Архива вести
                   
28. фебруар 2019.

ОБУКА 18 РОМА ЗА НЕГОВАТЕЉЕ

Бујановц – Јавна установа Народни униоверзиет је потписала два уговора о сарадњи са удужењима Рома из Врањске бање и Бујановца, па ће 18 њихових чланова започети обуку за неговатеље.

28. фебруар 2019.

КОМУНАЛАЦ: ПРОБЛЕМ СМЕЋА НА УЛИЦАМА ЛЕЖИ У ПАЉЕЊУ И МАЊКУ КОНТЕЈНЕРА

Бујановц – Јaвно предузеће Комуналац ће покушати да набави најмање 20 нових контејнера, чиме ће бар донекле бити решен проблем ђубрета на улицама Бујановца.

27. фебруар 2019.

ПЧИЊСКИ ОКРУГ КОМПЛЕТНО У СИСТЕМУ „БЕБО, ДОБРО ДОШЛА НА СВЕТ“

Прешево – Шест општина Пчињског округа током децембра прошле године прикључиле су се систему за електронску пријаву новорођенчади у оквиру пројекта „Бебо, добро дошла на свет“, чиме је омогућен електронски поступак пријаве у вези са захтевом за остваривање права на родитељски додатак...

27. фебруар 2019.

ЛОВОМ НА ПРЕДАТОРЕ ЗАВРШЕН КРАЈ ЛОВНЕ СЕЗОНЕ

Медвеђа – Ловачко удружење “Горња Јабланица” са подручја општине Медвеђа за крај сезона лова, организовало је хајку на вука и лисицу.

25. фебруар 2019.

ЕУ ПОДРШКА РАЗВОЈУ МИКРО И МАЛИХ ПРЕДУЗЕЋА КЉУЧНИХ ЗА ЕКОНОМСКИ РАСТ И ПОВЕЋАЊЕ ЗАПОСЛЕНОСТИ

Бујановац – У Бујановцу су уручени уговори за 38 предузећа из Зајечарског, Јабланичког, Нишавског, Пиротског, Пчињског и Топличког округа.

25. фебруар 2019.

МИГРАНТИ ИЗ БУЈАНОВЦА УЧЕСТВОВАЛИ НА ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Бујановац – Мигранти из Прихватног центра у Бујановцу и КМФ БСК одиграли две утакмице и још једном показали да фудбал зближава људе.

25. фебруар 2019.

ЗА ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ 3,4 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа – У Предшколској установи “Младост” у Медвеђи приводе се крају радови на изградњи новог дечјег игралишта са мобилијаром. Министартсво без портфеља за ову намену издвојило је 3.480.000 динара, а у оквиру пројекта “Радимо за бољу будућност деце”.

25. фебруар 2019.

ФЕНОМЕН У СРБИЈИ – СЕЛО ИЗГРАЂЕНО ОД ДРАГОГ КАМЕЊА, А СТОКА ПИЈЕ МИНЕРАЛНУ ВОДУ

Медвеђа – Село Горњи Бучумет испод планине Радан у општини Медвеђа једини је крај у Србији где се драго камење може набрати на и поред пута, на ливадама, по воћњацима, шумама и у двориштима.

25. фебруар 2019.

ПРЕШЕВО, БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА СУ БИЛИ И ОСТАЋЕ ДЕО СРБИЈЕ

Београд – „Нема говора о било каквој размени територија општина Прешево, Бујановац и Медвеђа. Тај крај је увек био, јесте и остаће део Србије. Разне спекулације о размени само узнемирују и српско и албанско становништво на југу Србије“...

21. фебруар 2019.

СТАНКОВИЋ У БУЈАНОВЦУ НА ДОДЕЛИ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЕУ ПРО

Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа присуствоваће у петак 22. фебруара на позив ЕУ ПРО додели сертификата за бесповратна средства...

  Следећа страна»