Архива вести
                   
30. мај 2023.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПРЕДУЗЕТНИКЕ

Бујановац – Београд  – Општина Бујановац отворила је конкурс за субвенционисање локалних фирми преко којег ће бити расподељено 20 милиона динара. Конкурс је отворен до 13. јуна.

29. мај 2023.

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У УТОРАК

Бујановац – Београд  – Црвени крст Бујановац у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша организоваће акцију добровољног давања крви 30. маја у Дому културе.

 

29. мај 2023.

ОДБЛОКИРАН ПУТ ИЗМЕЂУ БУЈАНОВАЧКИХ СЕЛА

Бујановац – Београд  – Пут који спаја села Муховац и Зарбинце у бујановачкој општини одблокиран је током викенда након интервенције надлежних служби.

 

25. мај 2023.

СРЕДЊА ШКОЛА „СВЕТИ САВА“ СЕ ПРЕДСТАВИЛА ОСНОВЦИМА

Бујановац – Београд  – Ученици осмог разреда основних школа из Левосоја, Кленика, Жбевца, Вртогоша и Бујановца имали су прилику да на Дан отворених врата Средње школе „Свети Сава“...

25. мај 2023.

Посета председавајућег ОЕБС-а

Београд  – Председавајући Организације за европску безбедност и сарадњу  Бујар Османи, министар спољних послова Северне Македоније, одржао је састанак  са представницима државних органа и Националног савета македонске националне мањине.

23. мај 2023.

БУЈАНОВАЧКИ ВРТИЋ ЗАПОШЉАВА 10 РАДНИКА

Бујановац – Београд  – У  вртићу ће  бити запослено 10 радника на неодређено време. Шест радница ће ускоро почети да ради, јер је конкурс већ спроведен, а до краја године ће бити примљено још четворо.

 

22. мај 2023.

ИНВЕСТИЦИЈЕ У МЕДВЕЂИ (22.05.2023.)

Медвеђа – Београд  – Председник општине Драган Кулић и власник фирме „Румапласт“ Марјан Ђорђевић потписали су уговор о закупу некадашње фабрике шприцева у Газдару, на период од 20 година.

 

19. мај 2023.

ПРОШИРУЈЕ СЕ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ ПРЕШЕВО

Прешево – Београд  – Радови на побољшању саобраћајног приступа на Граничном прелазу Прешево-Табановце и проширење саобраћајница са српске и македонске стране биће готови пре почетка лета.

19. мај 2023.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА МЕДИЈЕ

Бујановац – Београд  – Општина је  отворила у четвртак  конкурс за суфинансирање медијских пројеката у 2023. години. За медије је буџетом предвиђено 5,5 милиона динара.

19. мај 2023.

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Београд – Данас се одржавa свечаност поводом обележавања 20. маја - Дана општине Медвеђа. На сутрашњи дан пре 79 година је формирана Прва српска дивизија у Гајтану, након чега је Горња Јабланица ослобођена од окупатора у Другом светском рату.

  Следећа страна»