Архива вести
                   
31. мај 2019.

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА: ПОСАО ЗА 400 НАЈБОЉИХ УЧЕНИКА

Влада Републике Србије и Министарство здравља су донели одлуку да запосле 400 најуспешнијих медицинских радника са средњом стручном спремом у здравственим установама у Републици Србији.

31. мај 2019.

ПОЗИВ НА РАДИОНИЦЕ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ ЗА РОМКИЊЕ (РОК: 15.06.2019)

Обуке за оспособљавање жена ромске националности за самозапошљавање се организују у оквиру саветодавне и финансијске подршке коју пружа Немачка организација за међународну сарадњу GIZ, у сарадњи са Удружењем пословних жена Србије.

31. мај 2019.

ПОДСТИЦАЈИ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА ПРЕРАДУ ПОЉОПРИВРЕДНИХ И ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА ПРЕКО ЈАВНОГ ПОЗИВА „ВЕЛИКА ПРЕРАДА ДО 5 МИЛИОНА ДИНАРА“

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управа за аграрна плаћања је расписало јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за прераду пољопривредних и прехрамбених производа преко јавног позива „Велика прерада до 5 милиона динара“.

31. мај 2019.

ОПШТИНА МЕДВЕЂА ПОТПИСАЛА МЕМОРАНДУМ О РАЗУМЕВАЊУ У ОБЛАСТИ ДОБРОГ УПРАВЉАЊА

Медвеђа – У Београду је потписан Меморандум о разумевању у области доброг управљања, између 96 локалних самоуправа и представника програма Swiss PRO, који подржава Влада Швајцарске. Уговор вредан 5,8 милиона евра, намењен је градовима и општинама.

29. мај 2019.

СУБВЕНЦИЈЕ МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ ЗА ПОДИЗАЊЕ ВИШЕГОДИШЊИХ ЗАСАДА ВОЋА, ВИНОВЕ ЛОЗЕ И ХМЕЉА

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је објавило конкурс за давање субвенција за подизање вишегодишњих засада воћа, винове лозе и хмеља.

29. мај 2019.

ПОДРШКА ПОЧЕТНИЦИМА У ПОСЛОВАЊУ И ПОСТОЈЕЋИМ ПРЕДУЗЕЋИМА ЗА РАЗВОЈ КРОЗ НАБАВКУ ОПРЕМЕ И УВОЂЕЊЕ УСЛУГА

Пројекат „Подршка Краљевине Норвешке развоју Западног Балкана - Норвешка за вас” је објавио јавни позив за пружање подршке почетницима у пословању и постојећим предузећима за развој кроз набавку опреме и увођење услуга.

28. мај 2019.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА ЗА УСПОСТАВЉАЊЕ И УНАПРЕЂЕЊЕ МЕЂУОПШТИНСКЕ САРАДЊЕ (РОК: 26.06.2019)

Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) је у оквиру пројекта „Подршка спровођењу Акционог плана Стратегије реформе јавне управе – реформа локалне самоуправе 2016-2019“...

28. мај 2019.

ЕУ ПРО ОБЈАВИО ПОЗИВ „УНАПРЕДИ ПОСЛОВАЊЕ ПРЕДУЗЕЋА“ – ПОДРШКА ПРОЈЕКТИМА ЗА КОНКУРЕНТНА СРПСКА ПРЕДУЗЕЋА (РОК: 10.07.2019)

Развојни програм ЕУ ПРО је објавио јавни позив за подршку пројектима који треба да допринесу конкурентности и одрживости пословања малих и средњих предузећа и предузетника у региону Шумадије и западне Србије и Јужне и источне Србије.

27. мај 2019.

ПОЗИВ ДЕЦИ И МЛАДИМА ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПАНЕЛ МЛАДИХ САВЕТНИКА ЗАШТИТНИКА ГРАЂАНА (РОК: 31.05.2019)

Заштитник грађана позива девојчице и дечаке узраста од 13 до 15 година са пребивалиштем на територији Републике Србије да се пријаве за учешће у Панелу младих саветника Заштитника грађана.

  Следећа страна»