Архива вести
                   
7. јун 2023.

ПРЕДАЈА ОРУЖЈА БЕЗ ПОСЛЕДИЦА ДО ЧЕТВРТКА

Бујановац – Београд  – Од почетка акције „Предај оружје“ полицији је предато нешто више од 78.000 комада цеви и готово 2,7 милиона комада муниције.

6. јун 2023.

РАСПУСТ ОД ДАНАС, ВРАТА ШКОЛА ОТВОРЕНА ДО 20. ЈУНА

Бујановац – Београд  – Распуст за основце и средњошколце у Србији почиње данас, али врата школа остају отворена до 20. јуна за оне који би да поправе оцене, али и за ученике на допунској настави, у слободним активностима и продуженом боравку.

5. јун 2023.

ОПШТИНА ИЗАБРАЛА ФИРМЕ КОЈЕ ЋЕ УГРАЂИВАТИ СОЛАРНЕ ПАНЕЛЕ

Бујановац – Београд  – За уградњу соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе, кроз Програм енергетске санације породичних кућа и станова, грађанима ће бити на располагању шест фирми.

 

2. јун 2023.

КРАЈ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ 6. ЈУНА

Бујановац – Београд  – Влада Републике Србије данас је донела одлуку да се школска година у свим основним и средњим школама у Србији заврши 6 јуна.

 

1. јун 2023.

ЈАВНИ ПОЗИВ МИНИСТАРСТВА ЗА ЕНЕРГЕТСКУ САНАЦИЈУ КУЋА И СТАНОВА

Бујановац – Београд  – Министарство рударства и енергетике објавило је данас јавни позив за јединице локалне самоуправе и градске општине у оквиру новог програма за енергетску санацију породичних кућа и станова. Позив траје до 23. јуна.

 

30. мај 2023.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ

Бујановац – Београд  – Општина Бујановац отворила је конкурс за субвенционисање локалних фирми преко којег ће бити расподељено 20 милиона динара. Конкурс је отворен до 13. јуна.

29. мај 2023.

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У УТОРАК

Бујановац – Београд  – Црвени крст Бујановац у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша организоваће акцију добровољног давања крви 30. маја у Дому културе.

 

29. мај 2023.

ОДБЛОКИРАН ПУТ ИЗМЕЂУ БУЈАНОВАЧКИХ СЕЛА

Бујановац – Београд  – Пут који спаја села Муховац и Зарбинце у бујановачкој општини одблокиран је током викенда након интервенције надлежних служби.

 

25. мај 2023.

СРЕДЊА ШКОЛА „СВЕТИ САВА“ СЕ ПРЕДСТАВИЛА ОСНОВЦИМА

Бујановац – Београд  – Ученици осмог разреда основних школа из Левосоја, Кленика, Жбевца, Вртогоша и Бујановца имали су прилику да на Дан отворених врата Средње школе „Свети Сава“...

25. мај 2023.

Посета председавајућег ОЕБС-а

Београд  – Председавајући Организације за европску безбедност и сарадњу  Бујар Османи, министар спољних послова Северне Македоније, одржао је састанак  са представницима државних органа и Националног савета македонске националне мањине.

  Следећа страна»