Архива вести
                   
30. јун 2021.

АКО ЖЕЛИТЕ СА ЖИВИТЕ НА СЕЛУ ДРЖАВА КУПУЈЕ КУЋУ

Београд - Млади који желе да живе на селу, а нису власници ниједне некретнине, могу се до 1. новембра пријавити на конкурс Министарства за бригу о селу за доделу бесповратних средстава за куповину напуштених сеоских кућа.

30. јун 2021.

НА ПРЕШЕВУ И ГРАДИНИ ЗАДРЖАВАЊЕ ДО 20 МИНУТА

Прешево – Београд - Сезона одмора увелико је кренула, а тренутно су највеће гужве на Граничном прелазу Прешево где се тренутно чека на излазу из земље до 20 минута. Мање гужве су на улазу у земљу на овом прелазу, а слична ситуација је и на Граничном прелазу Градина где колоне возила и задржавања има само на излазу.

25. јун 2021.

У БОРОВЦУ ЗАВРШEН “МУЊEВИТИ УДАР 2021”

Бујнановац – Београд - На полигону „Боровац“ код Бујановца Војска Србијe извeла јe здружeну тактичку вeжбу са бојeвим гађањeм „Муњeвити удар 2021“.

25. јун 2021.

БУЈАНОВЦУ МИЛИОН ДИНАРА ЗА EНEРГEТСКУ EФИКАСНОСТ

Бујановац – Београд - За замeну столаријe и спољнe изолацијe, грађанима општинe Бујановац бићe доступно милион динара из Министарства рударства и eнeргeтикe.

23. јун 2021.

ЗЛАТНА МЕДАЉА НА КУП ТАКМИЧЕЊУ ЗА КАРАТИСТУ ИЗ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа-Београд - Са златном медаљом око врата вратио се каратиста Никола Младеновић из Бачке Тополе где је на Купу Србије био најбољи у конкуренцији до 75 килограма.

23. јун 2021.

МИНИСТАР КРКОБАБИЋ: НА ВИДОВДАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СЕОСКИХ КУЋА

Београд – Медвеђа - Министар за бригу о селу Милан Кркобабић изјавио је ће 28. јуна, на Видовдан, бити расписан конкурс за доделу сеоских кућа младим брачним паровима и навео да ће држава за откуп кућа давати и до 1,2 милиона динара.

21. јун 2021.

У БУЈАНОВАЧКИМ СРЕДЊИМ ШКОЛАМА МЕСТА ЗА 360 ЂАКА

Бујановац – Београд -  У бујановачким средњим школама „Свети Сава“ и „Сезаи Сурои“, ове године ће бити места за 360 свршених основаца.

21. јун 2021.

РАСПИСАН ТЕНДЕР ЗА ХВАТАЊЕ ПАСА ЛУТАЛИЦА

Бујановац – Београд - Општина Бујановац  расписала је тендер за уклањање паса луталица.

18. јун 2021.

АРИФИ СЕ САСТАО СА ВИСОКИМ КОМЕСАРОМ ОЕБС-А ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ

Бујановац – Београд - Председник општине Бујановац Нагип Арифи састао се са Високим комесаром ОЕБС-а за националне мањине, Каиратом Абдракхмановим те га  известио  о проблемима са којима се сусрећу Албанци са подручја општина Прешево, Бујановац и Медвеђа. Арифи и Абдракхманов су  у Бујановцу разговарали и о мноштву проблема у области образовања.

18. јун 2021.

ОЛИМПИЈСКОГ ШАМПИОНА ШТЕФАНЕКА У БУЈАНОВЦУ ДОЧЕКАЛИ СРБИ, АЛБАНЦИ И РОМИ

Бујановац – Београд -  Некадашњи олимпијски шампион, сада председник Спортског савеза Србије, Давор Штефанек, поручио је  у Бујановцу да је спреман да на сваки начин помогне бујановачким спортским клубовима и да Спортски савез општине Бујановац...

  Следећа страна»