Архива вести
                   
29. децембар 2022.

ПИСМО ГРАЂАНИМА - 29.12.2022.

Поштовани грађани Прешева, Бујановца и Медвеђе, За нама је година у којој смо реализовали многе планиране активности, без обзира на велики број изазова са којима смо се сусретали. Ваша Служба Координационог тела је и ове године подржала развој економије у три општине, покренули смо друштвени дијалог...

28. децембар 2022.

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА 2022. ГОДИНУ

Медвеђа – Београд - На свечаној седници скупштине Спортског савеза општине Медвеђа додељене су награде за најбоље појединце и клубове у спорту, на територији општине Медвеђа у 2022. години, као и награда за животно дело у спорту.

28. децембар 2022.

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац и ове године је обезбедила новогодишње пакетиће за децу са сметњама у развоју. Пакетиће је деци у Дому културе уручио  председник општине Нагип Арифи.

27. децембар 2022.

ЗАВРШЕНА ДРУГА ФАЗА ПРОЈЕКТА „НАШ ГРАД – НАШЕ ШКОЛЕ“

Бујановац – Београд - Завршна конференција друге фазе пројекта „Наш град, наше школе“ одржана је у бујановачком Дому културе.

27. децембар 2022.

НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ БУЈАНОВАЧКЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

Бујановац – Београд - Традиционални Новогодишњи концерт бујановачке Музичке школе биће одржан 29. децембра  у 17 часова, у малој сали Дома културе „Вук Караџић“.

26. децембар 2022.

МЕЂУНАРОДНИ САМИТ ЛИДЕРСТВА У ПРЕШЕВУ

Бујановац – Београд - У Прешеву се у суботу одржава Самит за развој лидерства који окупља учеснике са Балкана, а на скупу ће Бујановац као један од панелиста представљати проф. др Љуљзим Расхити, предавач маркетинга и економије на државним универзитетима у Скопљу, Тетову и Приштини.

21. децембар 2022.

ЗАВРШЕН КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕДИЈСКИХ ПРОЈЕКАТА

Бујановац – Београд -  Општина Бујановац донела је у уторак одлуку о суфинансирању 23 медијска пројекта у 2022. години са укупно 6 милиона динара.

20. децембар 2022.

ПОСАО ДОБИЛО 6 МЛАДИХ ЛЕКАРА

Бујановац - Београд -  Бујановачки Дом здравља запослио је за стално шесторо лекара – једног гинеколога и петоро лекара опште праксе. Они ће радити у Служби хитне помоћи и на Општој медицини.

20. децембар 2022.

КУД „СОКО“ НАСТУПА У ВРАЊУ НА КОНЦЕРТУ АНСАМБЛА СЕВДАХ

Бујановац – Београд – Бујановачки КУД „Соко“ биће гост вечери на великом Новогодишњем концерту који у Врању организују њихове колеге из Ансамбла Севдах. Концерт је у четвртак 22. децембра у Позоришту Бора Станковић и почиње у 19 сати.

20. децембар 2022.

ЗАВРШЕНО АСФАЛТИРАЊЕ У САМОЉИЦИ

Бујановац – Београд – У селу Самољица завршени су радови на пројекту асфалтирања три улице за шта је Општина издвојила 6 милиона динара.

  Следећа страна»