Архива вести
                   
23. октобар 2020.

ПРОГРАМ ЕУ ПРО РАСПИСАО НАГРАДНИ ЛИКОВНИ КОНКУРС „СОЛИДАРНОСТ НАС СПАЈА” (РОК: 15. НОВЕМБАР 2020)

Развојни програм ЕУ ПРО, уз подршку Европске уније, је расписао  наградни ликовни конкурс за ученике и ученице средњих школа и гимназија из 99 градова и општина на тему „Солидарност нас спаја“, како би млади сагледали свет око себе у години пандемије корона вируса.

23. октобар 2020.

НИШТА ОД АСФАЛТА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац  - Од почетка асфалтирања у центру Бујановца нема ништа, тако да се муке возача и пешака настављају.

23. октобар 2020.

БУЈАНОВАЧКИ ЛОВЦИ ОДНЕЛИ ПОМОЋ МАЈЦИ И СИНУ ИЗ ВОГАНЦА КОЈИ ЈЕДВА ПРЕЖИВЉАВАЈУ

Бујановац - Једна крава, коза и трошна кућица на самој обали Пчиње је једино што имају Благаица (70) и њен син Часлав (45) Лазаревић у селу Воганце.

23. октобар 2020.

ЈОШ 11 НОВОЗАРАЖЕНИХ У ПЧИЊСКОМ ОКРУГУ, У ЈАБЛАНИЧКОМ ТРОЈЕ

Врање, Бујановац, Лесковац  - Према последњем извештају Кризног штаба, у Пчињском округу је од 45 узорака послатих на анализу 11  позитивно на корона вирус, а међу новозараженим је највише Врањанаца, њих седморо.

23. октобар 2020.

УСЛУГА ПОМОЋ У КУЋИ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ И СТАРЕ ОСОБЕ У СЕЛИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Већи део старачког становништва општине Медвеђе живи на граници или испод границе сиромаштва, а Центар за социјални рад нема увек могућности да им помогне због законских критеријума који важе за кориснике услуга социјалне заштите.

22. октобар 2020.

ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА COMMUNITY SOLUTIONS PROGRAM 2021 - 2022 (РОК: 28. ОКТОБАР 2020)

Community Solutions Program (CSP) је целогодишњи програм професионалног развоја за особе које раде на побољшању својих заједница бавећи се питањима која се односе на енергију и животну средину, мир и решавање сукоба, транспарентност и одговорност, жене и род.

 

22. октобар 2020.

КОНКУРС „САЗНАЛИ НА СЕМИНАРУ – ПРИМЕНИЛИ У ПРАКСИ“ (Рок: 1. децембар 2020)

У циљу развијања и промовисања културе примене знања и вештина развијаних на обукама одобрених програма сталног стручног усавршавања, Завод за унапређивање образовања и васпитања (ЗУОВ) позива запослене у предшколским установама, основним/средњим школама и домовима ученика...

22. октобар 2020.

ПРОМОЦИЈА ПРОЈЕКТА „СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА КРОЗ МОГУЋНОСТ ЗАПОШЉАВАЊА”

Позивају се сва заинтересована лица, која желе да покрену сопствену пословну делатност на промоције пројекта „Смањење сиромаштва кроз могућности запошљавања у циљу приступања Србије ЕУ".

22. октобар 2020.

ДР. ТИОДОРОВИЋ ТРАЖИ ОБАВЕЗНЕ ТЕСТОВЕ НА КОВИД-19 ЗБОГ ВРАЊАНАЦА, БУЈАНОВЧАНА И ПРЕШЕВЉАНА

Бујановац  -  Члан Кризног штаба др Бранислав Тиодоровић каже да ће тражити да за држављане Србије буде обавезан тест на ковид-19 приликом уласка у земљу, јер, како каже, Врањанци, Бујановчани и Прешевљани свакодневно прелазе у Македонију, а „тамо гори“.

22. октобар 2020.

КУЛТУРА СТАНУЈЕ И У МАЛИМ ОПШТИНАМА

Медвеђа - Културни центар Медвеђа има за циљ да промовише културу овог краја, али и да подигне свест мештана о уметничкој музици и уметности уопште, пратећи савремене токове културних метропола.

  Следећа страна»