Архива вести
                   
27. јун 2019.

НАЈБОЉИ ЂАЦИ ИЗ ПРЕШЕВА, БУЈАНОВЦА И МЕДВЕЂЕ У БЕОГРАДУ

Београд – Најбољи ученици шестог разреда основних школа из Бујановца, Прешева и Медвеђе, њих 142, за успех у школи награђени су дводневном посетом Београду. Пловили су Дунавом, обишли Калемегдан, Зоолошки врт и враћају се кући с пуно утисака.

27. јун 2019.

ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА СТУДИЈЕ НА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Будући бруцоши који желе да се упишу на бујановачко одељење  Економског факултета из Суботице могу да конкуришу до четвртка (27. јун) чиме стичу право за полагање пријемног испита 3. јула, речено је Бујановачким на факултету.

25. јун 2019.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 25.06.2019.

Позивамо вас да у среду 26. јуна од 10 часова и 30 минута до 12 часова медијски пратите пловидбу бродом (Јахтинг клуб „Кеј“,Ушће бб, потез између ТЦ „Ушће“ и Палата Србија) у оквиру једнодневног излета ученика из основних школа из Прешева, Бујановца и Медвеђе.

24. јун 2019.

СПОМЕН-ПЛОЧА ВОЂАМА И ВОЈВОДАМА ЈАБЛАНИЧКО-ТОПЛИЧКОГ УСТАНКА

Медвеђа – У знак сећања на један век, 102 године од Јабланичко-Топличког устанка, општина Медвеђа, Општински одбор Савеза потомака ратника Србије 1912-1920 Медвеђа и захвални народ Горње Јабланице подигли су спомен-плочу организаторима и вођама овог устанка, војводама Милинку и Тошку Влаховићу.

24. јун 2019.

ЗА НАБОЉЕ УЧЕНИКЕ ИЗ МЕДВЕЂЕ НОВЧАНЕ НАГРАДЕ И БЕСПЛАТНО КУПАЊЕ У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

Медвеђа – Општина Медвеђа наградиће ове године укупно 23 ученика новчаним наградама у укупној вредности од 131.000 динара и то оне који су носиоци дипломе „Вук Караџић“ и ученике који су постигли значајне резултате на републичким...

18. јун 2019.

ДАН ВИСОКИХ ЗВАНИЦА МУЛТИНАЦИОНАЛНЕ ВОЈНЕ ВЕЖБЕ „ПЛАТИНАСТИ ВУК 19“

Бујановац – Дан високих званица мултинационалне војне вежбе „Платинасти вук 19“, на којој је учествовало више од 500 припадника из десет партнерских земаља, одржан је у бази „Југ“ код Бујановца, у присуству начелника Генералштаба Војске Србије...

11. јун 2019.

НОВИХ 40 ДИПЛОМИРАНИХ ЕКОНОМИСТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – На Економском факултету у Бујановцу у суботу је промовисана нова генерација дипломираних економиста.

10. јун 2019.

МЛАДИ АЛБАНЦИ И СРБИ ЧИСТИЛИ ЈЕЗЕРО И ПОСЛАЛИ ЈАСНУ ПОРУКУ СТАРИЈИМА

Бујановац – Млади Срби и Албанци, ученици бујановачких основних и средњих школа, чистили су у недељу обалу Бујановачког језера, у оквиру пројекта Групе 484  „Наш град – наше школе“, и старијима поручили да се угледају на њих – не само по питању очувања животне средине.

10. јун 2019.

БУЈАНОВАЧКИМ ЂАЦИМА УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ АМБАСАДЕ САД

Бујановац, Београд – Ученици из Бујановца, њих 25, у пратњи родитеља били су гости Амбасаде Сједињених америчких држава (САД), где су им уручени сертификати поводом завршетка двогодишње школе енглеског језика.

10. јун 2019.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАН МЕЂУНАРОДНИ КАРАТЕ ТУРНИР

Медвеђа – Петнаести по реду, Међународни турнир у каратеу „Јабланица опен 2019“ одржан је у хали спортова у Медвеђи. Прво место освојио је врањски карате клуб Феникс, друго место заузели су каратисти из Пуковца, а треће место Спортски савез карате секција из Босилеграда.

  Следећа страна»