Архива вести
                   
31. август 2022.

ТУРИСТИЧКА ПОЗИВА БУЈАНОВАЧКЕ УГОСТИТЕЉЕ НА ОБУКУ „ЧИСТО И СИГУРНО“

Бујановац – Београад -  Туристичка организација Бујановац позива локалне угоститеље да се пријаве на бесплатну обуку “Clean and safe” (Чисто и Сигурно) која ће бити одржана у понедељак (5. септембар) у хотелу “Розафа” у Бујановцу. Заинтересовани угоститељи се могу пријавити до четвртка (1. септембар).

30. август 2022.

ОБАВЕШТЕЊЕ (30.08.2022.)

Обавештавамо вас да ће у четвратак 01. септембра вршилац дужности директорке Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Данијела Ненадић, доделити бесплатан школски прибор и ранчеве ђацима првацима. В.д. директорке Службе Координационог тела...

30. август 2022.

У БУЈАНОВАЧКОЈ ШКОЛИ „Б. РАДИЧЕВИЋ“ ЧЕТИРИ МЕШОВИТА ОДЕЉЕЊА ПРВАКА

Бујановац – Београд -  Нова школска године почиње у четвртак а у клупе основних школа у општини Бујановац, у којима се настава одвија на српском језику, по први пут ће сести 180 ђака првака.

30. август 2022.

ОШ „Б. РАДИЧЕВИЋ“: ПРВАЦИ ОСТАЈУ У МАТИЧНОЈ ШКОЛИ, ЗА ОСТАЛЕ СЕЛИДБА

Бујановац – Београд - Ученици Основне школе “Бранко Радичевић” у Бујановцу нову школску годину почеће у средњим школама “Свети Сава” и “Сезаи Сурои” у којима су завршили друго полугође. Нова генерација ђака првака ће своје школовање започети у објекту за предшколце у дворишту школе.

29. август 2022.

СПОРТОМ ДО ТОЛЕРАНЦИЈЕ И ЈЕДНАКОСТИ

Бујановац – Београд -  Кошаркаши и кошаркашице из бујановачких клубова “Плаy 017” и “Елита”, као и “Пантери” из Врања, учествовали су на радионицама о културној разноликости и позитивним друштвеним вредностима у оквиру пројекта “Наш спорт, наша игра” који за циљ има промоцију регионалне сарадње, интеркултуралности и толеранције.

26. август 2022.

АЛМИР ИЗ БУЈАНОВЦА: СРЕЋАН САМ ШТО ЈЕ ГРАД ПОНОСАН НА МЕНЕ

Бујановац – Београд - Млади, талентовани и први играч ромске националности који је заиграо за кошаркашку репрезентацију Србије и то на недавно одржаном првенству Европе за играче до 16 година у Северној Македонији, Бујановчанин Алмир Асани, предах од кошарке  потражио је у свом родном граду.

25. август 2022.

САЈАМ ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд – Сајам цивилног друштва „Локални гласови“ одржан је на централном  тргу, испред Дома културе „Вук Караџић“  у Бујановцу. На сајму је учествовало 20 организација цивилног друштва и неформалних група грађана из Бујановца, Врања и Лебана.

24. август 2022.

ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ ПРИЈАВИЛО СЕ 20 БУЈАНОВЧАНА - ПАРА ИМА ЗА 107 ДОМАЋИНСТАВА

Бујановац – Београд -  За суфинансирање побољшања енергетске ефикасности кућа и станова (замена столарије, изолација, котлови, соларни панели) из буџета Општине Бујановац пријавило се свега 20 грађана, а надлежни поручују да новца има за чак 107 домаћинстава.

22. август 2022.

ШКЕМБИЈАДА У КРШЕВИЦИ ОД 26. АВГУСТА

Бујановац – Београд -  Традиционална међународна манифестација “Шкембијада” биће по 15. пут одржана од 26. до 28. августа на платоу испред археолошког налазишта “Кале” у селу Кршевица код Бујановца.

22. август 2022.

ТАМАРА МИСИРЛИЋ ПОМАЖЕ УГРОЖЕНИМА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Бујановац – Врање - Београд -  Тамара Мисирлић (19) из Врања са свега 17 година почела да се бави хуманитарним радом и до сада помогла 81 породици.

  Следећа страна»