Архива вести
                   
31. јули 2013.

СИЈАРИНСКА БАЊА У ЗНАКУ ГЕЈЗЕРСКИХ НОЋИ

Медвеђа - Традиционална туристичка манифестација „Гејзирске ноћи”, која се одржава по 16. пут, окупила је бројне туристе који уживају у богатом музичком и забавном програму. Велики плато испред ресторана „Снежник“ из вечери у вече  је премали да прими све окупљене посетиоце.

30. јули 2013.

СИТУАЦИЈА У ПРЕШЕВУ СТАБИЛНА

Прешево - Начелник Полицијске станице у Прешеву, Авди Бајрами, изјавио је недавно у Миратовцу да су у тој станици “међуљудски и међунационални односи добри”.

30. јули 2013.

"СПРОВОДЕ СЕ РЕФОРМЕ И НА ЈУГУ"

Београд - Нису тачне тврдње да се у Бујановцу и Прешеву не спроводи реформа правосуђа, рекао је Зоран Станковић, шеф Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу.

29. јули 2013.

СТАНКОВИЋ: ХАКОВАЊЕ САЈТА ОЧЕКИВАНА ПРОВОКАЦИЈА

Председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић, изјавио је јуче да је хаковање сајта општине Бујановац још једна у низу очекиваних провокација на бриселске преговоре...

29. јули 2013.

ПОЗИТВНЕ ПРОМЕНЕ ЗА МЛАДЕ У ЈУЖНОЈ СРБИЈИ

Бујановац – Грађанске иницијативе и Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) следеће недеље започињу реализацију пројекта који ће побољшати положај младих људи и смањити њихову маргинализацију у јужној Србији и Санџаку.

29. јули 2013.

МИЛОРАД ВЕЉОВИЋ: ЖАНДАРМЕРИЈА ЈЕ ПОТРЕБНА ДРЖАВИ

Бујановац/Прешево – Директор полиције Милорад Вељовић у оквиру посете Копненој зони безбедности данас је боравио на југу Србије, како би  се упознао са начином рада и квалитетом извршавања задатака припадника Жандармерије.

26. јули 2013.

ДУГ ЗА СТРУЈУ НА 120 РАТА

Управни одбор Електропривреде Србије (ЕПС) усвојио је данас одлуку о репрограму дуга за струју, којим ће дужницима бити омогућено да стари дуг плате и на 120 рата. Нова могућност репрограмирања дуга биће могућа од 15. августа до 30. новембра ове године, саопштио је ЕПС.

25. јули 2013.

АНЂЕЛИНО НОВО СРЦЕ

Бујановац - После трансплантације срца у Бечу, 13-годишња Анђела Алексић вратила се кући, у Боровац код Бујановца, опорављена, здрава и насмејана. Операција је била тешка, опоравак дуг, али је период пре трансплантације био посебно напоран.

23. јули 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 23.07.2013.

У згради општине Бујановац у просторијама Прес центра, 18 привредника из Прешева и Бујановца потписало је уговоре о додели бесповратних средстава за субвенционисање малих и средњих преузећа и пољопривредних задруга.

  Следећа страна»