Архива вести
                   
25. јули 2024.

ЈКП ОБНОВА ИЗ МЕДВЕЂЕ АПЕЛУЈЕ НА СВЕ ПОТРОШАЧЕ ДА РАЦИОНАЛНО КОРИСТЕ ВОДУ КАКО НЕ БИ ДОШЛО ДО РЕСТРИКЦИЈА

Јавно комунално предузеће Обнова из Медвеђе апелује на све потрошаче воде да рационално користе воду у наредном периоду, имајући у виду тренутне временске услове. Високе температуре и недостатак падавина могу довести до повећане потрошње воде и смањења нивоа у водоводним системима. Саопштење овог предузећа преносимо у целости.

 

25. јули 2024.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ ПОД КОНТРОЛОМ

Епидемиолошка ситуација у Пчињском округу је под контролом иако је од почетка маја забележено повећање оболелих од ковид инфекције.

 

17. јули 2024.

МИТРОВИЋ И ЖАРИЋ КОВАЧЕВИЋ САГЛАСНИ: УДРУЖЕНИМ СНАГАМА РАЗВИЈАТИ ЈУГ СРБИЈЕ

В.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Ненад Митровић састао се данас са министарком државне управе и локалне самоуправе Јеленом Жарић Ковачевић са којом је разговарао о ситуацији у овим општинама.

 

15. јули 2024.

САСТАНАК НЕНАДА МИТРОВИЋА СА ГЕНЕРАЛНИМ СЕКРЕТАРОМ ЦРВЕНОГ КРСТА У СРБИЈИ ЉУБОМИРОМ МИЛАДИНОВИЋЕМ

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа разговарао је са генералним секретаром Црвеног крста Србије Љубомиром Миладиновићем о најзначајнијим програмима и планираним активностима у ове три општине.

9. јули 2024.

КОМЕСАРКА СТАНИСАВЉЕВИЋ ОДРЖАЛА САСТАНАК СА ДИРЕКТОРОМ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА, НЕНАДОМ МИТРОВИЋЕМ

Комесарка за избеглице и миграције Републике Србије, Наташа Станисављевић, одржала је састанак са директором Службе Координационог тела за Прешево, Бујановац и Медвеђу, Ненадом Митровићем током којег је разматрано текуће стање и изазови у области миграција, као и планирани кораци за унапређење услова живота избеглица, интерено расељених лица док су у расељеништву и миграната у овим општинама.

 

8. јули 2024.

ШКОЛАМА ФАЛИ 1.312 ЗАПОСЛЕНИХ: УСКОРО КОНКУРСИ ЗА ПРИЈЕМ У ОСНОВНОМ И СРЕДЊЕМ ОБРАЗОВАЊУ

Oсновне и средње школе ће, у наредном периоду расписати конкурсе за пријем у радни однос за 1.312 упражњених радних места у образовним устаниовама са најмање 30 одсто ангажовања.

8. јули 2024.

„ХЕБА“ БУЈАНОВАЦ ЗАПОШЉАВА, ЈАВИТЕ СЕ НА КОНКУРС!

Компанија „ХЕБА“ расписује конкурс за радно место извршиоца на радном месту „електричар“!

 

4. јули 2024.

НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ 60 БРУЦОША

Од 90 места на бујановачком одељењу Економског факултета Суботица у првом уписном року биће попуњено око 60.

 

4. јули 2024.

СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ РАНГ ЛИСТА ДЕЦЕ КОЈА МОГУ ДА СЕ УПИШУ У ВРТИЋ

Ранг листа деце која ће бити уписана у вртић „Наша радост“ у Бујановцу биће објављена следеће недеље, речено је нашем порталу у овој установи. Конкурс за око 30 слободних места је био отворен до 20. јуна, а комисија још увек обрађује пријаве.

 

  Следећа страна»

 

 

homescontents