Архива вести
                   
28. фебруар 2017.

БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА МЕЂУ 20 ДОБИТНИКА ГРАНТОВА

Бујановац, Медвеђа – У Скупштини Града Београда јуче је потписан Меморандум о разумевању са 20 локалних самоуправа у оквиру пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“.

28. фебруар 2017.

ТО МЕДВЕЂА НА 39. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА

Медвеђа - Туристичка организација  (ТО) општине Медвеђа је у партнерству са специјалном болницом за рехабилитацију из Сијаринске бање учествовала на 39. Међународном сајму туризма, који је одржан од 23. до 26. фебруара у Београду.

28. фебруар 2017.

ШАРЧЕВИЋ:„СВРХА УЧЕЊА НИЈЕ ДИПЛОМА ВЕЋ ПОСАО”

Београд - Ускоро нас очекују нове реформе у образовању. За месец дана ће бити објављен пакет закона који треба да реформишу образовање и он обухвата законе о основама система образовања и васпитања, о предшколском, основном...

27. фебруар 2017.

ПОСТИГНУТ ДОГОВОР О РАСПОДЕЛИ ТРАНСФЕРНИХ СРЕДСТАВА ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈНОВАЦ И МЕДВЕЂА

Београд - На другој седници Предсеништва Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, која је одржана у петак, 24. септембра у Палати Србија...

27. фебруар 2017.

НАСТАВАК АКЦИЈЕ „НЕГУЈМО СРПСКИ ЈЕЗИК“

Медвеђа – Библиотека „Петар Петровић Његош“ у Медвеђи  прикључила се акцији „Негујмо српски језик“.

24. фебруар 2017.

ДОБРА ПОСЕТА НА ШТАНДУ ТУРИСТИЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ БУЈАНОВАЦ

Београд, Бујановац – У Београду је, под слоганом „Уживајте на време“, отворен 39. Међународни сајам туризма. Међу више од 1.100 излагача из 56 земаља, у сајамској хали 4 налази се и изложбени штанд Туристичке организације Бујановац.

24. фебруар 2017.

ОШ „Б.РАДИЧЕВИЋ“ У СУБОТУ ДОМАЋИН ОПШТИНСКОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ МАТЕМАТИКЕ

Бујановац – Основна школа „Бранко Радичевић“ у Бујановцу ће у суботу, 25. фебруара, бити домаћин општинског такмичења у знању из математике. Почетак надметања младих математичара најављен је за 10 часова.

24. фебруар 2017.

ПРЕДСТАВНИЦИ ФИРМЕ „БАТА ЕНЕРЏИ” У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Представници фирме „Бата Енерџу” из Ниша посетили су општину Медвеђа  и презентовали своје потребе за изградњу соларних електрана и нове фабрике пелета.

24. фебруар 2017.

ЗА ОСНОВЦЕ УБУДУЋЕ ФИЗИЧКА АКТИВНОСТ СВАКОГ ДАНА ПО 15 МИНУТА

Београд - Млађи основци у свим основним школама у Србији убудуће ће имати физичку активност сваки дан по 15 минута. За старије ученике, оне од петог до осмог разреда основне школе, увођење петнаестоминутних вежби не важи, с обзиром на то да се одустало од те новине предвиђене за почетак наредне школске године.

23. фебруар 2017.

ДРУГА СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Друга седница Предсеништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац  и Медвеђа биће одржана у петак 24. фебруара у 13 часова у Палати Србија.

  Следећа страна»