)

Како би се обезбедио циљани одговор на глобалну епидемију коју је изазвао COVID-19, Централно-европска иницијатива (CEI) је објавила COVID-19 ванредни позив за подношење предлога пројеката 2020. Циљ позива је брзо решавање специфичних потреба заједница у државама чланицама CEI.

1. април 2020.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА НАЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У СИМУЛАЦИЈИ ТИТАН (РОК: 10. АПРИЛ 2020)

Титан представља интерактивну компјутерску симулацију у којој се доносе критичне економске и менаџмент одлуке.

1. април 2020.

ВЕБИНАРИ О МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ

Изасланик за младе Уједињених нација, у партнерству са Светском здравственом организацијом  и УНИЦЕФ-ом ће организовати низ вебинара за младе под називом #CopingWithCOVID како би се додатно подстакла свест о менталном здрављу...

1. април 2020.

МУСТАФА ЗАХВАЛАН СВИМ ИНСТИТУЦИЈАМА ЗВОГ ПОВРАТКА СТУДЕНАТА

Бујановац – После изванредног рада и ангажовања, 36 студенената из Прешева и Бујановца стигли су у Београд, а затим својим кућама у самоизолацију.

1. април 2020.

НАСТАВА НА ДАЉИНУ НА ЈЕЗИЦИМА МАЊИНА РЕАЛИЗУЈЕ СА НА ВИШЕ ТЕЛЕВИЗИЈА

Прешево, Бујановац – Министарство просвете, науке и технолошког развоја је у условима ванредног стања упоредо са наставом на даљину на српском језику, у школама широм Републике Србије припремило и наставу на даљину за ученике који наставу похађају на матерњем, односно језику националне мањине.

31. март 2020.

ПАКЕТ ОД 5 МИЛИЈАРДИ ЕВРА: 7 КЉУЧНИХ МЕРА ПОМОЋИ ПРИВРЕДИ И ГРАЂАНИМА

Београд - Председник Републике Србије Александар Вучић најавио је да ће пакет помоћи привреди који припрема Влада Републике Србије бити у вредности око пет милијарди евра.

  Следећа страна»