Архива вести
                   
30. август 2013.

70 ОДСТО ПОТРЕБНИХ УЏБЕНИКА НА АЛБАНСКОМ ЈЕЗИКУ СПРЕМНО ЗА НАРЕДНУ ШКОЛСКУ ГОДИНУ

Председник Националног савета Албанаца Галип Бећири каже да је за предстојећу школску годину обезбеђено 70 одсто потребних уџбеника на албанском језику за основне школе.

30. август 2013.

ПОЗИВ ЗА НОВИНАРЕ

БЕСПЛАТАН ШКОЛСКИ ПРИБОР ЗА ЂАКЕ ПРВАКЕ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ

БЕОГРАД, 30. АВГУСТ 2013. – У понедељак, 2. септембра, девет стотина ученика првих разреда основних школа у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи добиће бесплатан школски прибор вредан 804.602,40 динара.

27. август 2013.

ОБЈАВЉЕНИ КОНКУРСИ ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА ЈАВНИХ ПРЕДУЗЕЋА

Бујановац – Скупштина општине Бујановац и Комисија за именовање директора јавних предузећа у општини Бујановац су на основу члана Закона о јавним предузећима...

26. август 2013.

ОТВОРЕН ДЕО АУТОПУТА БУЈАНОВАЦ-МАКЕДОНИЈА, ОЧЕКУЈЕ СЕ УСПОСТАВЉАЊЕ НАПЛАТЕ

Завршени су радови на делу Коридора 10 у дужини од 21,5 километара, од села Левосоје у општини Бујановац до границе са Македонијом, изјавио је директор Коридора Србије Дмитар Ђуровић.

26. август 2013.

НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ ПУТА ПРЕМА ПРЕШЕВСКОМ КАРАДАКУ

И брдовити крајеви Прешева имаће асфалтиране путеве, а село Горње Шошаје имаће асфалтирани пут дужине 4 километра.

23. август 2013.

ЖЕСТОКО У ЛЕВОСОЈУ

Врање - У селу Левосоје код Бујановца,  почетком августа организован је меморијални турнир у малом фудбалу „Јањић Саша Цале“, у знак сећања на трагично погинулог фудбалера из тог села.

21. август 2013.

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ КРАЉА МИЛАНА У БУЈАНОВЦУ

Радници предузећа „Саба Белча“из Прешева завршили су асфалтирање дела улице Краља Милана, бивше Вардарске, која води од главне градске саобраћајнице ка зеленој и сточној пијаци у Бујановцу.

20. август 2013.

ЗА НАСТАВАК ЕУ ПРОГРЕСА У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ 600 ХИЉАДА ЕВРА

За последње три године спровођења Прoграма европског партнерства са општинама (ЕУ Прогрес), привреда јужне Србије остварила је приходе од седам и по милиона евра.

20. август 2013.

Конкурс за доделу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2013. години у општини Медвеђа

На основу Закључка Владе Републике Србије о прихватању Програма мера о распореду и коришћењу средстава за субвенције привредним субјектима у приватном власништву у 2013. години...

19. август 2013.

БЕСПЛАТНА КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА ЗА ЖРТВЕ ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА

Врање – Почетком августа НВО Одбор за људска права, у оквиру ког ради једини регионални СОС телефон за жртве породичног насиља, организовао je курс изучавања рачунарске технологије за десет жена жртава породичног насиља из седам општина Пчињског округа...

  Следећа страна»