Архива вести
                   
29. септембар 2017.

ТРЕЋА ИЗЛОЖБА КРАВА СИМЕНТАЛСКЕ РАСЕ У СУБОТУ

Бујановац - Ветеринарска станица Бујановац  трећу годину за редом организује изложбу крава сименталске расе, која је својеврсни скуп сточара општине Бујановац.

29. септембар 2017.

УВОЂЕЊЕ МИГРАНАТА У ШКОЛСКИ СИСТЕМ СРБИЈЕ ДАЈЕ ПОЗИТИВНЕ РЕЗУЛТАТЕ

Прешево - Прве оцене након две недеље од увођења деце миграната у школски систем Србије показују позитивне резултате. 

29. септембар 2017.

ОДРЖАНА СТАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ГРАДОВА И ОПШТИНА МРЕЖЕ СКГО

Београд, Медвеђа - Стална конференција градова и општина организовала је други састанак Мреже СКГО за управљање људским ресурсима.

28. септембар 2017.

МИЛКОВИЋ: ТРЕБАЛО БИ ВРАТИТИ СТАРИ НАЧИН СУБВЕНЦИОНИСАЊА ВЕШТАЧКОГ ОСЕМЕЊАВАЊА

Бујановац - У Ветеринарској станици Бујановац очекују да локална самоуправа поново врати 15 година стари начин субвенционисања вештачког осемењавања говеда посредством бујановачке Ветеринарске станице.

28. септембар 2017.

КАМБЕРИ РАЗГОВАРАО СА БУЈАНОВАЧКИМ СРЕДЊОШКОЛЦИМА

Бујановац – Председник општине Бујановац Шаип Камбери примио је, у председничком кабинету, ученике две бујановачке средње школе, учеснике пројекта „Дечја права у причи и пракси“.

27. септембар 2017.

ПРЕКО ЕУ ПРОГРЕСА ОТВОРЕНО 100 ПРЕДУЗЕЋА У КОЈИМА РАДИ 300 ЉУДИ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

На југу Србије основано је 100 нових предузећа и запослено 300 људи захваљујући пројектима реализованим у последње три године средствима Европске уније и Владе Швајцарске кроз програм Европски Прогрес, саопштено је из те организације.

27. септембар 2017.

АМБАСАДА РЕПУБЛИКЕ ЧЕШКЕ У БЕОГРАДУ: ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА (РОК: 15.10.2017)

Амбасада Републике Чешке у Београду обавештава невладине организације регистроване у Србији да до 15. октобра 2017. могу предати предлоге пројеката у оквиру програма Трансформационе сарадње који финансира Министарство спољних послова Републике Чешке.

26. септембар 2017.

БУЈАНОВАЧКА „БИВОДА” НА САЈМУ ПРЕДУЗЕТНИШТВА И ПРИВРЕДЕ У НИШУ

Бујановац, Ниш - Компанија „Бивода“из Бујановца представља се на Сајму предузетништва и привреде у Нишу. То је највећи регионални сајам, а по речима Бранислава Поповића, председника Надзорног одбора „Јумка“,  од изузетног је значаја за представљање „Биводе“, која послује у оквиру компаније „Јумко“.

26. септембар 2017.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ (РОК 20.10.2017)

Министарство државне управе и локалне самоуправе расписало је Конкурс за доделу средстава из Буџетског фонда за националне мањине за реализацију програма и пројеката из области информисања на језицима националних мањина.

  Следећа страна»