Архива вести
                   
30. октобар 2015.

БОЉИ УСЛОВИ ЗА ПОЛИЦАЈЦЕ У ПРЕШЕВУ

Прешево - Након што је из Синдиката полиције стигао апел да се полицајцима који раде са избеглицама у Прешеву обезбеде бољи услови за смештај, Министарство унутрашњих послова Републике Србије је саопштило је да су обезбеђена 3 монтажна објекта.

30. октобар 2015.

КУРС ЗА ИЗРАДУ ВЕБ САЈТАОВА И ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ „МОЈ ПРВИ САЈТ 3.0“

„Мој први сајт” је пројекат покренут са идејом да просечном кориснику рачунара омогући знања довољна да самостално направи веб сајт презентацију.

29. октобар 2015.

ПРОГРАМ ДОДЕЛЕ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА НАЈБОЉИМ БИЗНИС ПЛАНОВИМА У ОКВИРУ УСАИД-ОВОГ ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ ПРИВАТНОГ СЕКТОРА У ЈУЖНОЈ И ЈУГОЗАПАДНОЈ СРБИЈИ – ДРУГА ФАЗА

Право на учешће у другој фази Програма имају они кандидати који су успешно завршили сва три модула обуке за започињање бизниса и израдили бизнис план.

28. октобар 2015.

НАГРАДНИ ЛИКОВНИ КОНКУРС

Београд – Фестивал науке 2015, који ће се по девети пут одржати у Београду на Београдском сајму од 3. до 6. децембра, расписује наградни ликовни конкурс на тему...

28. октобар 2015.

TECHSOUP BALKANS ВОДИ ПРОГРАМ ДОНАЦИЈЕ СОФТВЕРА ЗА НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ

Techsoup Balkans објавио је програм донације софтвера за невладине организације, од донатора Microsoft-а, Symantec-а, Bit Defender-а и Google-а.

28. октобар 2015.

СПРОВОЂЕЊЕ ПРОЈЕКТА „МЛАДИ БЕЗ ГРАНИЦА”

Медвеђа – Удружење грађана „Либертас” из Медвеђе, са партнерима из Лебана и Бојника,  реализије пројекат „Млади без граница” Пројекат се финасира из буџета Републике Србије...

27. октобар 2015.

КОНСТИТУИСАНА ЛОКАЛНА СКУПШТИНА

Медвеђа - У Медвеђи је јуче, после септембарских локалних избора, конституисана локална скупштина у којој, од 35 одборника, коалиција окупљена око СНС-а има 22, а за председника скупштине изабран је Милисав Милетић (СПС).

26. октобар 2015.

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО УНАПРЕЂУЈЕ ЗНАЊЕ СРПСКОГ КАО НЕМАТЕРЊЕГ ЈЕЗИКА

Прешево, Бујановац - Почетком школске 2015/2016 године, Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу започело је имплементацију пројекта унапређења знања српског као нематерњег језика ученика који похађају наставу на албанском.

26. октобар 2015.

ПЛАНИНАРИ ПОСТАВЉАЈУ СТАНДАРДЕ

Прешево – Горња фотографија најбоље говори о „Островици 2015“, осмом походу планинара из Бугарске, Македоније, Албаније, са Косова и Метохије и из Србије, на истоимену планину (1.164 метара) недалеко од Прешева.

23. октобар 2015.

У ПРЕШЕВУ ЈУЧЕ РЕГИСТРОВАНО 6.500 ИЗБЕГЛИЦА, ДАНАС СТИГЛО ВИШЕ ОД 4.500 ЉУДИ

Прешево – У Прихватном центру за избеглице у Прешеву од поноћи до поднева регистровано је 3.700 избеглица, док тренутно више од 300 избеглица у центру чека да се региструје...

  Следећа страна»