Архива вести
                   
29. март 2013.

ПРЕДСЕДНИК КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА И АМБАСАДОР ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ РАЗГОВАРАЛИ СА ПОЛАЗНИЦИМА ШКОЛЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА

У четвртак 28. марта полазници „Школе српског језика“ разговарали су са председником Координационог тела Зораном Станковићем, амбасадором Велике Британије Мајклом Девенпортом и председником скупштине општине Бујановац Хајредином Хидом.

29. март 2013.

СТАНКОВИЋ РАЗГОВАРАО СА МЕШТАНИМА КОНЧУЉА

Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић, разговарао је са житељима села Кончуљ у бујановачкој општини. Мештани су изнели низ проблема са којима се сусрећу у свакодневном животу и раду у овом месту на самој административној линији са Косовом и Метохијом.

27. март 2013.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 27.03.2013.

Позивамо вас да у четвртак 28. марта испратите посету Зорана Станковића, председника Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа и амбасадора Велике Британије, Мајкла Девенпорта.

22. март 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 22.03.2013.

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа састаће се данас са Верицом Калановић, министарком регионалног развоја и локалне самоуправе и председником општине Прешево Рагми Мустафом у ресорном министарству како би интензивирали сарадњу и разговарали о економским пројектима и развоју овог краја.

20. март 2013.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 20.03.2013.

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа је 13. марта приликом посете поплављеним подручјима, обавештено од Нагипа Арифија, председника општине Бујановац о ситуацији која је настала када је на административној линији на недозвољеном месту патрола Војске Србије затекла више лица у покушају преласка са стоком.

20. март 2013.

САЈAМ ИНВЕСТИЦИОНИХ ПОТЕНЦИЈАЛА

Позивамо све заинтересоване привреднике из општина Прешево, Бујановац и Медвеђа да у понедељак 25. марта присуствују презентацији концепта „Сајма инвестиционих потенцијала“. Презентацију и представљање начина пријављивања на Сајму, изложиће представници Привредне коморе Србије у општинама Бујановац и Медвеђа.

19. март 2013.

ОБУКА ЗА ОРГАНСКУ ПОЉОПРИВРЕДНУ ПРОИЗВОДЊУ

Лесковац - Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа у наредних шест дана организује обуку из области органске пољопривредне производње за  учеснике пројекта ,,Подршка производње органске хране у јужној Србији” који финансира aустријска развојна агенција АДА.

18. март 2013.

РАЗВОЈ ЈУГА СРБИЈЕ ПРИОРИТЕТ ЗА ВЛАДУ

Ниш - Председник Владе Србије Ивица Дачић поручио је прекјуче у Нишу да су за Владу Србије економска обнова и развој југа земље један од приоритетних стратешких интереса, јер наставак сиромашења и депопулизације тог дела државе може имати катастрофалне последице по Србију.

18. март 2013.

ПРОБЛЕМ МЛАДИХ У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Београд - Проблеми младих у општини Медвеђа на југу Србије исти су без обзира на њихову етничку припадност, без обзира на то да ли су Срби или Албанци, речено је на трибини која је одржана у тој општини.

  Следећа страна»