Архива вести
                   
28. април 2017.

НА 9 ЛОКАЦИЈА У ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ ВРЕБАЈУ МИНСКА ПОЉА

Бујановац – На појединим деловима територије Бујановац и даље прети опасност од неексплодираних убојних средстава (НУС) заосталих из времена  NATO бомбардовања  и оружаних сукоба бише ОВПМБ  и државних снага безбедности.

28. април 2017.

НОВИ ЏИПОВИ ЗА ЈУГ СРБИЈЕ

Бујановац, Прешево - Јапан је српској полицији донирао 11 џипова и 3 комбија, а возила ће, како је рекао министар унутрашњих послова Небојша Стефановић,  бити прослеђена полицајцима који су распоређени на границама са Македонијом и Бугарском , где су  највећи изазови са миграцијама.

28. април 2017.

НАСТАВАК АСФАЛТИРАЊА У ОПШТИНИ МЕДВЕЂА

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић  састао се са в.д. директором ЈП „Путеви Србије“ Зораном Дробњаком. На састанку се разговарало  о наставку радова у овој години на јавном путу ИБ реда 39 Пирот – Пећ на линији Медвеђа – Лебане.

27. април 2017.

ДВОЈЕ УЧЕНИКА ИЗ КЛЕНИКА ИДЕ НА ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“

Бујановац, Кленике – На предстојећем окружном школском такмичењу „Шта знаш о саобраћају“, основну школу „Бора Станковић“ из Кленика представљаће двоје ученика.

27. април 2017.

МИГРАНТИ У БУЈАНОВЦУ И ПРЕШЕВУ ЋЕ РАДИТИ АНИМИРАНЕ ФИЛМОВЕ

Врање, Бујановац, Прешево - Пројекат под називом "Station for Animation" реализује се уз помоћ британске невладине организације Christian Aid.

27. април 2017.

КОНКУРС ЗА ИНОВАТИВНЕ ЕКОЛОШКЕ ПРОЈЕКТЕ

Отворен је јубиларни пети конкурс Националног форума за зелене идеје, који награђује најбоље еколошки оријентисане пословне пројекте.

26. април 2017.

СТАНКОВИЋ: ПРЕТЊЕ ПРИЈАВИТИ САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ

Београд - Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, изјавио је да су запаљиве поруке албанских лидера њихова претња покушајeм да се мирна ситуација претвори у кризну и да се изазове напетост.

26. април 2017.

ВУЧИЋ ОТВОРИО ПРУГУ КОД ЛЕСКОВЦА

Лесковац - Више од 45 км пруге на деоници од Ниша до Прешева је реконструисано и сада ће, како је речено у Лесковцу, машиновође моћи, уместо досадашњих 50 км/сат, да возе и 120 км/сат. Пуштању реконструисане пруге у рад присуствовао је премијер и будући председник Републике Србије Александар Вучић.

26. април 2017.

ПРАЗНИК ЏЕЗА: СТРАНЦИ СА ЈУГА У НЕДЕЉУ У ДОМУ КУЛТУРE

Бујановац – Бујановачки мултиетнички џез састав „Странци са југа“ најављује гала музичку забаву за своје суграђане и све љубитеље џез, блуз и поп музике у недељу 30. априла у великој сали Дома културе  „Вук Караџић”.

26. април 2017.

МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ У БУЈАНОВЦУ - 26.04.2017.

Бујановац - Бујановац ће 6. маја бити домаћин Другог међународног мини баскет фестивала „Сачувајмо децу“, саопштено је на сајту Кошаркашког савеза Србије.

  Следећа страна»