Архива вести
                   
31. август 2023.

НЕНАД МИТРОВИЋ ПОСЕТИО ОПШТИНУ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Вршилац дужности директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, Ненад Митровић, посетио је данас општину Медвеђа. Том приликом састао се са председником општине Медвеђа, Драганом Кулићем.

30. август 2023.

МИНИСТАР МАРТИНОВИЋ ДОДЕЛИО ШКОЛСКИ ПРИБОР ЂАЦИМА ПРВАЦИМА У ОПШТИНИ ПРЕШЕВО

Прешево – Министар државне управе и локалне самоуправе и председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Александар Мартиновић посетио је данас основне школе у Прешеву како би ђацима првацима доделио школски прибор и ранчеве пред почетак нове школске године.

30. август 2023.

ОДРЖАН САСТАНАК МИНИСТРА МАРТИНОВИЋА СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ ПРЕШЕВО

Прешево – Министар државне управе и локалне самоуправе и председник  Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Александар Мартиновић посетио је данас општину Прешево где је разговарао са председником општине Шћипримом Арифијем и његовим сарадницима.

18. август 2023.

ПОТПИСИВАЊЕ УГОВОРА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА КОЈЕ РЕАЛИЗУЈУ УДРУЖЕЊА

У петак, 18. августа, у кацеларији Службе Координационог тела у Бујановцу, потписани су уговори са удружењима која су добила средства...

18. август 2023.

ПОСЕТА МИНИСТРА АЛЕКСАНДРА МАРТИНОВИЋА ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Министар државне управе и локалне самоуправе и председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Александар Мартиновић посетио је данас општину Бујановац.

18. август 2023.

ПОСЕТА МИНИСТРА АЛЕКСАНДРА МАРТИНОВИЋА МЕСНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ ЈАБЛАНИЦА У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Министар државне управе и локалне самоуправе и председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа...

16. август 2023.

Ранг листе пројеката на јавном конкурсу за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса на подручју општина Прешево, Бујановац и Медвеђа у 2023. години (16.08.2023.)

У вези са јавним конкурсом за доделу средстава за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења...

15. август 2023.

МЕШТАНИ БУЈАНОВАЧКИХ СЕЛА ДОБИЈАЈУ ПУТЕВЕ

Мештани села Лукарце и села Јабланица у општини Бујановац, добиће асфалтирани пут по свим стандардима.

8. август 2023.

ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА СА АМБАСАДОРОМ ЈАНОМ БРАТУОМ, ШЕФОМ МИСИЈЕ ОЕБС-а У СРБИЈИ

Београд  – Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа разговарао је са Шефом Мисије ОЕБС-а у Србији, амбасадором Јаном Братуом о најзначајнијим спроведеним програмима и планираним активностима у три општине на југу Републике Србије.