Архива вести
                   
5. јун 2020.

НАЦИОНАЛНИ ТИМ ЗА ПРЕПОРОД СЕЛА: ВРЕДИ УЛАГАТИ У ЖИВИНАРСКЕ ФАРМЕ

Београд - Национални тим за препород села Србије позвао је повратнике и све друге заинтересоване грађане да улажу у живинарство, оснивају пољопривредна газдинства и да се удружују у специјализоване живинарске задруге.

5. јун 2020.

МЕРЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ПОМОЋ МИКРО, МАЛИМ И СРЕДЊИМ ПРЕДУЗЕЋИМА

Врање - У Врању је организован састанак са привредницима Пчињског округа на којем су представљене мере и механизми Владе Републике Србије у циљу лакшег превазилажења економских последица изазваних пандемијом вируса COVID 19.

5. јун 2020.

ЉИЉАНЦЕ ДОБИЈА МЕСТО ЗА САСТАНКЕ, ДРУЖЕЊЕ И ЗАБАВУ

Бујановац – Љиљанце би за 100 дана требало да добије своју зграду, просторије које ће бити стециште омладине, а Месној заједници служити за састанке и друга окупљања.

5. јун 2020.

УЧЕСНИЦИ ТАКМИЧЕЊА „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ” НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Председник општине Медвеђа је у свом кабинету организовао пријем за децу која ће ове године представљати општину Медвеђа на такмичењу „Србија у ритму Европе“у Врању, а која ће се емитовати на Првој телевизији.

4. јун 2020.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 04.06.2020.

Позивамо Вас да у петак 05. јуна 2020. године у 13 часова у холу Дома културе у Бујановцу присуствујете уручењу таблет уређаја  директорима основних и средњих школа у тој општини.

4. јун 2020.

СУБВЕНЦИОНИСАНИ КРЕДИТИ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ У САРАДЊИ СА 11 БАНАКА (РОК: 1. НОВЕМБАР 2020)

Министарство пољопривреде ће, у сарадњи са пословним банкама, и ове године субвенционисати део камате на кредите пољопривредника код пословних банака.

4. јун 2020.

ДОМАЋИНИ КОЈИ БРОЈЕ ГНЕЗДА ЛАСТА У СВОМ ДВОРИШТУ МОГУ ДА ДОБИЈУ ТОНУ КУКУРУЗА (РОК: 15. ЈУН 2020)

Сеоско домаћинство које у свом дворишту има највише гнезда ласта може да добије и тону кукуруза на конкурсу који организује Друштво за проучавање птица Србије. Конкурс је отворен до 15. јуна, а жири ће проверавати број пријављених гнезда.

4. јун 2020.

МИНИСТАР МАЛИ: ПОСЕБНЕ МЕРЕ ЗА НОВА РАДНА МЕСТА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Врање - Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали је у уторак  боравио у Врању где је присуствовао састанку Парламента привредника Регионалне привредне коморе, одржаном у просторијама компаније „Симпо".

4. јун 2020.

ВОЈСКА И ГРАЂАНИ ПРЕШЕВА У ЗАЈЕДНИЧКИЈ АКЦИЈИ ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ

Прешево - У просторијама општине Прешево је, у организацији Црвеног крста, реализована акција добровољног давања крви.

4. јун 2020.

ЗА СПОРТСКЕ КЛУБОВЕ И ОРГАНИЗАЦИЈЕ У МЕДВЕЂИ ПРЕКО 10 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа - Уговори о реализацији програма финансирања и подршке активности из области спорта на територији ове општине потписани су  у кабинету председника општине Медвеђа. На основу овога локална самоуправа ће подржати спортске клубове, удружења и савезе са преко 10 милиона динара.

  Следећа страна»