Архива вести
                   
30. jануар 2018.

КАЗНЕ ЗА НЕОДАЗИВАЊЕ НА ПОЗИВЕ ЗА УВОЂЕЊЕ У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

Бујановац -  „Општи позив је расписан 6. јануара и трајаће до 28. фебруара, а важи за све младиће који ове године постају пунолетни, али и старије, који из неког разлога нису уведени у евиденцију,“ изјавио је новинарима у Бујановцу начелник Центра Министарства одбране у Врању, Игор Милановић.

30. jануар 2018.

ОД 2. ФЕБРУАРА У МЕДВЕЂИ ПОЧИЊЕ ОДРЖАВАЊЕ „СЕДНИЦА“ (ПОСЕЛА)

Медвеђа - У духу традиције и очувања нематеријалне културне баштине, Туристичка организација Општине Медвеђа организује „Седнице“ (Посела) од 2. фебруара 2018. године.

30. jануар 2018.

ПРОГРАМ СТИПЕНДИРАЊА ВЛАДЕ НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ КИНЕ ЗА АКАДЕМСКУ 2018/2019. ГОДИНУ

Амбасада Народне Републике Кине у Београду је Министарству просвете, науке и технолошког развоја доставила позив Владе Народне Републике Кине за студирање на Универзитетима у Кини за академску 2018/2019. годину.

29. jануар 2018.

ЕПИДЕМИЈА МАЛИХ БОГИЊА У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ СВЕ СНАЖНИЈА

Врање, Бујановац, Прешево - Из Завода за јавно здравље у Врању је саопштено да су случајеви оболевања од малих богиња у Пчињском округу у порасту.

29. jануар 2018.

„ЖИВОТ БЕЗ НАСИЉА-ЗА СВАКО ДЕТЕ”

Врање, Бујановац – Удружење грађана „Nexus -Врање“ реализује пројекат под називом „Живот без насиља-за свако дете”, кој је део ј ширег пројекта под називом „Заштита деце од насиља и промоција социјалне инклузије деце са сметњама у развоју у земљама Западног Балкана и Турске”.

29. jануар 2018.

У МЕДВЕЂИ ГРАЂАНИ ТРАЖЕ ДА ПЕНЗИОНЕРИ БУДУ „ИСКЉУЧЕНИ” СА ПЛАЋЕНИХ ОПШТИНСКИХ ФУНКЦИЈА

Медвеђа - Више од сто грађана и грађанки из Медвеђе из српксе, албанске и ромске заједнице  потписало је апел који ових дана кружи овим местом, а у коме се од председника општине Небојше Арсића тражи да своје најближе сараднике, пензионере, који се налазе на плаћеним функцијама „замени”.

26. jануар 2018.

ПРОСЛАВА САВИНДАНА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Обележавање Савиндана у Бујановцу почиње духовном академијом и беседом протојереја Синише Пиљановића о житију Светог Саве, првог српског архиепископа и просветитеља, у великој сали Дома културе „Вук Караџић,“ у петак у 12.30 часова.   

26. jануар 2018.

НАГРАДЕ ДОБИЛА 52 ДОБРОВОЉЦА СА ПОДРУЧЈА ЈАБЛАНИЧКОГ ОКРУГА

Лесковац, Медвеђа - 52 припадника мартовске и јунске класе са подручја Јабланичког округа, који су добровољно одслужили војни рок са оружјем, добили су значке и захвалнице Војске Србије и Министарства одбране, као признање за допринос заштити и јачању система одбране.

26. jануар 2018.

УЧЕШЋЕ МЕДВЕЂЕ У ДРУГОЈ ФАЗИ ЕВАЛУАЦИЈЕ ПРОЈЕКТА „ИНСТИТУЦИОНАЛНА ПОДРШКА СКГО“

Београд, Медевеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је учествовао на евалуацији пројекта „Институционална подршка СКГО-фаза 2“, која се у Београду одржавала од 22. до 25. јануара.

25. jануар 2018.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ ОД ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ТРАЖИ 100 МИЛИОНА ЗА ИНФРАСТРУКТУРУ

Бујановац, Врање - На јучерашњем састанку председника општина Пчињског округа са потпредсдницом Владе Републике Србије Зораном Михајловић, који је одржан у Врању, Шаип Камбери...

  Следећа страна»