Архива вести
                   

МЛАДИ ЗА ОБНОВУ И ОЧУВАЊЕ ШУМА ДОЛИНЕ РЕКЕ ПЧИЊЕ – ПОЧЕЛА ПРИЈАВА ЗА СЕМИНАРЕ

30. септембар 2020.

Удружење младих „Наш свет, наша правила“реализује прву главну активност у оквиру пројекта „Млади за обнову и очување шума Долине реке Пчиње“, која обухвата тродневне семинаре за младе, узраста од 13 до 18 година са подручја Пчињског округа.

„Циљ је да едукујемо укупно 75 младих, на четири истоветна семинара, који су заинтересовани за усавршавање у областима заштите природе и очувања заштићених подручја, а притом ажурни и спремни да својој локалној заједници помогну и на практичан начин“, кажу из овог Удружења.

Семинари ће садржати предавања, радионице и тренинге, бесплатни су и након њих сви учесници добиће сертификат, а водиће их искусни предавачи и они ће за учеснике семинара припремити интересантан, интерактиван, а ипак практичан програм.

Полазници семинара добијају могућност да учествују на едукативном тродневном кампу, где ће имати прилике да практично примене знање са семинара.

Семинари ће се одржати у периоду од 2. до 19. октобра, у следећа четири термина:

Први семинар: од 2. до 4. октобра 2020. год.

Други семинар: од 3. до 5. октобра 2020. год.   

Трећи семинар: од 16,. до 18. октобра 2020. год.

Четврти семинар: од 17. до 19. октобра 2020. год.

Удружење позива све младе узраста од 15 до 18 година да се пријаве за учешће на семинарима путем пријавног формулара који је доступан на  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkEe53tEjyD0Dmvan-pCXAF3axuGywhSH9x2f_1qYm_EVvNQ/viewform  

Извор: ОК Радио и Координационо тело