Архива вести
                   
28. фебруар 2018.

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА БУЈАНОВАЦ НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Бујановац – Туристичка организација Бујановац (ТОБ) презентовала је туристичке потенцијале бујановачке општине на 40. Међународном сајму туризма у Београду завршеном у недељу, али запослени у тој организацији очекују већу подршку локалне самоуправе.

28. фебруар 2018.

У МЕДВЕЂИ ОБЕЛЕЖЕНА 140. ГОДИШЊИЦА ОСЛОБОЂЕЊА ОД ТУРАКА

Медвеђа - У Скупштинској сали општине Медвеђа одржан је јавни час поводом обележавања сточетрдесетогодишњице ослобођења Медвеђе од Османлијске власти.

27. фебруар 2018.

СТАНКОВИЋ: O „ГУМОПЛАСТИЦИ”

Бујановац, Београд – „Наш циљ није да се од „Гумопластике” направи плац за подизање стамбено-пословних зграда, као што неки желе, већ да се за њу пронађе стратешки партнер који би инвестирао у производњу,” изјавио је Зоран Станковић, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

27. фебруар 2018.

ИВАН БЕКЈАРЕВ – ГОСТ СА МОНОДРАМОМ „СМЕХ, САМО СМЕХ“ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ МЕДВЕЂА

Медвеђа - У Културном центру општине Медвеђа, наш познати глумац извешће монодраму „Смех, само смех“.

27. фебруар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЈЕДИНИЦА ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ ЗА РАСПОДЕЛУ ДЕЛА СРЕДСТАВА ИЗ БУЏЕТСКОГ ФОНДА ЗА ПРОГРАМ ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ

Министарство државне управе и локалне самоуправе расписало је конкурс за расподелу средстава за остваривање следећих циљева:

26. фебруар 2018.

АДНАН САЛИХУ НОВИ ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ

Бујановац - Одборници Скупштине општине Бујановац изабрали су Аднана Салихуа, члана Покрета за демократски прогрес (ПДП), за новог председника локалног парламента.

26. фебруар 2018.

САЈАМ ПЧЕЛАРСТВА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У Бујановцу се одржао трећи међународни семинар пчеларства и изложба пчеларске опреме и производа, које је, у спортској хали „Младост“, организовало бујановачко удружење пчелара „Полен 2012“.

26. фебруар 2018.

У ПРЕШЕВУ ОРГАНИЗОВАНА ИЗЛОЖБА „БОЈЕ ЖИВОТА”

Прешево - СОС Дечија села Србија организовала је изложбу „Боје живота“ у Дому културе „Абдула Крашница“, који је обезбедио простор за одржавање изложбе.

26. фебруар 2018.

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА НА 40. САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Медвеђа - Туристичка организација Општине Медвеђе учествује на овогодишњем Сајму туризма у Београду.

23. фебруар 2018.

КАМБЕРИ СА АМБАСАДОРОМ НЕМАЧКЕ О ПОЛИТИЧКОЈ СИТУАЦИЈИ, ИНТЕГРАЦИЈИ АЛБАНАЦА И УЏБЕНИЦИМА

Бујановац - Амбасадор Немачке у Србији, Аксел Дитман, посетио је Бујановац како би се информисао о политичко-економској ситуацији у општинама Прешево и Бујановац, наводи се у објави на интернет страници председника општине Бујановац Шаипа Камберија.

  Следећа страна»