Архива вести
                   
1. март 2021.

УМЕТНИЧКИ НАГРАДНИ КОНКУРС „ЕВРОПА ЈЕ ОВДЕ 2021” (РОК: 12. МАРТ 2021)

Делегација Европске уније у Републици Србији је расписала тематски, уметнички конкурс за достављање предлога ангажованих и интерактивних уметничких инсталација на тему „Европа је овде 2021”...

1. март 2021.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ДАЈЕ 2 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА КУЛТУРУ, КОНКУРС ОТВОРЕН ДО 5. МАРТА

Бујановац - Општина Бујановац је расписала конкурс за финансирање пројеката у области културе.

1. март 2021.

МИГРАНТИ И ДАЉЕ ПРИСТИЖУ НА СЕВЕР СРБИЈЕ, ПОЛИЦИЈА ИХ ПРЕМЕШТА У ПРЕШЕВО, ТАКСИСТИ ИХ ВРАЋАЈУ

Суботица, Прешево - У Прихватном центру Суботица тренутно борави 168 миграната, претежно оних из Сирије, затим и оних из Алжира и Авганистана, док се процењује да изван центра, на локацијама где се најчешће скупљају...

1. март 2021.

ДОМ ЗДРАВЉА У МЕДВЕЂИ ДОБИО КОНТЕЈНЕР-АМБУЛАНТУ ОД ЕУ

Медвеђа - У оквиру подршке и помоћи Србији у борби против епидемије корона вируса,  Европска унија је прошле године започела, а ове наставила, са донацијама контејнера – амбуланти за пријем и тријажу пацијената. Такав здравствени контејнер је постављен и у кругу Дома здравља у Медвеђи.

26. фебруар 2021.

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДРШКУ РАДУ ХОТЕЛСКЕ ИНДУСТРИЈЕ (РОК: 12. МАРТ 2021)

Министарство трговине, туризма и телекомуникација је објавило јавни позив за доделу субвенција за подршку раду хотелске индустрије због потешкоћа у пословању проузрокованих епидемијом болести КОВИД-19.

26. фебруар 2021.

ИЗМЕЊЕНИ ПОДСТИЦАЈИ ЗА БИЉНУ ПРОИЗВОДЊУ

Пољопривредници ће од 1. марта до 30. априла 2021. године моћи да остваре право на подстицај за биљну производњу подношењем захтева Министарству финансија и привреде, односно Управи за трезор.

26. фебруар 2021.

ПОМОЋНИК СЕЛЕКТОРА ЖЕНСКЕ КОШАРКАШКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ ОДРЖАО ТРЕНИНГ ДЕВОЈКАМА ОКК ПЛЕЈ 017 У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Тренер Драган Ратковић, који је пуних 8 година био први помоћник селектора женске кошаркашке репрезентације Србије Марине Маљковић, посетио је ОКК Плеј 017 у Бујановцу и одржао тренинг бујановачких и врањских младих кошаркашица.

26. фебруар 2021.

И МЕДВЕЂА ДОБИЛА СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА НАЈВЕЋЕ МУЗИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У СРБИЈИ

Медвеђа - Аудиција за избор учесника највећег дечјег телевизијског такмичења које се емитује у Србији је одржана у холу Основне школе „Горња Јабланица” у Медвеђи, а своје умеће у певању и плесу ће на овогодишњем такмичењу  показати шест младих из ове општине.

25. фебруар 2021.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА И ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КОЈИ СУ ОДОБРЕНИ ОД СТРАНЕ ЕВРОПСКЕ КОМИСИЈЕ КРОЗ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМ ЕУ И ПРОГРАМЕ ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ (РОК: 9. МАРТ 2021)

Право учешћа на конкурсу имају удружења младих, удружења за младе и њихови савези који су регистровани на територији Републике Србије; који су уписани у Јединствену евиденцију удружења младих, удружења за младе и њихових савеза...

25. фебруар 2021.

КОНКУРС ЗА „УХВАТИ ФИЛМ 2021“(РОК: 1. МАЈ 2021)

Конкурс за филмове на регионалном 19. филмском фестивалу „Ухвати филм“, који обухвата пројекције домаћих и иностраних филмова на тему инвалидности, је отворен  до 1. маја 2021. године.

  Следећа страна»