Архива вести
                   
19. март 2024.

АНАСТАСИЈА ПРИЧА САМО СА ОСМЕХОМ И СУЗАМА, ПОМОЗИМО ОВОЈ ПРЕСЛАТКОЈ БУЈАНОВЧАНКИ

У циљу помоћи малој Анастасији Зафировић из Бујановца, која болује од тежег облика церебралне парализе, шесторо момака кренуло је 23. марта на поклоничко путовање из манастира Раковица у Острог са циљем да сакупи скоро 12. милиона динара, колико је неопходно за лечење ове осмогодишње девојчице.

 

18. март 2024.

JАВНИ ПОЗИВ ЗА ИЗБОР КОРИСНИКА СРЕДСТАВА НАМЕЊЕНИХ ЗА РЕШАВАЊЕ СТАМБЕНИХ ПОТРЕБА КРОЗ ПОДЕЛУ ПОМОЋИ ПРИ КУПОВИНИ ИНДИВИДУАЛНИХ СТАМБЕНИХ ЈЕДИНИЦА И ПРУЖАЊЕ ПОДРШКЕ КРОЗ СПРОВОЂЕЊЕ МЕРА АКТИВНЕ ИНКЛУЗИЈЕ

 

На основу Уговора о донацији за реализацију пројекта „Побољшање услова живота привремено расељених Рома и других маргинализованих група у Бујановцу кроз социјално становање и мере активне инклузије“

18. март 2024.

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОДСТИЦАЈНИХ СРЕДСТАВА: СУБВЕНЦИЈЕ ЗА СЕОСКИ ТУРИЗАМ

Министарство туризма и омладине расписало је јавни позив за подношење захтева за доделу средстава подстицаја за развој сеоског туризма, који ће бити отворен до 15. априла. Право на доделу средстава имају сеоска туристичка домаћинства, салаши и етно куће евидентирани у информационом систему Е-туриста за доградњу и додатно опремање постојећих угоститељских објеката за смештај.

 

18. март 2024.

САСТАНАК У БУЈАНОВЦУ

Дана 18. марта 2024. године у Дому културе у Бујановцу је одржан састанак у вези са решавањем питања допунских група у ПУ „Наша радост“ за децу из албанске заједнице. Састанак је организовала Служба Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, а на захтев Националног савета албанске националне мањине.

 

14. март 2024.

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

У понедељак, 18. марта 2024. године, у малој сали Дома културе у Бујановцу, биће одржан састанак у вези са решавањем проблема недостатка група за децу из албанске заједнице у ПУ „Наша радост“ у Бујановцу.

 

11. март 2024.

ЧЕСТИТКА НЕНАДА МИТРОВИЋА ПОВОДОМ РАМАЗАНА

“Поводом почетка Рамазана, у име Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и своје име, изражавам најискреније честитке свима који славе. Нека овај свети месец буде време духовне обнове, заједништва и солидарности. Желим вам мирне и благословене дане у молитви, посту и заједничком слављу.”

8. март 2024.

НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ПРЕДУЗЕТНИЦЕ, БЕСПЛАТАН МАРКЕТИНГ И ЕДУКАЦИЈА ЗА 100 НАЈБОЉИХ

Јавно предузеће „Пошта Србије” расписало је данас нови наградни конкурс „100 успешних пословних жена” за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена. За 100 најуспешнијих кандидата, компанија ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм земље, као и едукацију о различитим темама из области пословног управљања и развоја.

 

6. март 2024.

ВЕЧЕ МУЗИКЕ И ПОЕЗИЈЕ У ЦРКВЕНОЈ ШКОЛИ ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА

Бујановачко аматерско позориште (БАП) организоваће у четвртак (7. марта) у бившој црквеној школи у центру г. Бујановац.

 

6. март 2024.

ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА У СЕЛУ КЛЕНИКЕ 9. МАРТА

Ученици и наставници Гимназије „Свети Сава“ у Бујановцу настављају своју хуманитарну мисију „Ми то можемо“. Они ће организовати забаву у селу Кленике, са које ће сав приход од продатих улазница бити усмерен у хуманитарне сврхе.

 

5. март 2024.

ПОЗИВ МЛАДИМА ДА СЕ ПРИКЉУЧЕ МИНИСТАРСТВУ ИНФОРМИСАЊА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИЈА

Министарство информисања и телекомуникација Владе Републике Србије саопштило је данас да је отворило конкурс за младе, студенте завршних година или дипломиране младе стручњаке, који желе да се придруже тиму Министарства и раде на реализацији различитих пројеката у области развоја и примене вештачке интелигенције, информационе безбедности, биотехнологије, електронске управе, дигиталне инфраструктуре и медија.

 

  Следећа страна»