Архива вести
                   
30. новембар 2020.

САЈАМ ВОЛОНТЕРИЗМА

Сајам волонтеризма је онлајн догађај информативно-едукативног карактера у организацији удружења Светски омладински талас.Одржава се 5. и 6. децембра, од чега се први дан (5. децембар) састоји од 5 блокова, кроз које се представља 5 различитих типова волонтирања.

30. новембар 2020.

МАРИЈА ИЗ БУЈАНОВЦА СЛИКОМ ОСВОЈИЛА КРАГУЈЕВАЦ

Бујановац - За дело на тему „Верујете да је добро јаче од зла“, Марија Дабетић из основне школе „Бранко Радичевић“ у Бујановцу је освојила награду  у конкуренцији више од хиљаду радова на уметничкој манифестацији  „Доста су свету једне Шумарице 2020”.

30. новембар 2020.

У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ 136 НОВОЗАРАЖЕНИХ КОРОНОМ

Врање, Прешево, Бујановац - Од 300 послатих узорака из Пчињског округа, 136 је позитивно на корона вирус, саопштено је  протеклог викенда из Градског штаба за ванредне ситуације у Врању.

30. новембар 2020.

ИЗ ПРЕШЕВА И НОВОГ САДА СТИГЛА ПОМОЋ ЗА ПОРОДИЦУ ЛАЗАРЕВИЋ ИЗ ВОГАНЦА

Прешево, Нови Сад - После акције Ловачког удружења (ЛУ) „Голуб“ из Бујановца за прикупљање помоћи породици Лазаревић, овој породици из села Воганце су наставили  да помажу људи добре воље.

30. новембар 2020.

МЕДВЕЂА УВЕЛА ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ, ЗАТВОРЕН ВРТИЋ

Медвеђа - Кризни штаб општине Медвеђа је донео  одлуку да због погоршања епидемиолошке ситуације уведе ванредну ситуацију на целој територији ове општине, која је ступила на снагу у петак, 27. новембра“...

30. новембар 2020.

ИТЕРВЈУ ЗОРАНА СТАНКОВИЋА ДАТ „ПОЛИТИЦИ“ 29. НОВЕМБРА 2020. ГОДИНЕ

Београд - Без обзира на то што политички лидери Албанаца нису хтели да наставе разговоре о плану у седам тачака, ми и даље решавамо питања важна за грађане ове три општине, наводи председник Координационог тела Зоран Станковић.

27. новембар 2020.

ОД ИГРЕ ДО КЊИГЕ (РОК: 29. НОВЕМБАР 2020)

Национална асоцијација родитеља и наставника Србије – НАРНС у сарадњи са Клубом родитеља и наставника Чачак вас позива на онлајн обуку под називом „Од игре до књиге – доприноси успешној транзицији из предшколске установе у основну школу“, која ће бити одржана 2. и 3. децембра од 18 до 19.30 часова.

27. новембар 2020.

БУДИ ДЕО УСПЕШНЕ ПРИЧЕ О НАЈПРАКСИ

Истраживањем потреба и понашања студената, схватили смо да се током, а и крајем студирања, поставља питање где и како пронаћи посао/праксу?

27. новембар 2020.

РАСПИСАН ПОЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПИСАНИХ ПОНУДА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА (РОК: 3. ДЕЦЕМБАР 2020)

Град Врање је расписао позив за прикупљање писаних понуда у првом кругу за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији града Врања.

27. новембар 2020.

КОРОНА СТАЛА НА ДВА ОБОЛЕЛА У ШКОЛИ „СВЕТИ САВА“, ЗА ОНЛАЈН НАСТАВУ БИ ДОБРО ДОШЛА ОПРЕМА

Бујановац - Након што су током протекле две недеље од ковида-19 оболели наставник и ученик у бујановачкој Средњој школи „Свети Сава“ више није било случајева инфекција короном, потврдила је директорка школе Бисерка Јовић.

  Следећа страна»