Архива вести
                   
29. април 2021.

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Зоран Станковић, председник Координационог  тела, свим становницима  општина Прешево, Бујановац и Медвеђа, православне вероисповести,  у своје лично и име свих запослених у Служби Координационог  тела, честитао је предстојеће  Ускршње празнике.

22. април 2021.

МИГРАНТИ ЧИСТЕ ДИВЉЕ ДЕПОНИЈЕ ОКО ЈУЖНЕ МОРАВЕ КОД БУЈАНОВЦА

Бујановац – Београд -  Тридесетак миграната из бујановачког Прихватног центра чистило је приобаље Јужне Мораве у близини центра, како кажу, у знак захвалности за гостопримство које су доживели у Бујановцу.

21. април 2021.

ЧИШЋЕЊЕ ДИВЉЕ ДЕПОНИЈЕ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд – На Дан планете Земље, 22.априла, чланови Групе за децу и младе Индиго из Ниша позивају све грађане и организације да им се придруже у акцији чишћења дивље депоније у близини Прихватног центра у Бујановцу.

21. април 2021.

ПОМОЋНИК МИНИСТРА ПОЉОПРИВРЕДЕ: ОТВАРАЊЕ КЛАНИЦЕ ЈЕ СПАС ЗА БУЈАНОВАЦ

Бијановац – Београд – Александар Богићевић, помоћник министра пољопривреде, посетио је Ветеринарску станицу Бујановац, описујући је као жилу куцавицу сточарства на овим просторима.

21. април 2021.

ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ГЛАВНОГ ЦЕВОВОДА У ПРЕШЕВУ

Прешево – Београд -  Пројекат је изузетно важан за развој инфраструктуре у општини Прешево и житељима ће омогућити уредно водоснабдевање, које ће утицати на укупни квалитет живота, истакла је Јелена Чолић...

14. април 2021.

„ПОЕЗИЈА ТЕРАПИЈА“ НОВИНАРКЕ ЈЕЛЕНЕ СТОЈКОВИЋ ОСВОЈИЛА НАГРАДУ ЦВЕТ ЈЕДНАКОСТИ

Београд – Бујановац - Прича „Поезија терапија“, новинарке Јелене Стојковић из Врања, објављена у Вечерњим новостима, победила је на конкурсу за новинарску награду „Цвет једнакости“ у категорији штампаних медија.

14. април 2021.

КОМУНАЛАЦ ИЗ ДОНАЦИЈА ДОБИО КАМИОН СМЕЋАР И НОВЕ КАНТЕ ЗА СМЕЋЕ

Београд – Бујановац - Компанија „Бици Комeрц“  званично јe ЈП Комуналац уручила донацију - камион смeћар за прикупљањe отпада. Донацију је примио директор Комуналца, Ружди Халили.

13. април 2021.

ПОЧЕО РАМАЗАНСКИ ПОСТ

Бујановац -  Месец Рамазана почео је 13, априла у поноћ чиме је отпочео и рамазански пост који по исламу  важи  за све пунолетне и здраве муслимане.
1. април 2021.

ДАНАС ПОЧИЊЕ УПИС ПРВАКА, ОНЛАЈН ЗАКАЗИВАЊЕ

Бујановац - Упис деце у први разред освовне школе за школску 2021/2022.годину почиње данас, нјавило је Министарство просвете Србије.

1. април 2021.

ПОЧИЊЕ ПРИЈАВА ЗА АПРИЛСКИ МИНИМАЛАЦ

Београд-Данас почиње пријава за априлски минималац, што је део трећег пакета подршке привреди и грађанима Србије, саопштило је Министарство финансија. Трећим пакетом помоћи и привреди и грађанима...