Архива вести
                   
29. октобар 2021.

АМБАСАДОРКА: БРИТАНИЈА ПОДРЖАВА РАЗВОЈ БУЈАНОВЦА

Бујановац – Београд - Амбасадорка Велике Британије у Београду Шан Меклауд поручила је да се држава коју представља залаже и подржава развој нанеразвијених општина у Србији.

29. октобар 2021.

ТРЕЋУ ДОЗУ ПРИМИЛО 1400 БУЈАНОВЧАНА

Бујановац – Београд - У општини Бујановац трећу бустер дозу вакцине против короне примило је око 1.400 грађана,  речено је Бујановачким у Дому здравља.

28. октобар 2021.

УРЕЂУЈЕ СЕ ОБАЛА, СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ ЧИШЋЕЊЕ БУЈАНОВАЧКОГ ЈЕЗЕРА

Бујановац – Београд -  На Бујановачком језеру у току је сређивање обале, од некадашњег ресторана дуж језера, а Општина ће следеће године покушати да обезбеди средства за комплетно чишћење самог језера.

28. октобар 2021.

БОГДАН МАТИЋ У ОДБОРУ УНИЦЕФ-А

Бујановац – Београд - Бујановчанин Богдан Матић изабран је за члана Омладинског одбора УНИЦЕФ-а у Србији и добио је звање главног саветника Програма за младе.

26. октобар 2021.

БЕСПЛАТНИ МАМОГРАФСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА БУЈАНОВЧАНКЕ

Бујановац – Београд -  За жене старије од 50 година организују се бесплатни мамографски прегледи, поручују из бујановачког Дома здравља.

25. октобар 2021.

САРА ИЗ СВЕТЕ ПЕТКЕ МЕЂУ 6 НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У НИШУ

Бујановац – Београд -  Сара Арсић из села Света Петка код Бујановца једна је од 6 најбољих студената Универзитета у Нишу.

25. октобар 2021.

УКЛАЊА СЕ ОПАСАН ОТПАД ИЗ ФАБРИКЕ „СВЕТЛОСТ“ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац – Београд -  У некадашњој фабрици „Светлост“ у Бујановцу после више од 20 година се уклања опасан отпад настао током прозводње акумулатора.

22. октобар 2021.

„НАШ ГРАД, НАШЕ ШКОЛЕ“ ПРЕПОЗНАТ КАО ПРОЈЕКАТ ОД ЗНАЧАЈА ЗА ПОВЕЗИВАЊЕ ИНСТИТУЦИЈА, НАСТАВНИКА И ДЕЦЕ СА РАЗЛИЧИТИХ ПОДРУЧЈА

У оквиру студијске посете директора и наставника из бујановачких школа, учесника пројекта „Наша град, наше школе“ Новом Саду, одржана је мини конференција на тему интеркултуралне повезаности и примера добре праксе.

21. октобар 2021.

УЧИТЕЉ ЂУСА ТРАЖИ ПОМОЋ КАКО БИ ДЕЦИ ОЛАКШАО УЧЕЊЕ

Бујановац – Београд - Да се у Србији улаже у савремену технологију за наставу, као у земљама развијеног света,  један од најиновативнијих наставника на овим просторима, учитељ Слађан Петровић Ђуса из бујановачке ОШ “Бранко Радичевић” не би, како каже...

20. октобар 2021.

ОТВОРЕН ДЕЧЈИ КАМП ПРИЈАТЕЉСТВА У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

Медвеђа – Београд - Дечји камп пријатељства у Сијаринској бањи званично је отворен. Средства у вредности од 125 хиљада евра за изградњу шест објеката обезбедило је удружење грађана CarGo, а под покровитељством манастира Хиландар. 

  Следећа страна»