Архива вести
                   
26. фебруар 2021.

ОБЈАВЉЕН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДРШКУ РАДУ ХОТЕЛСКЕ ИНДУСТРИЈЕ (РОК: 12. МАРТ 2021)

Министарство трговине, туризма и телекомуникација је објавило јавни позив за доделу субвенција за подршку раду хотелске индустрије због потешкоћа у пословању проузрокованих епидемијом болести КОВИД-19.

26. фебруар 2021.

ИЗМЕЊЕНИ ПОДСТИЦАЈИ ЗА БИЉНУ ПРОИЗВОДЊУ

Пољопривредници ће од 1. марта до 30. априла 2021. године моћи да остваре право на подстицај за биљну производњу подношењем захтева Министарству финансија и привреде, односно Управи за трезор.

26. фебруар 2021.

ПОМОЋНИК СЕЛЕКТОРА ЖЕНСКЕ КОШАРКАШКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ ОДРЖАО ТРЕНИНГ ДЕВОЈКАМА ОКК ПЛЕЈ 017 У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Тренер Драган Ратковић, који је пуних 8 година био први помоћник селектора женске кошаркашке репрезентације Србије Марине Маљковић, посетио је ОКК Плеј 017 у Бујановцу и одржао тренинг бујановачких и врањских младих кошаркашица.

26. фебруар 2021.

И МЕДВЕЂА ДОБИЛА СВОЈЕ ПРЕДСТАВНИКЕ ЗА НАЈВЕЋЕ МУЗИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ У СРБИЈИ

Медвеђа - Аудиција за избор учесника највећег дечјег телевизијског такмичења које се емитује у Србији је одржана у холу Основне школе „Горња Јабланица” у Медвеђи, а своје умеће у певању и плесу ће на овогодишњем такмичењу  показати шест младих из ове општине.

25. фебруар 2021.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ И СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА И ПРОЈЕКАТА У ОБЛАСТИМА ОМЛАДИНСКОГ СЕКТОРА КОЈИ СУ ОДОБРЕНИ ОД СТРАНЕ ЕВРОПСКЕ КОМИСИЈЕ КРОЗ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМ ЕУ И ПРОГРАМЕ ПРЕКОГРАНИЧНЕ САРАДЊЕ (РОК: 9. МАРТ 2021)

Право учешћа на конкурсу имају удружења младих, удружења за младе и њихови савези који су регистровани на територији Републике Србије; који су уписани у Јединствену евиденцију удружења младих, удружења за младе и њихових савеза...

25. фебруар 2021.

КОНКУРС ЗА „УХВАТИ ФИЛМ 2021“(РОК: 1. МАЈ 2021)

Конкурс за филмове на регионалном 19. филмском фестивалу „Ухвати филм“, који обухвата пројекције домаћих и иностраних филмова на тему инвалидности, је отворен  до 1. маја 2021. године.

25. фебруар 2021.

ОБЈАВЉЕН НОВИ ЦЕНОВНИК ПУТАРИНА У СРБИЈИ

Београд, Прешево - Нови ценовник за коришћење ауто-путева у Србији ће се примењивати од четвртка, 25. фебруара.

25. фебруар 2021.

ИНСПЕКТОРИ ИЗВРШИЛИ 699 КОНТОЛА ПРОТИВЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЕРА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Лесковац, Медвеђа – У протекле две недеље су републичке инспекције и инспекцијске службе локалних самоуправа у Јабланичком округу 699 пута  контролисали објекте у којима се окупља већи број људи.

24. фебруар 2021.

ПОЗИВ НЕФОРМАЛНИМ ГРУПАМА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ „СНАЖНО ЗЕЛЕНО“(РОК: ДО УТРОШКА СРЕДСТАВА У ФОНДУ)

Отворен је други круг Програма подршке неформалним групама „Снажно зелено“, који се реализује у оквиру пројекта „Зелени инкубатор“. У оквиру Програма, неформалне групе из целе Србије ће имати прилику...

24. фебруар 2021.

ПАРТНЕРСКИ ПРОЈЕКТИ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА И ЦЕНТРА ЗА РАЗВОЈ ЈАБЛАНИЧКОГ И ПЧИЊСКОГ ОКРУГА

Медвеђа - Општина Медвеђа годинама уназад ставља акценат на запошљавање младих са територије општине. Управо из тог разлога се већина пројеката који се реализују односи на повећање броја запослених у Медвеђи.

  Следећа страна»