Архива вести
                   
18. јун 2019.

ДАН ВИСОКИХ ЗВАНИЦА МУЛТИНАЦИОНАЛНЕ ВОЈНЕ ВЕЖБЕ „ПЛАТИНАСТИ ВУК 19“

Бујановац – Дан високих званица мултинационалне војне вежбе „Платинасти вук 19“, на којој је учествовало више од 500 припадника из десет партнерских земаља, одржан је у бази „Југ“ код Бујановца, у присуству начелника Генералштаба Војске Србије...

11. јун 2019.

НОВИХ 40 ДИПЛОМИРАНИХ ЕКОНОМИСТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – На Економском факултету у Бујановцу у суботу је промовисана нова генерација дипломираних економиста.

10. јун 2019.

МЛАДИ АЛБАНЦИ И СРБИ ЧИСТИЛИ ЈЕЗЕРО И ПОСЛАЛИ ЈАСНУ ПОРУКУ СТАРИЈИМА

Бујановац – Млади Срби и Албанци, ученици бујановачких основних и средњих школа, чистили су у недељу обалу Бујановачког језера, у оквиру пројекта Групе 484  „Наш град – наше школе“, и старијима поручили да се угледају на њих – не само по питању очувања животне средине.

10. јун 2019.

БУЈАНОВАЧКИМ ЂАЦИМА УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ АМБАСАДЕ САД

Бујановац, Београд – Ученици из Бујановца, њих 25, у пратњи родитеља били су гости Амбасаде Сједињених америчких држава (САД), где су им уручени сертификати поводом завршетка двогодишње школе енглеског језика.

10. јун 2019.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН МЕЂУНАРОДНИ КАРАТЕ ТУРНИР

Медвеђа – Петнаести по реду, Међународни турнир у каратеу „Јабланица опен 2019“ одржан је у хали спортова у Медвеђи. Прво место освојио је врањски карате клуб Феникс, друго место заузели су каратисти из Пуковца, а треће место Спортски савез карате секција из Босилеграда.

10. јун 2019.

ПАН ТЕАТАР ГОСТОВАО У БУЈАНОВАЧКОМ ПОЗОРИШТУ

Бујановац – Са две представе у два дана, београдски Пан Театар одушевио је позоришну публику у Бујановцу, а организатор Бујановачко аматерско позориште (БАП) најављује нова гостовања глумачких трупа из свих крајева Србије, али и своју премијеру.

7. јун 2019.

ОНЛАЈН ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА „НАПИШИ И ВОДИ ПРОЈЕКАТ У 10 ЛАКИХ КОРАКА”

„Напиши и води пројекат у 10 лаких корака” је онлајн едукативна радионица чији је циљ да вам помогне да стекнете практично знање у области која вам сутра може постати занимање.

7. јун 2019.

ПРЕМИЈА ОСИГУРАЊА УСЕВА, ПЛОДОВА, ЗАСАДА, РАСАДНИКА И ЖИВОТИЊА

Управа за аграрна плаћања је објавила Правилник о условима, начину и обрасцу захтева за остваривање права на подстицаје за премију осигурања усева, плодова, вишегодишњих засада, расадника и животиња.

6. јун 2019.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЕДУКАТИВНОМ ПРОГРАМУ У ПОЉСКОЈ

Организација “Magic in the Current World” позива заинтересоване у Републици Србији да се пријаве за учешће у едукативном програму пројекта Mural for Tolerance (Smart Living), који ће бити реализован у другој половини јула у Пољској.

5. јун 2019.

ИСКОРИСТИТЕ ЛЕТО ЗА СТИЦАЊЕ ВОЛОНТЕРСКОГ ИСКУСТВА У СРБИЈИ!

У Младим истраживачима Србије – Волонтерском сервису Србије је у понедељак, 3. јуна, почело пријављивање за међународне волонтерске кампове у Србији.

  Следећа страна»