Архива вести
                   
31. март 2020.

ПАКЕТ ОД 5 МИЛИЈАРДИ ЕВРА: 7 КЉУЧНИХ МЕРА ПОМОЋИ ПРИВРЕДИ И ГРАЂАНИМА

Београд - Председник Републике Србије Александар Вучић најавио је да ће пакет помоћи привреди који припрема Влада Републике Србије бити у вредности око пет милијарди евра.

31. март 2020.

КАКО ДА СЕ НОСИТЕ СА НОВОМ СИТУАЦИЈОМ ТОКОМ ЕПИДЕМИЈЕ КОРОНА ВИРУСА

Београд - Препоручене мере социјалне изолације дају најбоље резултате у борби против епидемије, али доносе и промене у рутинама за све чланове породице.

31. март 2020.

ПОЗНАТ САДРЖАЈ ПАКЕТА ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ

Бујановац – У току је поступак јавне набавке по убрзаној процедури за основне намирнице и хигијенска средства за пакете намењене најугроженијим суграђанима током ванредног стања, за шта је Општина Бујановац из буџета издвојила 500.000 динара.

31. март 2020.

ДР ЈОВАНОВИЋ: МОРАМО СПРЕЧИТИ ШИРЕЊЕ ВИРУСА У БУЈАНОВЦУ, ЕВО И КАКО

Бујановац – После првог смртног случаја због заразе корона вирусом на територији Бујановца, морамо предузети све мере како не би дошло до ширења епидемије у нашој општини, поручује грађанима преко нашег др Лела Јовановић, директорка Дома здравља Бујановац.

31. март 2020.

МИГРАНТИ У СРБИЈИ ПОМАЖУ: ШИЈУ МАСКЕ, НУДЕ И ЛЕКАРСКУ ПОМОЋ

Бујановац – Мигранти смештени у прихватним центрима у Србији желе да помогну држави која их је примила. У три центра шију се маске, а међу мигрантима има и медицинара који нуде своју стручну помоћ, каже директор Комесаријата за избеглице и миграције Владимир Цуцић.

31. март 2020.

СТУДЕНТИ ИЗ ТУРСКЕ ДАНАС ПОЛЕЋУ ПУТ СРБИЈЕ

Бујановац – Студенти из Бујановца и Прешева, који се школују у Турској, данас ће из те земље долетети у Србију.

31. март 2020.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 31.03.2020.

Грађани Републике Србије из Прешева и Бујановца који студирају на универзитетима у Републици Турској данас су безбедно стигли у земљу. За њих су општина Бујановац и Национални савет албанске националне мањине организовали превоз до Бујановца.

30. март 2020.

НАЈНОВИЈЕ ОДЛУКЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДОНЕТЕ НА СЕДНИЦИ ОДРЖАНОЈ У СУБОТУ, 28. МАРТА 2020. ГОДИНЕ

Београд - Влада Републике Србије је на седници одржаној у суботу, 28. марта, донела  најновије мере за спречавање ширења корона вируса COVID-19 које се тичу ванредног стања:

30. март 2020.

ОВЕ ГОДИНЕ ОНЛАЈН ПРИЈЕМНИ

Београд - Даровити ђаци који желе да упишу специјализована гимназијска одељења за математику, физику, ИТ, биологију и хемију, ка и за стране језике, полагаће ове године онлајн пријемни, казао за Танјуг министар просвете Младен Шарчевић.

30. март 2020.

УСЛУГЕ ИНТЕРНЕТА У ДОБА ПАНДЕМИЈЕ

SHARE Фондација је позвала домаће провајдере да обезбеде доступну везу свим корисницима интернета у време ванредног стања, без обзира да ли су измирили рачуне: Интернет је саставни део критичне инфраструктуре и у Србији...

  Следећа страна»