Архива вести
                   
30. април 2018.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ МЕДИЈСКИХ ПРОЈЕКАТА

Бујановац - Одељење за друштвене делатности општине Бујановац је у петак, 27. априла, расписало конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији бујановачке општине за 2018. годину.

30. април 2018.

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА СЛОБОДЕ МЕДИЈА

Бујановац - После дужег низа година, 3. мај, Дан слободе медија, ће ове године бити обележен и на југу Србије, тачније у Бујановцу. 

30. април 2018.

ПРЕШЕВО: ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА МИГРАНТЕ

Прешево – „Лопта је округла” је слоган турнира у малом фудбалу, који се одиграо у недељу, 29. априла, у Прихватном центру у Прешеву.

30. април 2018.

ОДРЖАНА РАДИОНИЦА „ПОСТАНИ ПРИВАТНИ ПРЕДУЗЕТНИК“

Медвеђа - У оквиру пројекта „Сам свој ВЕБ мајстор“, Канцеларија за младе општине Медвеђа је у скупштинској сали одржала прву у низу радионица под називом  „Постани приватни предузетник”.

27. април 2018.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ О УЏБЕНИЦИМА НА АЛБАНСКОМ ЈЕЗИКУ

Београд -  Одговарајући на питање посланика Партије за демократско деловање (ПДД) Фатмира Хасанија, премијерка Ана Брнабић изјавила је јуче у парламенту да је Влада Србије била отворена за сарадњу по питању уџбеника на албанском језику...

27. април 2018.

ПРИРОДНО ДОБРО „ДОЛИНА ПЧИЊЕ“ ДОБИЛО ВИШИ СТЕПЕН ЗАШТИТЕ

Бујановац – Завод за заштиту природе Србије је у Бујановцу извршио ревизију природног добра „Долина Пчиње,“ којим управља Епархија врањска.

27. април 2018.

У МЕДВЕЂИ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА МЕДИЈСКЕ ПРОЈЕКТЕ

Медвеђа - Представници медија чији су пројекти одобрени на Конкурсу за суфинансирање медијских садржаја од јавног интереса на територији општине Медвеђа, потписали су јуче уговоре са начелницом Општинске управе општине Медвеђа, Светланом Тодоровић.

26. април 2018.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ВРАЊСКОЈ СПОРТСКОЈ ХАЛИ

Врање - Филијала Националне службе за запошљавање у Врању организује 28. сајам запошљавања, у петак, 27. априла 2018. године, у 11.00 сати, у Спортској хали.

26. април 2018.

ПОКРЕНУТ НОВИ ЦИКЛУС СУПЕРСТЕ ПРОГРАМА - НАЈБОЉИМ ПРОЈЕКТИМА У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ, УМЕТНОСТИ И ОБРАЗОВАЊА 5,1 МИЛИОН ДИНАРА

Београд - Ерсте банка је покренула нови циклус Суперсте програма у оквиру којег ће више стотина младих људи бити у прилици да унапреди своје знање и вештине, а најуспешнији ће добити донације за реализовање планова у укупном износу од 5,1 милион динара.

25. април 2018.

У БУЈАНОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН КЊИГЕ

Бујановац - У организацији градске библиотеке, у бујановачком Дому културе је организована приредба поводм 23. априла, Светског дана књиге.

  Следећа страна»