Архива вести
                   
20. март 2018.

ПОРОДИЦА КАРАКАН ДОНИРАЛА КОМПЈУТЕРЕ ШКОЛИ „СВЕТИ САВА” И ТУЖИЛАШТВУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београђанин Петар Јовановић, из познате бујановачке породице Каракан, у понедељак је Стручној школи „Свети Сава” у Бујановцу поклонио 10 лаптопова и 5 персоналних рачунара.

20. март 2018.

ОТВАРАЊЕ ОДЕЉЕЊА ВИСОКЕ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ИЗ ЋУПРИЈЕ У ВРАЊУ

Врање - Споразум о отварању одељења Високе медицинске школе струковних студија из Чуприје у Врању су потписали др Слободан Миленковић, градоначелник Врања,  др. Христос Алексопулос, директор Високе медицинске школе у Ћуприји и Љиљана Ђорђевић, директорка Високе школе примењених струковних студија у Врању.

19. март 2018.

ПРОМОЦИЈА ВОЈНИХ ШКОЛА

Врање - У Врању  је  јуче одржана промоција војних школа, којој је присуствовао велики број заинтересованих лица.

19. март 2018.

50 РАДНИХ МЕСТА ЗА РАДНИКЕ ИЗ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа - Бесим Минкара, директор фабрике „Лебантекс” и представник турске компаније „Ормо” посетио је општину Медвеђа и  састао се са председником општине Медвеђа, Небојшом Арсићем, његовим замеником Гораном Ивановићем и начелницом ОУ Медвеђа...

16. март 2018.

У ПРЕШЕВУ СВЕ ВИШЕ ОБОЛЕЛИХ ОД МОРБИЛА

Прешево – „У Прешеву се повећава број оболелих од малих богиња и до сада је регистровано 13 заражених особа,“ изјавио је директор Дома здравља у Прешеву Дритон Салиу.

16. март 2018.

У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА ОДРЖАН САСТАНАК САСТАНАК СА ЕПС-ОМ У ВЕЗИ ЧИШЋЕЊА ЕЛЕКТРО МРЕЖЕ

Медвеђа - На иницијативу председника општине, Небојше Арсића, у Медвеђи је одржан састанак са представницима месних заједница са територије општине Медвеђа и руководством ЕПС-а из Лебана поводом проблема снабдевања корисника у месним заједнцама електричном енергијом.

15. март 2018.

БУЈАНОВАЦ НЕМА ПРОСВЕТНОГ ИНСПЕКТОРА ГОДИНУ И ПО ДАНА

Бујановац - Готово годину и по дана je упражњено место просветног инспектора у општини Бујановац па, како је рекао начелник општинског Одељења за јавне службе, Дритон Реџепи, надлежне општинске службе немају увид у стање у бујановачким школама.

15. март 2018.

ПОДСТИЦАЈ МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ ЗА ИНВЕСТИТОРЕ КОЈИ УЛАЖУ У БАЊЕ

Београд – „Инвеститори који су спремни да улажу у хотеле у локалним самоуправама у бањским подручјима могу да рачунају на подстицаје Министарства привреде, јер је Влада Републике Србије усвојила уредбу која регулише доделу подстицаја у ове сврхе,“ изјавио је ресорни министар Горан Кнежевић.

15. март 2018.

МЕДВЕЂА И ВРАЦ ИЗ БУГАРСКЕ ЗАЈЕДНО НА КОНКУРСУ ИПА ПРОГРАМА

Медвеђа - Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, и представник града Врац у Бугарској, Калин Каменов, потписали су јуче у Медвеђи протокол о прекограничној сарадњи, односно, о заједничком конкурисању за пројекте код ИПА програма.

14. март 2018.

СТАНКОВИЋ: РАЗМОТРИТИЋЕМО ЗАХТЕВЕ ПРЕШЕВА И ПОМОЋИ У РЕШАВАЊУ ПРОБЛЕМА

Прешево – Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић, обишао је општину Прешево, где се састао са представницима локалне самоуправе и разговарао са представницима ове општине први пут након избора.

  Следећа страна»