Архива вести
                   
29. март 2018.

ПРОЈЕКАТ У СРБИЈИ КОЈИ ЈЕ УХЛЕБИО 1.950 ЉУДИ

Београд -- Четворогодишњи пројекат Развојне агенција Србије и УСАИД-а за јачи приватни сектор допринео је развоју малих и средњих предузећа јужне и југозападне Србије

29. март 2018.

СИТУАЦИЈА У ОПШТИНАМА ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА СТАБИЛНА, ОЦЕНИЛО ПРЕДСЕДНИШТВО КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА

Београд - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, Зоран Станковић оценио је да је ситуација у овим општинама, као и у протеклој години, стабилна, без политичких испада или нарушавања безбедности.

28. март 2018.

УСАИД И РАС ОБЕЛЕЖАВАЈУ УСПЕХ У УНАПРЕЂЕЊУ КОНКУРЕНТНОСТИ ФИРМИ У ЈУЖНОЈ И ЈУГОЗАПАДНОЈ СРБИЈИ

Београд - Развојна агенција Србије (РАС) и Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) ће данас свечано представити резултате и обележити успешну реализацију Пројекта за развој приватног сектора (ПСД), који су спроводиле у протекле четири године.

28. март 2018.

БУЈАНОВАЧКА БАЊА: БЕСПЛАТНО ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Бујановац – Специјална болница за рехабилитацију у Бујановачкој бањи је једно од 24 бањска лечилишта у Србији у којем могу да се лече пензионери о трошку Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).

28. март 2018.

УПИС ПРВАКА У ШКОЛУ ПОЧИЊЕ 2. АПРИЛА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Упис првака у школу почиње 2. априла и трајаће до краја маја, а наредне школске године у Србији у први разред требало би да буде уписано 65.510 малишана.

28. март 2018.

СЕДНИЦА ПРЕДСЕДНИШТВА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА - 28.03.2018.

У просторијама Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, почела је седница Председништва тог Владиног тела.

27. март 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 27.03.2018.

Позивамо вас да у среду 28. марта у 12 часова, у канцеларији 130, (на првом спрату), Источни улаз, Палата Србија, присутвујете почетку седнице Председништва Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

27. март 2018.

БАЊЕ СА ЈУГА СРБИЈЕ ПРИВАТНЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Све специјалне болнице у српским бањама иду у приватизацију до краја године, најавило је Министарство здравља Републике Србије.

27. март 2018.

ОД 1. ЈУЛА РОДИТЕЉИМА ПОВРАЋАЈ ПДВ-А НА БЕБИ ОПРЕМУ

Београд - Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић оценила је позитивним Закон о финансијској подршци породици са децом, који ће, објаснила је, донети новину да ће се повраћај ПДВ – а на беби опрему од првог јула враћати свим породицама, чиме ће и родитељски додатак бити увећан.

27. март 2018.

БАНКЕ НЕЋЕ МЕЊАТИ МАКСИМАЛНИ ИЗНОС НА ЧЕКУ ОД 5.000 ДИНАРА

Београд  - Банке неће мењати максимални износ на чеку од 5.000 динара.  Прошло је више од десет година од последње промене лимита на чеку, када је “доња црта” са 150, подигнута на 200 динара, а износ повећан са три на пет хиљада динар. Банке у Србији немају намеру да промене максималан износ на чеку од 5.000 динара.

  Следећа страна»