Архива вести
                   
31. jануар 2023.

ПОЗИВ ЗА СВЕ НОСИОЦЕ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА СА ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа – Београд  – Позивају се сви носиоци пољопривредних газдинстава да дођу, у четвртак 2. фебруара од 9 сати, у зграду општине  ради подела е-ИД бројева.

31. jануар 2023.

ПРОЈЕКТИ ЗА РАВНОМЕРАН РАЗВОЈ

Медвеђа – Београд  – Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре издвојило је 1,4 милијарди динара за реализацију пројеката у девет локалних самоуправа међу којима је и Медвеђа.

30. jануар 2023.

ДРЖАВА СУБВЕНЦИОНИШЕ КУПОВИНУ ЕУРО 6 ВОЗИЛА

Бујановац – Београд – Влада Републике Србије донела је „Програм за заштиту ваздуха“ у оквиру кога су предвиђене мере да се дерегиструје одређени број аутомобила застарелих стандарда еуро 1, 2 и 3. Oни који поседују ове аутомобиле и буду их рециклирали оствариће услов за добијање субвенције за куповину аутомобила који су еуро 6 норме издувних гасова.

30. jануар 2023.

КОНКУРСИ У НЕКОЛИКО ОБЛАСТИ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд  – Општина ће формирати у уторак комисије за спровођење конкурса путем којих ће бити расподељен новац из буџета за локалне предузетнике, пољопривреднике, спортске клубове.

27. jануар 2023.

СРЕДСТВА ЗА НЕРАЗВИЈЕНЕ ОПШТИНЕ

Прешево –  Бујановац – Медвеђа – Београд  – Влада Републике Србије усвојила је Уредбу о утврђивању програма подршке изразито неразвијених општина, међу којима су Прешево,  Бујановац и Медвеђа.

27. jануар 2023.

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ РАДОВИ НА ЛИТЕРАЛНОМ КОНКУРСУ

Бујановац – Београд  – Црквена општина обележила је Светосавску недељу културно-уметничким програмом.

24. jануар 2023.

ПРЕДАВАЊЕ О БЕНЕФИТИМА ВАКЦИНЕ ПРОТИВ ХПВ ВИРУСА

Бујановац – Београд  – Ученици средњих школа „Свети Сава“ и „Сезаи Сурои“ присуствовали су данас у Дому здравља предавању „Боље спречити него лечити“ поводом Недеље превенције рака грлића материце.

19. jануар 2023.

НОВА ЗБИРКА АЈВАНКА ИСМАИЛОВИЋА

Бујановац – Београд  – Ајванко Исмаиловић је почетком прошле године припремио нову збирку кратких прича под називом „Златни тренуци“.

18. jануар 2023.

КОНКУРС ЈУЖЊАЦИ СРПСКЕ ДИЈАСПОРЕ

Mедвеђа – Београд  – Нова Наша реч, штампани медиј, због жеље да допринесе јачању веза између југа Србије и наших људи у расејању је расписала конкурс под називом „Јужњаци српске дијаспоре“.

17. jануар 2023.

ЗАВРШЕНА ПОДЕЛА ВАУЧЕРА ЗА БУЈАНОВАЧКУ БАЊУ

Бујановац – Београд  – Република Србија је доделила ваучере за аранжмане лечилишта у Бујановачкој Бањи. У Бањи су задовољни резервацијама којих има око 400.

  Следећа страна»