Архива вести
                   
31. jануар 2017.

ПОСАО ЗА 500 ВОЈНИКА У 19 ГРАДОВА

Београд, Бујановац, Врање - Поводом пријема још 500 професионалних војника у Војску Србије, Министарство одбране одредило је места службовања и адресе војних пошта у 19 градова у којима кандидату могу да поднесу своје пријаве.

31. jануар 2017.

ВРАТИ СЕ ЗОНЕ ДВА ДАНА У БИОСКОПУ

Бујановац – Након четрнаест дана премијерног приказивања по градовима Србије, домаће филмско остварење „Зона Замфирова други део – Врати се Зоне“ сутра стиже и у Бујановац.

31. jануар 2017.

ЦЕСИД: ГРАЂАНИ И ДОНОШЕЊЕ ОДЛУКА ДАНАС У ДОМУ КУЛТУРЕ

Бујановац – „Учешће грађана у доношењу одлука у Бујановцу, Прешеву и Медвеђи – проблеми, изазови и препоруке“, назив је анализе која ће бити данас презентована у малој сали Дома културе “Вук Караџић” у Буајновцу, са почетком у 10 часова.

31. jануар 2017.

ПОКЛОНИО ОПРЕМУ КОШАРКАШИМА СВОГ НЕКАДАШЊЕГ КЛУБА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – Ненад Јовић, бивши играч КК „Јабланица“, а данас успешан кошаркашки тренер у Кини, поклонио је опрему кошаркашима свог некадашњег клуба.

30. jануар 2017.

НЕВРЕМЕ ОДЛОЖИЛО ЗАВРШЕТАК АУТОПУТА ОД СРПСКЕ КУЋЕ ДО ЛЕВОСОЈА

Бујановац – Рок за изградњу деонице аутопута од Српске Куће до Левосоја, у општини Бујановац, продужен је за десет месеци. Главни разлог за за продужетак радова је 49 кишних и снежних дана, поплава и пројекти који су морали на дораду.

30. jануар 2017.

БУЈАНОВАЧКИ ОМЛАДИНСКИ КОШАРКАШКИ КЛУБ „PLAY 017“ ОСНИВА КОШАРКАШКУ АКАДЕМИЈУ

Бујановац – „За будућност кошарке у Бујановцу не треба бринути. Она је извесна и светла, шта год други мислили. Уколико од локалне самоуправе и убудуће будемо добијали финансијску подршку, клуб ће израсти у својеврсни центар за развој кошаркашких талената на југу Србије,“ рекао је Ненад Стајић, оснивач и тренер бујановачког кошаркашкох клуба PLAY 017, најавивши оснивање кошаркашке академије у Бујановцу.

30. jануар 2017.

У МЕДВЕЂИ ОБЕЛЕЖЕНА ЂАЧКА СЛАВА СВЕТИ САВА

Медвеђа - Ђачка слава  Свети Сава обележена је у школама на територији општине Медвеђа. У школама је то био радни, али ненаставни дан. У ОШ „Горња Јабланица“ од 11 часова, а у средњој школи „Никола Тесла“ од 12 часова, свечаном Светосавском академијом и сечењем славског колача обележен је Свети Сава, дан духовности, школска слава  у част првог српског архиепископа, просветитеља и творца законодавства.

30. jануар 2017.

„МАЈСТОРИ ПРОГРАМИРАЊА” – БЕСПЛАТНА ОНЛАЈН ШКОЛА ПРОГРАМИРАЊА ЗА УЧЕНИКЕ

НВО iSerbia организује бесплатну онлајн школу програмирања за ђаке „Мајстори програмирања“ под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација. Школа је намењена свим заинтересованим ђацима широм Србије, узраста од 12 до 19 година.

27. jануар 2017.

НАРОДНА КУХИЊА ЦРВЕНОГ КРСТА У БУЈАНОВЦУ НАСТАВЉА СА РАДОМ

Бујановац – Због дуготрајног снега, леда и изузетно ниских температура током зиме, бујановачки Црвени крст, у сарадњи са Црвеним крстом Србије, разматра могућност продужетка рада Народне кухиње за још месец дана.

27. jануар 2017.

АКАДЕМИЈА ШКОЛА ЦЕНТРАЛНЕ ЕВРОПЕ: КОНКУРС ЗА ПРЕДЛОГЕ ШКОЛСКИХ ИНИЦИЈАТИВА КОЈЕ ДОПРИНОСЕ ДРУШТВЕНОМ РАЗВОЈУ И СОЦИЈАЛНОМ УКЉУЧИВАЊУ (РОК: 28.02.2017)

Академија школа Централне Европе (Academy of Central European Schools – ACES) је расписала конкурс за пројекте школа/заједница које се суочавају са друштвеним изазовима. Школски пројекти обезбеђују конкретан оквир за комбиновано учење, обуку, информисање, деловање и нове сусрете.

  Следећа страна»