Архива вести
                   
21. jануар 2019.

БУЈАНОВАЧКИ БАСКЕТАШИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ У БЕОГРАДУ

Бујановац, Београд – Дечаци и девојчице из кошаркашког клуба Плаy 017 из Бујановца, рођени 2008. године и млађи, учествовали су на 19. Међународном мини баскет фестивалу „Рајко Жижић“ у Београду.

18. jануар 2019.

ОДБРАНА И ЦИВИЛНА ЗАШТИТА ПОНОВО У ШКОЛАМА

Београд – Министарство просвете упутило је допис средњим школама у Србији у којем их обавештава да би током другог полугодишта ђацима требало да одрже два часа посвећена одбрани, цивилној заштити и реаговању у току природних катастрофа и елементарних непогода, пише Политика.

18. jануар 2019.

ЛОКАЛНА ВЛАСТ У ПРЕШЕВУ БЕЗ ВЕЋИНЕ

Прешево – Одборница Алтеренативе за промене у Скупштини општине Прешево Фетанете Мехмеди обавестила је скупштинске органе да више није одборник те странке и да ће убудуће наступати самостално.

16. jануар 2019.

ОТВОРЕН ДРУГИ КОНКУРС РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА (РОК: 25.01.2019)

Регионална канцеларија за сарадњу младих (РYЦО) расписала је други конкурс за предлоге пројеката који имају за циљ да допринесу процесу помирења у региону Западног Балкана, кроз дијалог и мобилност младих људи у региону.  Подстицање стварања погодне средине за сарадњу младих поставља темеље бољег друштва у региону Западног Балкана.

16. jануар 2019.

СТИПЕНДИЈЕ БРИТАНСКЕ ФОНДАЦИЈЕ - BRITISH SCHOLARSHIP TRUST 2019

Британска фондација (British Scholarship Trust) је задужбина која својим стипендијама омогућава  сусрет између Британских и младих, талентованих  истраживача са територије бивше Југославије. Циљ Фондације је да подстакне стицање и размену  знања и вештина потребних за развој младих истраживача као и да подстакне вештину критичког мишљења у различитим научним дисциплинама.

16. jануар 2019.

НОВОФОРМИРАНЕ ОПШТИНСКЕ КОМИСИЈЕ ПОЧИЊУ СА РАДОМ

Бујановац – Новоформиране општинске комисије за доделу подстицајних средстава  и вредновање пројеката из области културе, спорта и удржења грађана, према речима председника општине Шаипа Камберија, крећу са радом како би се конкурси расписали најкасније до краја јануара.

15. jануар 2019.

КОНКУРС ЗА НАЦИОНАЛНУ НАГРАДУ ЗА ДОСТОЈНО ИЗВЕШТАВАЊЕ О СИРОМАШТВУ И СОЦИЈАЛНОЈ ИСКЉУЧЕНОСТИ (РОК: 28.2.2019)

Европска мрежа против сиромаштва – Србија расписује конкурс за новинарске радове/медијске прилоге који ће се такмичити за Националну награду за достојно извештавање о сиромаштву и социјалној искључености.

15. jануар 2019.

ПРОГРАМ ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈЕ МСП У 2019. ГОДИНИ

Развојна агенција Србије покреће Програм интернационализације малих и средњих предузећа у 2018. години, а у циљу креирања услова за остваривање извозних послова. Поред освајања нових тржишта и повећања присуства на постојећим тржиштима...

14. jануар 2019.

СТАНКОВИЋ: НЕМА ПРЕГОВОРА О ТЕРИТОРИЈИ ЈУЖНИХ ОПШТИНА

Београд - Одговарајући на питања на Феjсбук страници дневног листа „Данас”, Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа...

14. jануар 2019.

UNDP: ПОЗИВ КОМПАНИЈАМА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ „ЗАЈЕДНО ЗА ОДРЖИВИ БИЗНИС“(РОК: 31.01.2019)

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Програм Уједињених нација за развој (UNDP) у Србији покреће нови програм под називом Заједно за одрживи бизнис. Програм има за циљ да подржи предузећа која желе да унапреде своје пословање и допринесу одрживом развоју друштва, кроз увођење једног или више циљева одрживог развоја у своје пословање.

  Следећа страна»