Архива вести
                   
30. октобар 2020.

КАЛКУЛАТОР СОЦИЈАЛНИХ ДАВАЊА

Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије  je развио  апликацију  Калкулатор социјалних давања.

30. октобар 2020.

МИГРАНТИ ИЗ СОМБОРА ДЕПОРТОВАНИ ЗА БУЈАНОВАЦ И ПИРОТ

Сомбор, Бујановац - У Сомбору је организована оперативна полицијска акција депортације око 200 миграната који немају регулисан боравак у нашој земљи, незванично сазнаје РТВ.

30. октобар 2020.

НОВИ СЛУЧАЈЕВИ КОРОНЕ МЕЂУ ЗАПОСЛЕНИМА ДОМА ЗДРАВЉА БУЈАНОВАЦ

Бујановац - Три нова случаја ковида су регистрована у Бујановцу од уторка, а повећава се и  број оболелих радника бујановачког Дома здравља.

30. октобар 2020.

РАСТЕ БРОЈ ЗАРАЖЕНИХ КОВИДОМ У ЈАБЛАНИЧКОМ И ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ

Врање, Лесковац - Према последњим подацима локалних Завода за јавно здравље, у Пчињском округу је од 58 узорака 10 позитивно на вирус корона, док је у Јабланичком округу откривено још 7 новозаражених ковидом, а тестирано је 45 узорака.

30. октобар 2020.

ПОВЕЗИВАЊЕ ДИЈАСПОРЕ И МАТИЦЕ ПРОЈЕКТОМ „LINK UP! SERBIA II“

Медвеђа - У кабинету Небојше Арсића, председника општине Медвеђа, је одржан  састанак са директорком Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа, Драганом Белензадом, која је са својим сарадником представила све могућности које пројекат „Link Up! Serbia II“ пружа.

29. октобар 2020.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА НАПРЕДНУ ОБУКУ ЗА ПИСАЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА (РОК: 20. НОВЕМБАР 2020)

Ресурс центар је за организације цивилног друштва у Србији расписао позив за тренинг „Подстицање ОЦД на активизам кроз напредну обуку за писање предлога пројеката“ који ће водити представници Бечејског удружења младих.

29. октобар 2020.

КОНКУРС УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ „СТУДЕНТСКО ПЕРО“(РОК: ДЕЦЕМБАР 2020)

Отворен је конкурс за најбоље песме и приче под називом „Студентско перо“, на који  могу да се пријаве студенти свих нивоа студија на Универзитету у Нишу  тако што ће послати своје радове до децембра 2020. године.

29. октобар 2020.

ПРЕКО 300 МИГРАНАТА ТРАНСПОРТОВАНО ИЗ СУБОТИЦЕ У ПРИХВАТНИ ЦЕНТАР У ПРЕШЕВУ

Суботица, Прешево - Нешто више од 300 миграната је, у пратњи полиције и жандармерије, транспортовамо из Суботице у Прихватни центар у Прешеву. У суботичком колективном центру je остало  још 160 миграната.

29. октобар 2020.

КОМПАНИЈА „М ЕНТЕРИЈЕР ГРАДЊА“ ДОНИРАЛА МАНАСТИРУ ХИЛАНДАР ДВА ОБЈЕКТА У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медевеђа -  Захваљујући компанији „М ентеријер градња“, српски манастир Хиландар добио је на поклон две куће у општини Медвеђа, које ће у предстојећим месецима, уз још два објекта, бити прилагођене за потребе православног кампа пријатељства за децу, капацитета око 200 лежајева.

28. октобар 2020.

ADRA: ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА ВОЛОНТЕРЕ И ВОЛОНТЕРКЕ ЗА УКЉУЧИВАЊЕ У ПРОГРАМ ПОМОЋИ У УЧЕЊУ

Програм „Школе на точковима”, који реализује ADRA Србија, намењен је деци из породица којe живе у тешким социо-економским условима.

  Следећа страна»