Архива вести
                   
27. jануар 2023.

СРЕДСТВА ЗА НЕРАЗВИЈЕНЕ ОПШТИНЕ

Прешево –  Бујановац – Медвеђа – Београд  – Влада Републике Србије усвојила је Уредбу о утврђивању програма подршке изразито неразвијених општина, међу којима су Прешево,  Бујановац и Медвеђа.

27. jануар 2023.

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ РАДОВИ НА ЛИТЕРАЛНОМ КОНКУРСУ

Бујановац – Београд  – Црквена општина обележила је Светосавску недељу културно-уметничким програмом.

24. jануар 2023.

ПРЕДАВАЊЕ О БЕНЕФИТИМА ВАКЦИНЕ ПРОТИВ ХПВ ВИРУСА

Бујановац – Београд  – Ученици средњих школа „Свети Сава“ и „Сезаи Сурои“ присуствовали су данас у Дому здравља предавању „Боље спречити него лечити“ поводом Недеље превенције рака грлића материце.

19. jануар 2023.

НОВА ЗБИРКА АЈВАНКА ИСМАИЛОВИЋА

Бујановац – Београд  – Ајванко Исмаиловић је почетком прошле године припремио нову збирку кратких прича под називом „Златни тренуци“.

18. jануар 2023.

КОНКУРС ЈУЖЊАЦИ СРПСКЕ ДИЈАСПОРЕ

Mедвеђа – Београд  – Нова Наша реч, штампани медиј, због жеље да допринесе јачању веза између југа Србије и наших људи у расејању је расписала конкурс под називом „Јужњаци српске дијаспоре“.

17. jануар 2023.

ЗАВРШЕНА ПОДЕЛА ВАУЧЕРА ЗА БУЈАНОВАЧКУ БАЊУ

Бујановац – Београд  – Република Србија је доделила ваучере за аранжмане лечилишта у Бујановачкој Бањи. У Бањи су задовољни резервацијама којих има око 400.

13. jануар 2023.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА СТУДЕНТЕ ИЗ БУЈАНОВЦА

Бујановац – Београд  – Општина Бујановац је расписала конкурс у периоду од 16. јануара до 3. фебруара за додељивање једнократне помоћи студентима који имају пребивалиште у овој општини. За ове намене је издвојено 15 милиона динара.

11. jануар 2023.

НОВИ КОНКУРС ЗА КУПОВИНУ КУЋА НА СЕЛУ

Бујановац – Београд  – Нови програм за куповину кућа на селу уз помоћ државе почиње у фебруару,  најавио је министар Милан Кркобабић. Очекује се да ове године буде око 5.000 захтева.

9. jануар 2023.

РЕНОВИРАНА ОСНОВНА ШКОЛА „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“

Бујановац – Београд  – Ближи се крај реконструкције ОШ „Бранко Радичевић“, која је почела у јануару 2022. године.

1. jануар 2023.

ПРАЗНИЧНА ЧЕСТИТКА ГРАЂАНИМА ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ

Данијела Ненадић, в.д. директорке Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, у своје и име запослених у Служби, честитала је предстојеће новогодишње празнике свим грађанима тих општина, са жељом да их проведу у здрављу, слози и миру са својим породицама.

  Следећа страна»