Архива вести
                   
29. децембар 2016.

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА ЗОРАНА СТАНКОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА - 29.12.2016.

Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, пожелео је срећну Нову 2017. годину становницима тих општина,  са жељама за добро здравље, лични и професионални напредак и успех.

29. децембар 2016.

МИЉАЗИМ ОБРОК ДАЈЕ СРЦЕМ

Бујановац, Врање – Пре две године је млади пекар Миљазим Гегулај из Бујановца одлучио да отвори пекару у Врању и тако прошири породични посао из Бујановца, где је сада за пекару задужен његов брат. Један је од ретких Албанаца који води свој посао у Врању.Важи за хуманисту и нерадо прича о томе како свакодневно помаже болесној деци.

29. децембар 2016.

АРСИЋ: ПОДИЗАЊЕ РАДНЕ ДИСЦИПЛИНЕ НА ВИШИ НИВО

Бујановац –Стојанча Арсић, заменик председника општине Бујановац, најавио  је подизање радне дисциплине  на виши ниво у Општинској управи и свим јавним предузећима и установама.

29. децембар 2016.

НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ

Бујановац – Ученици бујановачке Школе за основно музичко образовање, са наставницима, приредили  су у Дому културе „Вук Караџић“ у Бујановцу традиционални Новогодишњи концерт.

29. децембар 2016.

БУЏЕТ МЕДВЕЂЕ 490 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа - Буџет општине Медвеђа за 2017. годину, који износу 490 милиона динара, усвојен је са двадесет шест гласова за и четиири против.

27. децембар 2016.

ПОДРШКА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА ДЕЦИ СА СМЕТЊАМА У РАЗВОЈУ

Медвеђа -  Родитеље деце ометене у развоју и деце са посебним потребама примио је Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, који је том приликом саслушао родитеље и разговарао са њима о проблемима са којима се суочавају.

27. децембар 2016.

ПРОГРАМ „ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО”

Конкурс за нови, осми циклус националног донаторског програма „Покрени се за посао“, који спроводи НВО Енеца, уз подршку компаније „Филип Морис“ у Србији, је отворен 25. октобра и трајаће до 31. јануара наредне године. Програм има за циљ да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије. Сви грађани са одрживим и креативним предузетничким идејама имају могућност да се пријаве на конкурс.

26. децембар 2016.

МИНИСТАРСТВО ПРОСВЕТЕ: АНЕКС О ШТАМПАЊУ УЏБЕНИКА НА АЛБАНСКОМ

Београд, Бујановац– Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, директор Завода за уџбенике Драгољуб Којичић и представници Националних савета бошњачке, бугарске, мађарске, румунске, русинске...

26. децембар 2016.

ЂУРИЋ: ЈАЧАЊЕ ВЕЗА СА ОПШТИНАМА НА КИМ

Медвеђа - Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић посетио је општину Медвеђа и најавио да ће Влада настојати да створи политичку климу која ће омогућити да људи живе добро, да се искористе могућности које до сада нису биле довољно искоришћене, попут повезивања са општинама на КиМ.

26. децембар 2016.

ОДЛУКА О ЛОКАЛНИМ КОМУНАЛНИМ ТАКСАМА: 60 ДИНАРА ПО ОРМАРИЋУ ЕПС

Бујановац – Електропривреда Србије ће од 2017. године бити у обавези да на рачун бујановачке општине уплаћује по 60 динара за сваки метални ормарић са бројилима о потрошњи електричне енергије који се налази на уличним стубовима нисконапонске мреже.

  Следећа страна»