Архива вести
                   
31. јули 2020.

НОВЕ ПУБЛИКАЦИЈЕ НАМЕЊЕНЕ ЗАПОСЛЕНИМА У СИСТЕМУ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ НА ЛОКАЛНОМ НИВОУ

Посредством пројекта немачко-српске развојне сарадње „Услуге социјалне заштите за осетљиве групе“, који спроводи GIZ, објављене су публикације „Водич за обезбеђење услуга социјалне заштите у јединицама локалне самоуправе“ и „Палијативно збрињавање – Водич за запослене у социјалној заштити“.

31. јули 2020.

МИТРОВИЋ СЕ САСТАО СА АРИФИЈЕМ, РАЗГОВАРАЛИ О УЛАСКУ СНС У ВЛАСТ

Бујановац – Председник општине Бујановац Нагип Арифи и Ненад Митровић, шеф локалног одбора СНС, су јуче разговарали о уласку ове странке и њених партнера у власт.

31. јули 2020.

АЛБАНСКИ ЛЕКАРИ: ПОЛИТИКА НЕ ЛЕЧИ ОД КОРОНЕ, СЛУШАЈТЕ САВЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛАЦА

Бујановац – Удружење „Лекари Долине“ је препоручило грађанима Бујановца и Прешева да слушају савете професионалаца у вези са Ковидом 19 и да, ако је потребно, прихвате хоспитализацију у регионалним болницама у Србији.

 

31. јули 2020.

СРПСКИ ЛЕКАРИ ПОЗИВАЈУ АЛБАНСКЕ ПОЛИТИЧАРЕ ДА ПОСЕТЕ ЛЕСКОВАЧКЕ БОЛНИЦЕ

Лесковац - Политички лидери Албанаца са југа Србије затражили су од власти у Приштини да им омогући лечење од вируса КОВИД-19 у здравственим установама на Косову јер, како наводе, „сумњају да би добили правилан третман у болницама где нема запослених Албанаца“. Лесковачки лекари одговарају да су овакве оптужбе неосноване.

31. јули 2020.

УСКОРО ПРЕГОВОРИ О ИЗГРАДЊИ ПРУГЕ НИШ-ПРЕШЕВО

Београд - Са европским и руским партерима ћемо ући у преговоре за изградњу пруге Ниш–Прешево, најавио је председник Србије Александар Вучић.

31. јули 2020.

АУСТРИЈСКИ ПОЛИЦАЈЦИ ЋЕ РАДИТИ НА ЗАШТИТИ ГРАНИЦЕ КОД ПРЕШЕВА

Беч - Министар унутрашњих послова Аустрије Карл Нехамер је испратио  аустријске полицајце који ће се упутити у Србију, како би помогли у заштити границе са Северном Македонијом.

30. јули 2020.

GIVEAWAY - ОСВОЈИТЕ КУРС ИЗ ОБЛАСТИ ВЕБ ДИЗАЈНА (РОК: 5. АВГУСТ 2020)

НајСтудент у сарадњи са „Кројачевом школом” додељује курс из области Веб дизајна.

30. јули 2020.

СТАНКОВИЋ ЧЕСТИТАО КУРБАН БАЈРАМ - 30.07.2020.

„Поводом Курбан бајрама, верницима исламске вероисповести у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа упућујем најискреније честитке са жељом да овaj празник дочекате у радости, добром здрављу и породичној срећи.

30. јули 2020.

ПОНОВО ОТВОРЕНА ЛИНИЈА ЗА ПСИХОТЕРАПИЈСКУ ПОДРШКУ ГРАЂАНИМА ТОКОМ ПАНДЕМИЈЕ

Београд - Министарство трговине, туризма и телекомуникација је поново  уступило телефонску линију 19833 Савезу друштава психотерапеута Србије како би грађани...

30. јули 2020.

У ПРИПРЕМИ АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРАЋЕЊЕ КОНТАКАТА ЗАРАЖЕНИХ

Нови Сад - Покрајински секретар за здравство Зоран Гојковић je изјавио  да посебна ИТ група, у оквиру Кризног штаба, ради на развоју апликације која би помогла у праћењу заражних корона вирусом и контаката, а која је у неким државама већ доступна.

 

  Следећа страна»