Архива вести
                   
31. август 2015.

СТАНКОВИЋ ПОЗВАО НА ПОЛИТИЧКУ ОЗБИЉНОСТ И ОДГОВОРНОСТ

Београд - Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић изјавио је да разговори између Приштине и Београда у Брислеу не подразумевају разговоре о општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа и позвао албанске лидере из ове три општине на „политичку озбиљност и одговорност".

31. август 2015.

ПОДЕЉЕНА ПОМОЋ МИГРАНТИМА У ПРЕШЕВУ

Прешево  – Ромски Центар за демократију, бројни Врањанци и  предузетнице које је подрзао Ромски Центар за демократију да запоцну свој бизнис, прикупили су помоћ која је достављена мигрантима у Прешеву.

31. август 2015.

ВЕЛИКА ПОСЕЋЕНОСТ СИЈАРИНСКЕ БАЊЕ

Медвеђа - Сијаринска бања, која је око десет километара удаљена од Медвеђе, бележи једну од најуспешнијих година. Лековитост вода, јединствени гејзир и повољне цене, као и акција Министраства трговине и туризма, су разлог  добре посете.

31. август 2015.

ПЕТ ПАРТИЈА НА ИЗБОРИМА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа – На локалним ванредним изборима у Медвеђи, који ће се одржати 13. септембра, ће се за 35 одборничких места надметати пет странака и група грађана.

28. август 2015.

РАЗГОВОРИ И О РАЗВОЈУ СИЈАРИНСКЕ БАЊЕ

Медвеђа - Председник Кооринационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу Зоран Станковић јуче је разговарао са председником Привременог органа општине Медвеђа Небојшом Арсићем о развоју привредно - туристичких потенцијала те општине, укључујући и Сијаринску Бању.

28. август 2015.

ПОЧЕЛЕ СА РАДОМ „БУЈАНОВАЧКЕ ВЕСТИ"

Бујановац - Од 3. августа грађани Бујановца и околине могу да читају о догађајима и проблемима у свом крају на првом градском информативном порталу на српском језику.

28. август 2015.

ПИО ФОНД ИЗДВОЈИЋЕ 800 МИЛИОНА ДИНАРА ДА БИ НАДОКНАДИО РАЗЛИКУ ПОГРЕБНИХ ТРОШКОВА

Готово 800 милиона динара издвојиће ПИО Фонд  да би надокнадио разлику погребних трошкова за све преминуле пољопривредне пензионере, њих 66.338, од 1. јануара 2008. до 30. септембра 2013. године.

27. август 2015.

ВУЛИН И СТАНКОВИЋ: ПРОБЛЕМ МИГРАНАТА РЕШАВАТИ ЗАЈЕДНИЧКИ

Прешево - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин изјавио је јуче у Прешеву током обиласка Центра за прихват миграната и предприхватног центра у Миратовцу да проблем миграната морају заједнички да решавају земље Балкана и земље ЕУ.

26. август 2015.

АДВОКАТИ У РОМСКИМ НАСЕЉИМА

Ниш, Бујановац - Упознавање са правима Рома, припрема неопходне документације и откривање потенцијалне дискриминације убудуће ће се одвијати у ромским махалама у Нишу и Бујановцу, јер ће правници ЦХРИС мреже тамо поставити пунктове.

26. август 2015.

„НИШ-ЕСКПРЕС“ ДОДАТНО ОПРЕМИО АУТОБУСКУ СТАНИЦУ У БУЈАНОВЦУ

Ниш/Прешево/Бујановац – У помоћ мигрантима који свакодневно у великом броју прелазе из Македоније у Србију, укључио се ових дана и „Ниш-експрес“.

  Следећа страна»