Архива вести
                   
31. март 2021.

МИНИСТАРСТВО УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА РАСПИСАЛО КОНКУРС ЗА УПИС 1.400 ПОЛАЗНИКА У ЦЕНТАР ЗА ОСНОВНУ ПОЛИЦИЈСКУ ОБУКУ (РОК: 8. АПРИЛ 2021)

Министарство унутрашњих послова Републике Србије је расписало конкурс за упис 1.400 полазника у Центар за основну полицијску обуку у Сремској Каменици.

31. март 2021.

ПОЗИВ ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА ЗА УЧЕШЋЕ У ФИНАНСИРАЊУ РЕШАВАЊА НЕЗАПОСЛЕНОСТИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Јединице локалне самоуправе могу до 5. маја да поднесу надлежној филијали Националне службе за запошљавање (НСЗ) захтев за учешће у финансирању мера активне политике запошљавања за ову годину, саопштено је из НСЗ.

31. март 2021.

ТОНЧЕВ: НЕРАЗВИЈЕНЕ ОПШТИНЕ ДА КОНКУРИШУ ЗА ПОМОЋ

Прешево, Бујановац, Медвеђа – Кабинет министра задуженог за развој недовољно развијених општина Новице Тончева је објавио Јавни позив за Програм подршке унапређењу развоја недовољно развијених општина.

31. март 2021.

ПРОСЕЧНЕ ЗАРАДЕ У МЕДВЕЂИ И ЦРНОЈ ТРАВИ ВЕЋЕ НЕГО У ЛЕСКОВЦУ

Медвеђа - Из званичних статистичких података о нето зарадама у јануару ове године  може да се закључи да је исплативије живети у Медвеђи или Црној Трави него у Лесковцу, јер су плате у те две економски неразвијене општине биле веће него у граду на Ветерници, где је само у фабрикама запослено око 10.000 људи.

30. март 2021.

НА МОРЕ У ГРЧКУ СА БИЛО КОЈОМ ВАКЦИНОМ ИЛИ НЕГАТИВНИМ ТЕСТОМ

Београд - Министар туризма Грчке Харис Теохарис је јуче рекао у Београду да ће за путовање  из Србије у ту земљу бити прихваћене све вакцине против ковида-19, као и да ће се признавати и ПЦР и антигенски тестови.

30. март 2021.

ЗА ТРИ ДАНА БЕЗ ПРИЈАВЕ ВАКЦИНИСАНО 220 БУЈАНОВЧАНА

Бујановац -  Око 220 мештана општине Бујановац је вакцинисано против корона вируса без претходне пријаве е-Управи у својеврсној акцији Дома здравља, коју је претходних дана спроводила мобилна екипа по селима и у самом граду. Имунизација је вршена вакцином Астра Зенека.

30. март 2021.

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ У ПРЕШЕВУ: НИЈЕДНА ЛИСТА НЕ МОЖЕ ДА ФОРМИРА ВЛАСТ САМОСТАЛНО

Прешево - Према првим прелиминарним резултатима Општинске изборне комисије у Прешеву, ниједна од седам листа не може да формира власт самостално, пренео је РТС.

30. март 2021.

СПОРТИСТИ ИЗ МЕДВЕЂЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОРЕ СА ЛОКАЛНОМ САМОУПРАВОМ, ИЗ БУЏЕТА 15 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа - У Скупштинској сали општине Медвеђа су потписани уговори о реализацији програма финансирања и подршке активностима из области спорта на територији општине Медвеђа, а Одлуком о буџету су у ту сврху опредељена средства у износу од 15.000.000 динара.

29. март 2021.

НАГРАДЕ ЗА АКТИВИЗАМ МЛАДИХ СА ХЕНДИКЕПОМ (РОК: 30. ЈУН 2021)

Удружење студената са хендикепом награђује активизам младих са хендикепом! Удружење је спремило вредне награде за оне који се буду активистички ангажовали, јер жели да подстакне младе са хендикепом да се укључују...

29. март 2021.

ЗА МЕДВЕЂУ, ЛЕБАНЕ И БОЈНИК 29,1 МИЛИОН ДИНАРА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА

Медевеђа - Министарство државне управе и локалне самоуправе је  саопштило да је из Буџетског фонда определило 29,1 милион динара за реализацију пројеката у три општине Јабланичког управног округа – Медвеђу, Лебане и Бојник.

  Следећа страна»