Архива вести
                   
17. jануар 2018.

АРСИЋ ОБИШАО ПОЛИЦИЈУ НА ТЕРЕНУ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је у протеклој недељи обишао полицијске пунктове на административној линији са Косовом и Метохијом, односно оне у Спонцу и Медевцу, и у отвореном разговору са припадницима полиције сазнао какво је стање на терену.

17. jануар 2018.

СТУДЕНТИМА 10 МИЛИОНА ДИНАРА ОД ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац– Комисија Општинског већа расписала је конкурс за једнократну  новчану  помоћ студентима основних и мастер студија са територије општине Бујановац за академску 2017/18. годину.

17. jануар 2018.

Министарство културе и информисања - Финансирање и суфинансирање пројеката из области дигитализације културног наслеђа и савременог стваралаштва (Рок: 02.02.2018)

Сектор за развој дигиталне истраживачке инфраструктуре у области културе и уметности Министарства културе и информисања расписао је конкурс за финансирање или суфинансирање пројеката из области дигитализације културног наслеђа и савременог стваралаштва у Републици Србији у 2018. години.

17. jануар 2018.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ОБИШАО ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО И БУЈАНОВАЦ

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, се у оквиру својих редовних активности састао са Шћипримом Арифијем, председником Привременог органа општине Прешево...

16. jануар 2018.

„БИВОДА“ОСВАЈА НОВА ТРЖИШТА

Бујановац - Бујановачка фабрика воде и сокова „Бивода“ће ове године први пут да пласира своје производе на македонско тржиште, а планира се  и излазак  на грчко тржиште.

16. jануар 2018.

ОПШТИНСКО ВЕЋЕ: НОВА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА РАДНИХ МЕСТА И ПОМОЋ ЗА ДОМ ЗДРАВЉА

Бујановац – Општинско веће је на првој овогодишњој седници изменило и допунило Правилник о унутрашњој организацији и стистематизацији радних места у Општинској управи Бујановац.

16. jануар 2018.

ОЛАКШИЦЕ ЗА ПОЧЕТНИКЕ У БИЗНИСУ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Ова година ће бити посебно важна за оне који тек размишљају да покрену свој посао, јер их очекује ослобођење од плаћања пореза и доприноса на зараде за себе, као и на зараде до девет запослених.

15. jануар 2018.

МЕДВЕЂА: ЗАПОСЛЕНО 214 ОСОБА, НАЈВИШЕ СА ПРВИМ И ДРУГИМ СТЕПЕНОМ СТРУЧНЕ СПРЕМЕ

Медвеђа - Најновији статистички подаци о незапослености показују да је на територији општине Медвеђа, у новембру 2017. године, регистровано 1.556 незапослених, док је у периоду од 1. јануара до 30. новембра запослено 214 особа са евиденције Националне службе за запошљавање.

15. jануар 2018.

„ЈУМКО“ ОТВАРА ПОГОН У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – У току је адаптација бујановачког „Симповог“ објекта у коме ће у наредних месец дана „Јумко“ отворити свој погон, изјавио је народни посланик Ненад Митровић, који је прошле године и најавио овај догађај.

15. jануар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПОДРШКЕ СЕКТОРИМА ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

Циљ спровођења Програма Развојне  агенције Србије за подршку секторима прерађивачке индустрије је унапређење пословног амбијента и повећање конкурентности ММСП у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четри области и то...

  Следећа страна»