Архива вести
                   
31. јули 2017.

ОКРУГЛИ СТО У БЕОГРАДСКОМ МЕДИЈА ЦЕНТРУ О ПОТРЕБАМА МЛАДИХ У ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА

Београд - Удружење грађана „Центар за демократију и развој југа Србије” из Лесковца организовало је у београдском Медија центру округли сто на тему културних потреба младих у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа. 

31. јули 2017.

ТРЕЋИНА СТАНОВНИКА ПРИМА ПОМОЋ ЦРВЕНОГ КРСТА

Медвеђа - Помоћ Црвног крста  користи 2.500 од укупно 7.000 становника вишенационалне општине Медвеђа, речено је у овој хуманитарној организацији. Како је прецизирано, 2.000 корисника добија пакете са намирницима, а остали добијају оброке у Народној кухињи, која ради девет од 12 месеци у години.

31. јули 2017.

У ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ У ПРЕШЕВУ ОДРЖАНА ПРЕМИЈЕРА ФИЛМОВА

Прешево - У Прихватном центру у Прешеву одржана је премијера филмова насталих у оквиру једномесечне радионице Школе анимираног филма (ШАФ) из Врања.

28. јули 2017.

АМБУЛАНТНА КОЛА ЗА МЕДВЕЂУ

Медвеђа - Амбасадор Русије Александар Чепурин јуче је Дому здравља у Медвеђи предао амбулантна кола која је обезбедила Руска хуманитарна мисија у Нишу.

28. јули 2017.

ПОЧЕЛЕ „ГЕЈЗЕРСКЕ НОЋИ“ У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

Медвеђа - У Сијаринској бањи синоћ су свечано отворене 20. по реду „Гејзерске ноћи“ у присуству многобројних званица. Манифестацију је отворио је председник општине Медвеђа Небојша Арсић.

28. јули 2017.

УСКОРО ЕЛЕКТРОНСКИ РЕЦЕПТИ

Београд - Министар здравља Златибор Лончар најавио је да ће ускоро бити уведен електронски рецепт и да хронични болесници неће морати да иду по рецепте код лекара свака два месеца.

28. јули 2017.

ОТВОРЕН ПОЗИВ У ОКВИРУ ПРОГРАМА ЕВРОПА ЗА ГРАЂАНЕ И ГРАЂАНКЕ: БРАТИМЉЕЊЕ ГРАДОВА И МРЕЖЕ ГРАДОВА

Београд - Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, као Национална контакт тачка за ЕУ Програм „Европа за грађане и грађанке", обавештава све заинтересоване да је отворен други годишњи позив за подношење пројеката у оквиру мера Братимљење градова и Мреже градова.

27. јули 2017.

БУЈАНОВАЦ И ПРЕШЕВО ДОБИЛИ НОТАРЕ

Бујановац, Прешево - Бујановац и Прешево данас добијају јавнубележничке канцеларије, па ће грађани све послове из ове надлежности, попут овере уговора, моћи да завршавају у својим местима уместо у Врању.

27. јули 2017.

У БУЈАНОВЦУ ДОНЕТА ОДЛУКА О КОРИШЋЕЊУ БУЏЕТСКЕ РЕЗЕРВЕ

Бујановац - Чланови Општинског већа у Бујановцу усвојили су Решење о коришћењу средства буџетске резерве у износу од 440.000 динара, пише портал на албанском Titulli.com.

27. јули 2017.

ЗАВРШЕТАК ДЕОНИЦЕ СРПСКА КУЋА - ЛЕВОСОЈЕ У НОВЕМБРУ

Бујановац - Деоница Српска кућа – Левосоје, на јужном краку Коридора 10, дужине 8,06 километара, биће завршена у новембру текуће године, изјавила је Зорана Михајловић, министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

  Следећа страна»