Архива вести
                   
31. мај 2017.

ВОЈНИ ЛЕКАР НА СЕЛУ

Велики Трновац- Црвени крст Бујановац у сарадњи са 4.бригадом Војска Србије, организовао акцију „Војни лекар на селу“.

31. мај 2017.

ШКОЛА СВЕТИ САВА УВОДИ ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

Бујановац-У први разред Стручне школе „Свети Сава“ у Бујановцу, школске 2017./2018. Године моћи ће да се упише укупно 150 свршених основаца. За разлику од претходних година сада неће бити уписа ученика за занимање комерцијалисте. 

31. мај 2017.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА НА ПОДРУЧЈУ ОПШТИНА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА ЗА ПЕРИОД ШКОЛСКЕ 2017/2018. ГОДИНЕ

На основу Одлуке в.д. заменице директорке Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа 100 бр 67-00-00001/2017-01 од 22.08.2017.  године,  Служба Координационог тела објављује

30. мај 2017.

ФИЛМ О ТУРИСТИЧКИМ ПОТЕНЦИЈАЛИМА ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац- Средствима Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије данас почиње снимање филма о туристичким потенцијалима општине Бујановац. Филм ће бити емитован у оквиру серијала Радио телевизије Србије „Лепша страна Србије“.

30. мај 2017.

НАПРЕДАК У ТРАНСПАРЕНТНОСТИ

Београд-Транспарентност Србије je саопштила да је истраживање 15 градова и општина Србије показало да постоји одређени напредак у погледу транспарентности рада општинских управа, али да је потребно да се даље унапређује транспарентност. 

30. мај 2017.

„НАША РАДОСТ“ ПРОСЛАВИЛА ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ РАДА

Бујановац - Четдесети рођендан Предшколске установе „Наша радост“, популарног вртића, обележен је на начин како то и приличи овој установи, песмом, игром, раздраганошћу и широким осмесима, која су деца, на начин како то само она знају и умеју делили својим најближима, другарима, васпитачима и бројним посетиоцима у великој сали Дома културе „Вук Караџић“, на приредби уприличеној за овај велики јубилеј.

29. мај 2017.

МАТУРАНТИ: У УТОРАК ТРУБАЧИ, У ЧЕТВРТАК ДЕФИЛЕ И СЛАВЉЕ

Бујановац - Настава за ученике завршних разреда основних и средњих стручних школа биће завршена 30. маја, када ће матуранти традиционално прославити окончање једног васпитно-образовног нивоа.

26. мај 2017.

ОПШТИНА ПОКРИВА ДЕО ТРОШКОВА ЗА ОСЕМЕЊАВАЊЕ КРАВА И ЈУНИЦА

Бујановац -  Општина Бујановац упутила је јавни позив одгајивачима крава и јуница на територији бујановачке општине да поднесу захтев за регресирање дела трошкова за прво вештачко осемењавање крава и јуница у 2017. години.

25. мај 2017.

РЕКОНСТРУКЦИЈА БЕТОНСКОГ ТЕРЕНА СЦ МЛАДОСТ

Бујановац – Делимичном заменом асфалтне подлоге помоћног спортског терена поред бујановачке хале „Младост“ започета је најављивана санација популарног „кавеза“, који је осим за мале спортове, понедељком, служио и за аутопијацу.

25. мај 2017.

РУКОМЕТАШИЦЕ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

Бујановац – Рукометни  тренери  Горан Ташковић и Иван Добарџијев обављају завршне припреме бујановачког  ЖРК „Младост“ за Републичко такмичење рукометашица млађих категорија које ће бити одржано 27.и 28. маја у Великој Плани.

  Следећа страна»