Архива вести
                   
25. април 2019.

ЛЕСКОВАЦ И МЕДВЕЂА НА ПРВОМ СРПСКО-ХОЛАНДСКОМ ФОРУМУ О ВОДИ И ЕНЕРГИЈИ

Медвеђа – Представници града Лесковца и општине Медвеђа присуствовали су првом српско-холандском форуму „Вода и Енергија 2019“ у Београду, где је више од деведесет компанија разговарало о могућностима сарадње са холандским компанијама које су носиоци напредних технологија из области заштите животне средине, обновљивих извора енергије и прераде и третмана отпадних вода.

25. април 2019.

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА, ЗОРАНА СТАНКОВИЋА

Поводом Васкрса, највећег и најрадоснијег хришћанског празника, председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац, Медвеђа Зоран Станковић, упутио је честитку свим верницима који прослављају овај празник.

23. април 2019.

ЗА 77 ПРОЈЕКАТА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА 489,3 МИЛИОНА ДИНАРА

Београд - Министар за државну управу и локалну самоуправу у Влади Републике Србије Бранко Ружић потписао је уговоре са 63 градоначелника и председника општина који ће омогућити реализацију 77 пројеката у локалним самоуправама вредним готово пола милијарде динара.

23. април 2019.

ПОДРШКА АМБАСАДЕ ФРАНЦУСКЕ ЦИВИЛНОМ ДРУШТВУ У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ (РОК: 31.05.2019)

Током 2019. године, Амбасада Француске ће објављивањем позива за пројекте обновити своју подршку цивилном друштву у Републици Србији у доменима борбе против свих видова дискриминације, као и залагања за једнакост између жена и мушкараца.

23. април 2019.

JАВНИ ПОЗИВ ЈЕДИНИЦАМА ЛОКАЛНИХ САМОУПРАВА ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОЈЕКТУ „ПРИЛАГОЂАВАЊЕ ПОСТОЈЕЋИХ СПОРТСКИХ ОБЈЕКАТА НА ТЕРИТОРИЈИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ПОТРЕБАМА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ“ (РОК: 01.06.2019)

Министарство омладине и спорта је објавило позив за подношење предлога пројекта који се односе на прилагођавање постојећих спортских објеката на територији Републике Србије потребама особа са инвалидитетом.

22. април 2019.

ВОЛОНТИРАЊЕМ ЧАК ДО ШВАЈЦАРСКЕ!

Волонтерски центар Војводине вас позива да конкуришете за дугорочно волонтирање у Швајцарској!

22. април 2019.

ПРОВЕДИТЕ НЕЗАБОРАВНО ЛЕТО У ИТАЛИЈИ ПУТЕМ СТУДЕНТСКЕ ПРАКСЕ!

Постаните и ви Глобални волонтер кроз праксу за студенте овог лета у Италији!

22. април 2019.

9. МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ: ЛОПТА УМЕСТО МОБИЛНОГ

Бујановац – Више од 700 деце из 17 клубова увеличало је Мини баскет фестивал који по девети пут у Бујановцу организује ОКК „Play 017“.

22. април 2019.

ФИЛМ О БУЈАНОВЦУ НА САЈМУ ТУРИЗМА У НИШУ

Бујановац – Поред сувенира и публикација, Туристичка организација је на централном видео биму представила и промотивни филм о Бујановцу на 20. Сајму туризма у Нишу.

22. април 2019.

ФОРМИРА СЕ ЈУГОИСТОЧНА ТУРИСТИЧКА РЕГИЈА

Прешево, Бујановац, Медвеђа – У оквиру Сајма туризма у Нишу одржан је и иницијативни састанак директора туристичких организација на коме је постигнут договор о формирању Југоисточне туристичке регије, коју би чинила четири округа – Пиротски, Нишавски, Јабланички и Пчињски.

  Следећа страна»