Архива вести
                   
30. новембар 2023.

ПЕНЗИОНЕРИ ДАНАС ПРИМАЈУ ПО 20.000 ДИНАРА

Данас ће свим пензионерима у Србији, њих 1,65 милиона, бити исплаћено по 20.000 динара једнократне државне помоћи, за шта је опредељено више од 33 милијарде динара, изјавио је данас министар финансија Синиша Мали.

29. новембар 2023.

ЕПС ПРОДУЖИО РОК ИЗМИРЕЊА РАЧУНА ЗА ОКТОБАР СА ПОПУСТОМ

Електропривреда Србије (ЕПС) саопштила је да је до 30. новембра продужила рок доспећа рачуна за електричну енергију за домаћинства за октобар 2023. године...

29. новембар 2023.

САСТАНАК НЕНАДА МИТРОВИЋА И ПРЕДСЕДНИКА НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА АЛБАНСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МАЊИНЕ НЕВЗАДА ЛУТФИУА

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа састао се данас са председником Националног савета албанске националне мањине Невзадом Лутфиуом.

28. новембар 2023.

ОД ДАНАС ПРИЈАВЉИВАЊЕ СРЕДЊОШКОЛАЦА ЗА 10.000 ДИНАРА

Пријаве за једнократну помоћ државе за средњошколце, у износу од 10.000 динара, почињу данас. Ученици се могу пријавити попуњавањем формулара који ће добити у школи, а који ће школа предати локалној самоуправи.

27. новембар 2023.

КОМУНАЛНА МИЛИЦИЈА АПЕЛУЈЕ НА СТАНАРЕ СТАМБЕНИХ ОБЈЕКАТА ДА ЧИСТЕ СНЕГ

У складу са важећим прописима чишћење снега и леда са тротоара, испред породичних стамбених и пословних просторија, је на власницима и корисницима стамбених зграда.

27. новембар 2023.

ВОЈСКА ПОМАЖЕ ГРАЂАНИМА У ОТКЛАЊАЊУ ПОСЛЕДИЦА СНЕЖНИХ ПАДАВИНА

Део снага и средстава Војске Србије је стављен у стање приправности за подршку цивилним властима у општинама погођеним обилним снежним падавинама, на основу наређења председника Републике...

24. новембар 2023.

МАЛОЈ ДАРИЈИ ИЗ БУЈАНОВЦА ПОТРЕБНА ЈЕ ПОМОЋ СВИХ НАС

За лечење петогодишње Дарије Ташковић из Бујановца, која пати од тешког оштећења очног нерва на оба ока, потребно је око 5 милиона динара за завршетак терапије.

24. новембар 2023.

АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ СУТРА У БУЈАНОВЦУ

Црвени крст Бујановац, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви из Ниша, организује у четвртак (24. новембра) акцију добровољног давања крви.

23. новембар 2023.

ПОЗИВ МЛАДИМА ЗА ДОБРОВОЉНО СЛУЖЕЊЕ ВОЈНОГ РОКА

Министарство одбране и Војска Србије расписали су конкурс за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем у 2024. години.

23. новембар 2023.

САСТАНАК В.Д. ДИРЕКТОРА СЛУЖБЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА И ПРВОГ СЕКРЕТАРА БРИТАНСКЕ АМБАСАДЕ У БЕОГРАДУ

Ненад Митровић, в.д. директора Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа састао се данас са првим секретаром за политичка питања Британске амбасаде у Београду Вилијамом Хопкинсоном.

  Следећа страна»