Архива вести
                   
31. август 2017.

МИНИСТАРСТВО ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ УПОЗОРИЛО ОПШТИНУ БУЈАНОВАЦ, СЛЕДИ ИНСПЕКЦИЈСКИ НАДЗОР

Бујановац, Беоаград –   У саопштењу Министарства, између осталог, стоји: „Апсолутно одбацујемо тврдњу представника општине Бујановац да је Влада Републике Србије на било који начин покушала да манипулише бројем становника на југу Србије.

31. август 2017.

МИХАЈЛОВИЋ: ПРОБЛЕМИ НА ДЕОНИЦИ СРПСКА КУЋА-ЛЕВОСОЈЕ

Бујановац, Београд - Зорана Михајловић, потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуреје је, упркос уоченим преблемима, изразила   задовољство динамиком радова на Коридору 10.

31. август 2017.

ЗАВРШЕН ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МЕДВЕЂА 2017“

Медвеђа - У Медвеђи је завршен турнир у малом фудбалу који је започео 18. августа 2017. године. Такмичило се 10 екипа у категорији сениора и 5 екипа у категорији јуниора.

30. август 2017.

ВУЛИН: ПРИПАДНИЦИ ВОЈСКЕ ЋЕ УЗ ПОВИШИЦУ ОДМАХ ОСЕТИТИ БОЉИ ЖИВОТ

Бујановац, Прешево, Врање - Министар одбране Александар Вулин изјавио је у Врању да је ситуација у Копненој зони безбедности у општинама Бујановац, Прешево и Врање стабилна и мирна, те да Војска Србије неће дозволити „преливање никаквих негативних политичких утицаја на овом простору".

30. август 2017.

ВИШАК ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА У ЈЕДАНАЕСТ ШКОЛА БУЈАНОВЦА И ПРЕШЕВА

Бујановац, Прешево - Министарство образовања, науке и технолошког развоја објавило је списак вишка радника у основним и средњим школама Србије који се, између осталог, односи на 11 школа у општинама Бујановац и Прешево, пише портал Titulli.com.

30. август 2017.

БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

Бујановац – Удружење наставника енглеског језика „ЕЛТА“, уз подршку амбасаде САД у Републици Србији, организује двогодишњи програм бесплатних часова енглеског језика за основце и средњошколце из Бујановца и Врања, узраста од 13 до 15 година.

29. август 2017.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: НАСТАВИЋЕМО ДА ПОМАЖЕМО ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂУ

Лесковац - Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је синоћ на отварању Роштиљијаде у Лесковцу да ће држава наставити да пружа подршку општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа како би се спречило напуштање тих општина, напомињући да су му се на тај проблем жалили албански представници.

29. август 2017.

STRANGERS FROM SOUTH: ЏЕЗ, ЈЕЗИК КОЈИ СВИ РАЗУМЕЈУ

Бујановац - Већ четири године на „Нишвил“ џез фестивалу  наступа бенд „Strangers from South“ из Бујановца, који је ове године имао један од запаженијих наступа. Музички састав „Strangers from South“ је настао је на основу пројекта „Џез-мултикултурални израз"...

29. август 2017.

ПРОГРАМ СТРАТЕШКОГ ПАРНИЧЕЊА У ВЕЗИ СА ОСТВАРИВАЊЕМ ПРАВА НА РАВНОПРАВНОСТ И ЗАБРАНУ ДИСКРИМИНАЦИЈЕ (РОК: 04.09.2017)

Praxis, Equal Rights Trust (ERT) и Санџачки одбор за заштиту људских права и слобода позивају адвокаткиње и адвокате да учествују у Програму стратешког парничења у вези са остваривањем права на равноправност и забрану дискриминације.

29. август 2017.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 29.08.2017.

Станковић: Држава не манипулише бројем Албанаца. Процена броја становника била је једина законска могућност након што припадници Албанске мањине нису хтели да се попишу на попису становништва 2011. године, изјавио је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу.

  Следећа страна»